UncleFester Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Observaţie de natură tipografică: scrieţi dom'le ceva pe cotorul revistei, să se deosebească una de alta ... cum am strâns şi eu câteva numere, m-am apucat să le aranjez, şi toate au cotoarele albe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Ideea e foarte buna, multumim, dar tipografia noastra nu e in stare de asa ceva din diverse motive tehnice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Pai da dom'le,ce dreq, scrieti-le si pe dunga, ce e risipa asta de hartie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Pai da dom'le,ce dreq, scrieti-le si pe dunga, ce e risipa asta de hartie??? Nu de hartie, ci de spatiu publicitar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Dupa cum spuneam si intr-un PM, noi am mai scrie cate un articol si pe cotor, da' un' sa punem explicatiile de la poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 era vb despre luna de aparitie nr de pag si pret !!! nimeni nu cere un articol acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Observație de natură tipografică: scrieți dom'le ceva pe cotorul revistei, să se deosebească una de alta ... cum am strâns Âşi eu câteva numere, m-am apucat să le aranjez, Âşi toate au cotoarele albe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 O observatie foarte buna. As vrea sa vad ca la National Geographic anul, luna si nr revistei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate