corneltrica Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 MOTO ADVENTURE , cu sprijinul importatorului Vindex, lanseaza in Romania la SMAEB 2005 cea mai noua creatie a constructorului austriac: KTM 990 SUPER DUKE. Noua motocicleta, primul KTM dedicat doar asfaltului, care va intra in productia de serie in luna martie, va fi prezentata si disponibila si la noi deja in perioada 8-10 aprilie cu ocazia SMAEB 2005 (la Romexpo, pavilionul 2). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 Motocicleta va fi disponibila in doua variante de culoare: portocaliu si negru. Iata si datele tehnice: Engine: Engine: double-cylinder 4-stroke V 75° Displacement (cc): 999 Bore / stroke (mm): 101 / 62.4 (3.98 x 2.46") Performance (homologated): 88 kW / 9000 rpm Max. torque: 100 Nm / 7000 rpm Compression ratio: 11.5:1 Starter: E-starter Transmission: 6 gears, dog-clutch engagement Motor management: Keihin indirect intake port injection Control: DOHC Lubrication: Pressure lubrication Engine oil: Motorex Power Synt 4T 10W50 Primary drive: 67:35 Final drive: X-Ring chain 5/8 x 5/16" Cooling: liquid-cooled Clutch: wet multi-disc clutch, operated hydraulically Chassis: Frame: chromium-molybdenum, powder-coated Subframe: aluminum Handlebar: Renthal aluminum, conified Front suspension: WP-USD 48 mm (1.89") Rear suspension: WP - Monoshock Suspension travel front/rear: 135 / 160 mm (5.31/6.3") Front brake: 2 x Brembo 4-piston caliper, 2 x 320 mm disc (12.6") Rear brake: Brembo 1-piston floating caliper, 240 mm disc (9.45") Rims, front/rear: 3.5 x 17" / 4.5 x 17" Tires, front/rear: 120/70 ZR 17"; 180/55 ZR 17" Transmission ratio: 17:38 Battery: 12 V 11.2 Ah Main silencer: stainless steel with controlled catalytic converter Steering head angle: 66.5° Wheel caster: 103 mm (4.06") Wheelbase: 1438 mm (56.61") Ground clearance (unloaded): 165 mm (6.5") Seat height: 855 mm (33.66") Fuel capacity: approx. 15 liters (3.96 gal) Weight (no fuel): approx. 184 kg (405.7 lbs) Pretul de vanzare in Romania: 11.542 EURO Mai multe detalii si informatii precum si un film de prezentare puteti viziona aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 cornele, sa-ti traiasca. M-am dat cu ea in Austria si e parfum de beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 cornele, sa-ti traiasca.M-am dat cu ea in Austria si e parfum de beton. Si daca mai adaugi la asta si ca e teribil de frumoasa, cu o linie extrem de agresiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Eu voi incerca (in cazul in care reusim sa aducem doua bucati), sa prezentam un model preparat in mod deosebit TOATE plasticurile schimbate cu fibra de carbon (chevlar) Roti (fata-spate) din fibra de carbon. Despre motorul in aceasta forma nu va pot arata poze deoarece eu inca nu am gasit. Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Februarie 26, 2005 Autor Share Postat Februarie 26, 2005 (editat) De AICI puteti descarca filmul de prezentare pentru KTM SuperDuke. Editat Februarie 26, 2005 de corneltrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 (editat) am vazut filmu`de prezentare! voi?! daca da nu vi se pare ca stilul pilotului si unghiurile de filmare seamana izbitor cu cele din ghost rider?! Editat Martie 7, 2005 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Linie agresiva... ramane pe retina si dupa ce trece Misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 noghion seip motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Martie 27, 2005 Autor Share Postat Martie 27, 2005 Motocicleta KTM 990 Super Duke care va fi prezentata la SMAEB 2005 va fi de culoare neagra: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Multa bafta domnu' Trica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 Hehe..abia astept sa vad KTM Super Dukiee pe viu. O adevarata bijuterie in ceea ce priveste design-ul. El, impreuna cu MT-01 si Buell XB fac parte din topul preferintelor mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Martie 29, 2005 Autor Share Postat Martie 29, 2005 Multa bafta domnu' Trica! Sa fie!! Va asteptam pe toti la SMAEB 2005 unde MotoAdventure va expune in acelasi stand cu KTM. Veti avea si multe alte surprize! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Lansarea s-a facut la SMAEB2005 intr-un cadru adecvat. Iata cateva poze cu SuperDuke-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Alta, si vor mai urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Cu adevarat modelul care va influenta moda street-fighter cativa ani de acum incolo. L-am vazut la SMAEB si cei de la KTM au fost destul de draguti si m-au lasat sa ma urc pe el. M-a surprins ca e foarte scurt (bun pentru manevrabilitate), dar si mai mult m-a surprins ca este foarte inalt. Adica daca eu la 1.83 abia puneam calcaiele jos ,cei mai pitici ce o sa faca? Poate era doar o parere a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Frumooos... ! Totusi,2 chestii nu-mi plac la el:PRETZUL si inaltimea seii ...Ce sa fac eu care am 1,62....Umblu pe tocuri de gagica, precum Prince ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Am trecut zilele trecute pe la MotoAdventure prin Cotroceni. Cu toate ca nu sunt pasioant de motocicletele de strada, imi place mult de tot cum arata motocicleta aia. E plina de "muschi" Din ce am mai citit se pare ca are un handling spectaculos, un motor care trage de rupe si un sunet f special. Pentru cei care vor sa calareasca un altfel de motor la primavara, ii sfatuiesc sa mearga pe la nea Cornel sa incerce sa faca o afacere buna acum, in extrasezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 Super Oferta de sfarsit de sezon. Cine cumpara aceasta motocicleta primeste cadou o casca Airoh model Warrior si prima revizie (ulei, filtre etc) gratuita. (in total un echivalent de 1100 RON) Va asteptam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate