EEK!!! Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Bridgestone, am putin peste 1600 de km facuti pe setul asta si am constatat ca rezista mai mult daca le uzez uniform (inclinat pe curbe). Frâna de motor si accelerația puternică termină cauciucurile urgent (mobra grea). Eu, unul nici nu mai folosesc frâna spate decât la plecări în rampă și la șicane. Știu că mulți nu aprobă tehnica asta, dar franele zzr-ului sunt pur și simplu fenomenale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Salut, eu am folosit sezonul trecut Michelin Pilot Power 2CT, care sunt cam race, nu touring, dar am reusit sa "smulg" din ele 18.000 km pana am dat de panza. Anul asta merg cu Pirelli Angel ST, am facut vreo 4.000 km (am inceput tarziu sezonul, dupa mijlocul lui) si vad ca se tin bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simon Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Multumesc pentru promtitudine .......se pare ca sunt ceva posesori de zzr pe forumul asta ))). Stiu ca un cauciuc se toceste mai greu daca e tocit uniform dar sunt cazuri cand nu ai de ales si trebuie sa mergi pe autostrazi ceea ce te cam forteaza sa il tocesti pe centru. Din cauza asta am intrebat de cauciucuri de touring ca stiu ca au o compozitie mai dura pe centru.........Gasesc unul sa ma tina 12000km? sau trebuie sa iau in calcul un schimb de cauciucuri pe drum? Carturaru' : cauciucurile Michelin Pilot Power 2CT pe care le-ai avut le-ai folosit si in deplasari mai lungi? cu bagaje, pasager....purcel etc? ca 18000 km suna bine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 majoritar le-am tocit prin oras, dar si plimbari gen Sunny Beach (Bulgaria), Transfagarasan, Cheia etc, maxim cu o femeie usoara (la propriu) in spate si un rucsac, dar fara genti laterale. Dar una peste alta, cam 70% oras, 30% touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simon Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Aham...multam de informatie, le-am luat in calcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare, M-am decis ca in primavara sa cumpar un zzr 1400, visez de ceva vreme si cred ca e timpul pentru actiune:) Ce recomandari imi puteti da?ce an ar fi cel mai potrivit?la ce defecte sa ma astept?la cati km nu mai e interesant.....etc. Cu mentiunea ca am un buget de aproximativ 6000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) bridgestone battlax bt015 8000km spatele 12000km fata 90% exterior 10% in oras numai bine! Editat Octombrie 24, 2013 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simon Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Apriliacluj: multumesc de informatie Conquistador: la bugetul tau poti sa-ti iei ceva 2007 sau chiar 2008 ceea ce e ok (incearca sa eviti 2006 ca fiind primul an in care s-au facut si mai au probleme) Nu cunosc sa aiba defectiuni in mod special......a mea merge fara probleme de cand am luat-o. Daca as fi in locul tau acum as incerca sa gasesc cu ABS desi e un pic mai scumputa....dar am inteles de la alti posesori ca merita....bafta la cumparare si ne vedem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Din cate stiu eu, dupa 2008 inclusiv, se gasesc doar cu ABS. Modelul asta'l vreau si eu Pana una/alta mi-am luat macheta Editat Octombrie 29, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Apriliacluj: multumesc de informatie Conquistador: la bugetul tau poti sa-ti iei ceva 2007 sau chiar 2008 ceea ce e ok (incearca sa eviti 2006 ca fiind primul an in care s-au facut si mai au probleme) Nu cunosc sa aiba defectiuni in mod special......a mea merge fara probleme de cand am luat-o. Daca as fi in locul tau acum as incerca sa gasesc cu ABS desi e un pic mai scumputa....dar am inteles de la alti posesori ca merita....bafta la cumparare si ne vedem pe drum. Multumesc mult, Ma gandeam sa merg in germania sa o iau, sau d eprin anglia. Aveti idee cat costa sa o inmatriculezi sau mai stiu eu ce taxe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Ca sa inmatriculezi o motot adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...) Multumesc mult, Ma gandeam sa merg in germania sa o iau, sau d eprin anglia. Aveti idee cat costa sa o inmatriculezi sau mai stiu eu ce taxe? Ca sa inmatriculezi o moto adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Salutare, Daca o cumpar din anglia, stiti cumva daca exista posibilitatea sa schimb ceasurile?din mile sa fie km? Nu prea imi plac cele cu 2 tipuri (mile si micut acolo Km) Exista vreun site cu accesorii pentru zzr 1400? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 salut, iti recomand ebay, gasesti acolo toate aftermarket-urile posibile pentru ZZR1400/ZX14. Inclusiv ceasuri de bord cu plasma etc, etc. Eu de pe ebay am cumparat absolut tot ce este pe a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 salut, iti recomand ebay, gasesti acolo toate aftermarket-urile posibile pentru ZZR1400/ZX14. Inclusiv ceasuri de bord cu plasma etc, etc. Eu de pe ebay am cumparat absolut tot ce este pe a mea. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Liniste aici pe sectiunea de limuzine Asa ca de iarna ..eu si ZZR-ica la o mica joaca prin Sep .I se aude un pic si glasciorul Zgripturoaicei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Tz,tz,tz,cam tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 e numai bine, 200+ PS: parbrizul ala MRA cu gauri il am si eu, e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Tz,tz,tz,cam tare! Pai bravo nene , daca erai tu in fata,cu toate pacatele, ii mai dam pe alocuri .Dupa tine si potopul Salutari @ Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Liniste aici pe sectiunea de limuzine Asa ca de iarna ..eu si ZZR-ica la o mica joaca prin Sep .I se aude un pic si glasciorul Zgripturoaicei . uuuu, kinki:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Aveti idee daca e nevoie de un amortizor de ghidon pentru 1400 2008? ma gandesc ca daca are ABS nu se prea justifica, nu? sau ma insel? Cat despre steering damper, ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 1. Da, ai nevoie; 2. Steering damper = amortizor de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 1. Da, ai nevoie; 2. Steering damper = amortizor de ghidon. merci mult, tocmai cautam despre asta, m-ai luminat:) credeam ca sunt lucruri diferite:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 unul bun e de pe la 400 eur in sus, un GPR, de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 unul bun e de pe la 400 eur in sus, un GPR, de exemplu oho, costa ceva. Ai vreun sfat pentru a verifica un zzr la cumparare?in aprilie ma duc prin germania sa caut ceva si nu pot lua un mecanic cu mine, asa ca adun cat de multe informatii posibil. Crezi ca merita diferenta de aproximativ 1000 euro intre anii 2008 si 2009; 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate