Sari la conținut

Detinatori de Kawasaki ZZR1400

freak
 Share

Postări Recomandate

Bridgestone, am putin peste 1600 de km facuti pe setul asta si am constatat ca rezista mai mult daca le uzez uniform (inclinat pe curbe). Frâna de motor si accelerația puternică termină cauciucurile urgent (mobra grea). Eu, unul nici nu mai folosesc frâna spate decât la plecări în rampă și la șicane. Știu că mulți nu aprobă tehnica asta, dar franele zzr-ului sunt pur și simplu fenomenale :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 533
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut, eu am folosit sezonul trecut Michelin Pilot Power 2CT, care sunt cam race, nu touring, dar am reusit sa "smulg" din ele 18.000 km pana am dat de panza. Anul asta merg cu Pirelli Angel ST, am facut vreo 4.000 km (am inceput tarziu sezonul, dupa mijlocul lui) si vad ca se tin bine.....

Link spre comentariu

Multumesc pentru promtitudine :).......se pare ca sunt ceva posesori de zzr pe forumul asta :)))). Stiu ca un cauciuc se toceste mai greu daca e tocit uniform dar sunt cazuri cand nu ai de ales si trebuie sa mergi pe autostrazi ceea ce te cam forteaza sa il tocesti pe centru. Din cauza asta am intrebat de cauciucuri de touring ca stiu ca au o compozitie mai dura pe centru.........Gasesc unul sa ma tina 12000km? sau trebuie sa iau in calcul un schimb de cauciucuri pe drum?

Carturaru' : cauciucurile Michelin Pilot Power 2CT pe care le-ai avut le-ai folosit si in deplasari mai lungi? cu bagaje, pasager....purcel etc? ca 18000 km suna bine :))))

Link spre comentariu

majoritar le-am tocit prin oras, dar si plimbari gen Sunny Beach (Bulgaria), Transfagarasan, Cheia etc, maxim cu o femeie usoara (la propriu) in spate si un rucsac, dar fara genti laterale. Dar una peste alta, cam 70% oras, 30% touring

Link spre comentariu

Salutare,

M-am decis ca in primavara sa cumpar un zzr 1400, visez de ceva vreme si cred ca e timpul pentru actiune:)

Ce recomandari imi puteti da?ce an ar fi cel mai potrivit?la ce defecte sa ma astept?la cati km nu mai e interesant.....etc.

Cu mentiunea ca am un buget de aproximativ 6000 euro

Link spre comentariu

Apriliacluj: multumesc de informatie

Conquistador: la bugetul tau poti sa-ti iei ceva 2007 sau chiar 2008 ceea ce e ok (incearca sa eviti 2006 ca fiind primul an in care s-au facut si mai au probleme) Nu cunosc sa aiba defectiuni in mod special......a mea merge fara probleme de cand am luat-o. Daca as fi in locul tau acum as incerca sa gasesc cu ABS desi e un pic mai scumputa....dar am inteles de la alti posesori ca merita....bafta la cumparare si ne vedem pe drum.

Link spre comentariu

Din cate stiu eu, dupa 2008 inclusiv, se gasesc doar cu ABS.

Modelul asta'l vreau si eu :hug:

Pana una/alta mi-am luat macheta :tomato:

Editat de Kosh
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Apriliacluj: multumesc de informatie

Conquistador: la bugetul tau poti sa-ti iei ceva 2007 sau chiar 2008 ceea ce e ok (incearca sa eviti 2006 ca fiind primul an in care s-au facut si mai au probleme) Nu cunosc sa aiba defectiuni in mod special......a mea merge fara probleme de cand am luat-o. Daca as fi in locul tau acum as incerca sa gasesc cu ABS desi e un pic mai scumputa....dar am inteles de la alti posesori ca merita....bafta la cumparare si ne vedem pe drum.

Multumesc mult,

Ma gandeam sa merg in germania sa o iau, sau d eprin anglia. Aveti idee cat costa sa o inmatriculezi sau mai stiu eu ce taxe?

Link spre comentariu

Ca sa inmatriculezi o motot adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...)

Multumesc mult,

Ma gandeam sa merg in germania sa o iau, sau d eprin anglia. Aveti idee cat costa sa o inmatriculezi sau mai stiu eu ce taxe?

Ca sa inmatriculezi o moto adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...)

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

salut, iti recomand ebay, gasesti acolo toate aftermarket-urile posibile pentru ZZR1400/ZX14. Inclusiv ceasuri de bord cu plasma etc, etc. Eu de pe ebay am cumparat absolut tot ce este pe a mea.

Link spre comentariu

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

unul bun e de pe la 400 eur in sus, un GPR, de exemplu

oho, costa ceva.

Ai vreun sfat pentru a verifica un zzr la cumparare?in aprilie ma duc prin germania sa caut ceva si nu pot lua un mecanic cu mine, asa ca adun cat de multe informatii posibil.

Crezi ca merita diferenta de aproximativ 1000 euro intre anii 2008 si 2009; 2010?

Link spre comentariu