ianachim Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) unde nu stiu veniti cu propuneri Editat Noiembrie 9, 2007 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ma bag si eu la o plimbare dar doar daca nu ploua ca n-am combinezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 sambata cica ploua..duminca e mai ok vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Merge o plimbare. Sambata sau duminica as vrea sa fac Bucuresti Brasov,- Poiana si inapoi pe Targoviste --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 10:55 -------------Sau, daca e vreme super, Bucuresti, Pitesti, Ramniucu Valcea, Sibiu (valea oltului), Brasov, Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Eu as propune sa dam un mic tur de dobrogea. Putem merge pe la cheile dobrogei. si sa ne intoarcem pe la Adamclisi. Cu plecare dumunica dimineata . PS: Ar fi bine sa plecam pe la 8 AM. In defavoarea frigului , poate ajungem sa vedem si marea, etc. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Daca mergem Duminica ma bag si eu ca maine cica ploua,mi-ar convenii varianta Cheia BV Poiana Targoviste dar in principiu ma supun majoritatii PS : Ianachim vezi ca io vin tot in adidasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) daca v-ati hotarat la ceva scrieti ora intalnirii , locatia si traseul Editat Noiembrie 9, 2007 de claudiu suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Deja pentru duminica sunt anuntate -3 grade in zona Brasov. Plz, gasiti si voi o destinatie cu temperatura macar peste 0 Editat Noiembrie 9, 2007 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Deja pentru duminica sunt anuntate -3 grade in zona Brasov. Plz, gasiti si voi o destinatie cu temperatura macar peste 0 sa zicem Bucuresti - Calarasi- Silistra - Ruse - Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 sa zicem Bucuresti - Calarasi- Silistra - Ruse - Bucuresti ? nu ziceai ma ca mergi la scorpions? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 nu ziceai ma ca mergi la scorpions? ala e sambata, eu vorbeam de duminica ( maine e uratel ) din motive extrem de personale si de neevitat..nu mai am cum sa plec maine. deci macar duminica sa mi testez tunningul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 tare mi-e frica de ziua de duminica .. sa nu fie mai urata ca maine.. as merge la ruse dar nu am motorul inmatriculat pe numele meu .. pot iesi asa din tara ??( lamasina stiu ca trebuie procura care costa 2,5 mil parca) --- Mesaj completat în 09 Nov 2007 22:04 -------------ar fi o idee si un traseu mai scurt , ca sa nu ingetam pe drum ... ceva gen bucuresti-targoviste-bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 pare interesanta dobrogea.... detalii? km... de unde plecam cand la ce ora? respecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 duminica:) maine se pare ca i uratel oricum maine nu i de mers, poate duminica. cel putin eu asa vad ca i prognoza pe site uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 se poate iesi din tara fara nici o problema. nu te controleaza la acte .. doar la buletin . deci nu e nici o problema. la munte .. btrasov .. sibiu deja ninge .. deci nu e bun acel tarseu de moto. ar fi o chestie dobrogea sau partea cu ruse. (mai am niste leva prin casa, imi ajung de o masa buna si ceva tarie pt acasa ) deci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Vremea in: Targoviste Oras favorit Sambata, 10 noiembrie 2007 (ora locala 01:39) In cea mai mare parte noros. Ploaie spre ninsoare. Temperaturi: Minima: -2° C Maxima: 3° C variantele spre nord le-am scos din minte .. nici macar pana la targoviste nu e de mers.. ramane sudul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 As merge si eu la Ruse, ca n-am ajuns pana acum Daca se stabileste ceva concret, postati si aici, va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ma arde sa merg la lincheveala d-asta rau dar e un timp basit ... deci o iau inspre bucatarie , model ciuperci la cuptor , se baga careva ?? haideti cu tupeu ca stropinela e lacrima lui ovidiu ... pfff , ce matol sunt off topic o sa sufere stiu eu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ramane maine de o plimbareala??? spre sud ... ca si pasarile calatoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Eu as propune sa dam un mic tur de dobrogea. Putem merge pe la cheile dobrogei. si sa ne intoarcem pe la Adamclisi. Cu plecare dumunica dimineata . PS: Ar fi bine sa plecam pe la 8 AM. In defavoarea frigului , poate ajungem sa vedem si marea, etc. etc. I'm in ! Hai si cu un loc de intalnire insa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 I'm in ! Hai si cu un loc de intalnire insa in final ramane un traseu sau e ca fredoneala aia de pe alt site cu giurgiu ?P) unde se merge si concret :)CINE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) Eu as propune sa dam un mic tur de dobrogea. Putem merge pe la cheile dobrogei. si sa ne intoarcem pe la Adamclisi. Cu plecare dumunica dimineata . PS: Ar fi bine sa plecam pe la 8 AM. In defavoarea frigului , poate ajungem sa vedem si marea, etc. etc. Eu sunt pentru acest traseu. La Russe am mai fost duminica, e cam deplorabil ( cam toate magazinele sunt inchise ) , ma tenteaza sa vad inca o data marea anul asta , so Dabix, ai cuvantul ..... Editat Noiembrie 10, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Eu sunt pentru acest traseu. La Russe am mai fost duminica, e cam deplorabil ( cam toate magazinele sunt inchise ) , ma tenteaza sa vad inca o data marea anul asta , so Dabix, ai cuvantul ..... Merci bubucaty, nu stiu daca am sa incerc sa iau "cuvintul" miine spre dobrogea. Numai ca nu stiu daca are echipament Deci loc de intilnire, ultima benzinarie Mol de pe camil Ressu inainte de intrarea pe autostrada. revin cu un traseu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) Deci loc de intilnire, ultima benzinarie Mol de pe camil Ressu inainte de intrarea pe autostrada. Ora 08 :00 revin cu un traseu exact. Pana acum suntem 2 motoare . Editat Noiembrie 10, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 deci ramane "micul tur de dobrogea" pentru toata lumea?? stabiliti si o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate