MisterG_2006 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 salut, Eugen ma numesc, sunt din Rm Valcea (Babeni) dar marea parte a timpului o petrec in Pitesti (la facultate aici). Sunt tare curios cati motociclisti sunt in VL, eu personal cunosc f putini, asa haideti si voi cu un nume si poza cu bestia voastra. Incep eu: Eugen YZF R1 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 noroc eugen! eu sunt victor din rm valcea am bunicii langa babeni dar sincer nu te cunosc. daca e prima moto,ai mare grija,e foarte nervoasa! salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 STEF SI ADE -FREE BIKE TEAM RM.VALCEA KTM EXC 525 SI 250 motto-ul nostru...unde se termina asfaltul incepe distractia... PS. la noi in club cu f mici exceptii sunt vreo 12 enduristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 noroc eugen! eu sunt victor din rm valcea am bunicii langa babeni dar sincer nu te cunosc. daca e prima moto,ai mare grija,e foarte nervoasa! salutari salut, eu te stiu pe tine, poti sa il intrebi pe ionut grigore de mine. ce moto mai ai? pune si u o poza! nu e primul moto, am avut fzr 600 '91 si suzi k4 600. acum am r1 asta dar nu mai arata ca in poze, am avut un accident urat rau prin mai. e topic deschis pe arges cu accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_xj Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 salut la toata lumea, eu sunt Adrian, am Aprilia pegaso 3 de 650 visinie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 salut la toata lumea, eu sunt Adrian, am Aprilia pegaso 3 de 650 visinie, sal, baga si u o poza ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Salut, eu sunt Mircea si de ceva timp colin si eu strazile valcii pe 2 roti prima data pe bicicleta, de anul asta pe scuter, cu care am avut urcusuri si coborasuri, iar acum pe un gsx 600 f de toata frumusetea . VA salut!!! si ... asfalt uscat ... in ciuda anotimpului p.s. o sa revin si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Decembrie 15, 2007 Autor Share Postat Decembrie 15, 2007 Salut, eu sunt Mircea si de ceva timp colin si eu strazile valcii pe 2 roti prima data pe bicicleta, de anul asta pe scuter, cu care am avut urcusuri si coborasuri, iar acum pe un gsx 600 f de toata frumusetea . VA salut!!! si ... asfalt uscat ... in ciuda anotimpului p.s. o sa revin si cu poze sal, ne pare bine de cunostinta. asteptam si pozele. se pare ca cei din VL nu prea intra pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 salut din nou! am bagat si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 sal, ne pare bine de cunostinta. asteptam si pozele. se pare ca cei din VL nu prea intra pe forum nu te supara dar sunt f putini forumisti in valcea..iar cei care suntem stam mai mult pe forumurile de specialitate..(ex...coltul enduristilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 nu te supara dar sunt f putini forumisti in valcea..iar cei care suntem stam mai mult pe forumurile de specialitate..(ex...coltul enduristilor) am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 salut si eu tot de prin Valcea ma trag, din Francesti, vecin pe acolo cu Eugen, dar nu-l cunosc. Valentin ma numesc si o sa revin cu poze. numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Ciao... Adina si CBRica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Robert...Rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 salutari Adina, salutari Robert, bine ati venit pe forum....si printre noi! Robert, pe tine te-am surprins intr-o seara prin Goranu impingandu-ti rs-ul, tu erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 salutari Adina, salutari Robert, bine ati venit pe forum....si printre noi! Robert, pe tine te-am surprins intr-o seara prin Goranu impingandu-ti rs-ul, tu erai? da imi cazuse din remorca si nu l`am mai pus la loc ca imi era frica sa nu cada iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Robert...Rs 125 frumoasa scula ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 salut si eu tot de prin Valcea ma trag, din Francesti, vecin pe acolo cu Eugen, dar nu-l cunosc. Valentin ma numesc si o sa revin cu poze. numai bine... tarziu, dar am revenit si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) salutare lume cunoscuta si necunoscuta ,dau si eu cu batzu' pe lista , ,eu sa lipsesc ...pai cum... poze altadata ca nu am acum Editat Februarie 5, 2008 de manci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Salutare tuturor io sunt Mihaitza cunoscut printre scuteristi ca "Budica" uni dupa forum ma cunosc... poze cu capra dupa ce o termin Noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa-Alex Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 salutare la toti Valcenii....eu am stat in valcea....in cart ostroveni...ma numesc alex , am 17 ani , si am un r1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Alex,faptul ca la 17 ani ai R1 spune multe despre educatia si cultura ta in general!Iar textul de la semnatura,(Imi place moartea!) ma scarbeste! Nu te potrivesti cu filozofia motociclistilor din valcea!Locul tau nu e in acest topic!Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 salutare la toti Valcenii....eu am stat in valcea....in cart ostroveni...ma numesc alex , am 17 ani , si am un r1. 1. daca iti place asa de mult moartea ce cauti pe aici? 2. in profil scrie ca ai permis din 2001 ,de care permis(carenet de conducere)?daca tu a doar 17 ani?si 2 moto de 1000 la activ.am impresia ca ti-au murit laudatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelangelu Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 da lasati ma omu sa viseze! ce rai sunteti!:-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinna Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 salutare la toti Valcenii....eu am stat in valcea....in cart ostroveni...ma numesc alex , am 17 ani , si am un r1. ....zici ca ai mai avut si suzuki gsxr 1000, kawa zx-10r....si ai doar 17 ani! tu cresti intr`un an cat altii in 10?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate