Jump to content

Haideti Sa Ne Cunostem Si Noi

MisterG_2006
 Share

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut Serby, noi ne-am intalnit ieri la permise, sunt Dumytru, baiatu ala cu ochelari. Respecte. Poate iesim la o plimare asa ca incepatorii pe Week End. ID mes DUMI_MESERIASU.

Salut, uite eu sunt momentan la arad :ph34r: si maine ma intorc acasa, ne auzi p mess si poate facem o plimbarica pana la constanta sau undeva aproape ca abia mam obisnuit :D fac drumuri dute vino la arad si la oradea si la timisoara sa ma obisnuiesc cu motoru ca incepatorii :rolleyes: :D

salut, eu sunt chiar din valcea si nu am vazut pe nimeni. eu ma plimb singur de nebun ca nu am cu cine. va salut. oricand vreti sa ne plimbam eu sunt ON

am fost in poligon la vladesti....si erau doi baieti instructori probabil:)....si cunoscandu-l pe talal unu prieten am reusit sa iau motoru si sa invat ceva timp:)...am zis ca nu mai dau de a1....astept pana la anu pentru A...

salut prietenii! abia incep sa gust placerea plimbarilor cu motocicleta un dr 350 sper sa ne intalnim pe strazile din valcea sau prin padurii, :laugh:

te-am vazut pe la inmatriculari cu dr-ul..este alb complet nu?cu seaua albastra..

mi-am construit o casa in pausesti-maglasi si pe acolo e drumul meu cand vin in oras..am vazut motorul parcat si semana cu fostul motor a lui adelina doar ca era fara stikere..

salut baietii,

si eu sunt din rm valcea chiar din oras... :bounce:

va salut.

kawasaki ninja zx 636r 2007 an. : :laugh:

tu esti ala care se da seara cu scuteristii prin oras??

• 4 weeks later...
bogdan tecuci ducati monster 620 i.e.

cred ca ai gresit adresa... :)

dar bine ai venit!

Edited by MetalWarrior

Salut si eu sunt tot din valcea ma cheama Razvan...stau langa oras :blink: iar asta e jucaria mea...o sa ies cu ea imediat ce voi admite examelul teoretic :D

Bine ai venit si multa bafta la examen, insa un sfat prietenesc, iao foarte usor cu jucaria ta ca nu este de glumit, nu as vrea sa dau cu r.i.p. prea curand...numai bine :rusinica:

Salut si eu sunt tot din valcea ma cheama Razvan...stau langa oras :D iar asta e jucaria mea...o sa ies cu ea imediat ce voi admite examelul teoretic :rusinica:

succes la examen si exact cum a zis "rookie22", ai grija ca jucaria aia te va da pe jos daca nu esti retinut pentru inceput si cu capul pe umeri.

sa auzim de bine!

• 2 weeks later...

cel cu r6ele:D....stai cumva pe la iesirea din ostroveni?:)vreau sa vad si eu jucaria aia albastra :rusinica:

ca sa nu aglomerez forumu cu alte topicuri...pun si eu aici macheta mea preferata...inainte era simpla ...dar m-am jucat putin cu esapamentul , folie , motor , leduri....daca are cineva machete moto de vanzare vreau si eu sa aflu:)...salut!

post-40500-1225479737_thumb.jpg

post-40500-1225479757_thumb.jpg

post-40500-1225479792_thumb.jpg

post-40500-1225479813_thumb.jpg

post-40500-1225479830_thumb.jpg

cel cu r6ele:D....stai cumva pe la iesirea din ostroveni?:)vreau sa vad si eu jucaria aia albastra :laugh:

ca sa nu aglomerez forumu cu alte topicuri...pun si eu aici macheta mea preferata...inainte era simpla ...dar m-am jucat putin cu esapamentul , folie , motor , leduri....daca are cineva machete moto de vanzare vreau si eu sa aflu:)...salut!

uite aici cata topicul despre machete /index.php?...814&st=1070