Sari la conținut

KawaIJ


Phoenix_Harley
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Fratilor, motocicleta este super tare! Am vazut-o in vara la intalnirea de la Timisoara. Pot sa va spun ca in realitate arata mult mai bine decat in poze.

Felicitari proprietarului si bravo si tie Phoenix pentru ca ai pus-o pe forum. Cred ca este cel mai bine modificat IJ pe care l-am vazut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Motorul arata si merge super! Eu l-am vazut la o intalnire din Craiova.

Fiecare isi modifica motorul asa cum ii place si cum crede ca e mai bine. A mea e nemodificata si deocamdata imi place asa.

Bravo posesorului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se vede cata munca s-a depus si apreciez pasiunea, dar cel putin din punctul meu de vedere, nu a meritat de loc. Daca tot trebuia neaparat facuta modificare putea s-o faca in genul celei din Univers Moto, pe care o gasesti la vanzari la bursamoto...

Bai Phoenix-Harley, tu nu prea apreciezi elegantza unui motor clasic. Prefer sa vad un Ij 350, sau 49 sau 56 refacut original si ingrijit, decat o Ij Planta "transformata" in cine stie ce streetfighter.

Fiindca din astea bricolate la noi prea putine au un design omogen, multe arata ca facute din bucatzi .Daca le-ar proiecta omul de la un cap la altul si ar avea resursele necesare si priceperea sa le duca la bun sfarsit ar arata si ele ca alea de la siteul rusesc bravo.

 

E bine ca a mai evoluat lumea si la noi, vad ca tot mai multi readuc Simsoanele la starea originala.

Va veni si randul Ijurilor :lol:

Ne vedem la Ploiesti :lol: (la Phoenix :lol: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu poti spune ca nu apreciez eleganta unei motociclete clasice. Spre exemplu eu acun lucrez la un IJ 56' Festival. Vreau sa il aduc in forma lui originala, asa cum a fost facut de Ivan...asa ca nu poti spune lucrul asta mai ales ca nu ma cunosti...

IN al doilea rand Planeta5 este o motocicleta fara valoare, fiind o piesa ruseasca si relativ noua. Are in schimb un motor foarte bun...asa ca...de ce sa nu o modifici? In forma ei originala mie mi se pare urata...

In ceea ce priveste un '49, '56, MZ ES "Gat de lup", RT 125 sau Simson Sport sau AWO sunt de acord cu tine ca sunt superbe in starea lor oroginala...

...Inca ceva...da...chiar ma interesa parerea celorlalti...asa ca...parerea ta conteaza!

 

Numa' bine! :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a placut raspunsul omule, ai dreptate, m-am pripit cu aprecierile, asta e diferentza de opinie: eu consider Planeta 5 frumoasa :lol: .

Ne vedem la Ploiesti si bem o BR :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
frumos dar am vazut si mai fain...facut de mana...ca de exemplu: rezervorul taiat si latit tobe facute de mana ghidon aripi facute...nu luate de pe altul...imi pare rau ca nu am poza...e misto si asta

Aripa spate este facuta, la fel si o parte de ghidon, cadrul este mult modificat, coborat foarte jos, chestii de finete iar restul... :laugh:. Oricum Planeta pe care a avut-o el inainte avea rezervor taiat aripi facute, tobe, ghidon...oricum nu este mare noutate ce spui cu rezervorul taiat. Daca ai un tinichigiu si un sudor bun...

Oricum in curand sper sa pun poze cu motocicleta dupa modificarile facute anul asta...ex.: monoamortizor pe spate, aripa mare pe spate, numar intr-o parte, alta sha, alte coarne, cu tot cu inaltatoate, alt sistem de prindere al comenzilor avansate...are niste comenzi beton si cred ca toba se va transforma in doua mai mici puse pe aceiasi parte. Eu cred ca o sa arate foarte de bine.

 

Numa' bine! :huh:

Editat de Phoenix_Harley
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca va fi gata...dar oricum...off topic... pentru cei ce sunt interesati, duminica 15 mai 2005, in localitatea Plenita, jud Dolj, cam la 70km de Craiova va avea loc "Sarbatoarea Bujorului".

Plecarea va avea loc duminica la ora 9 (dimineata) din fata Universitatii (sus), locul obisnuit de intalnire al motociclistilor din Craiova.

 

Numa' bine! :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salve Pheonix. Uite ca postez si eu la topicu tau asta pentru ka mi-a atras privirea motocicleta lui NUtu. Marfa combinatie. Mi s-a parut mie ca vad prin Craiova o motocicleta ciudat!

Ca sa faci asa ceva probabil ca are multa munca de bricolaj in spate pentru ca nu are cum sa iese asa ceva si sa mai si mearga.Parerea mea

Astept mai multe poze ce ea si din cate am auzit ai si tu un Ij din 56, Poate ne pui niste poze cu el sa mai faci ceva cultura pe site ka eu unu nu stiu cum arata.

Sunt de acord cu tine intr-o problema. Da domne Mz-gat de lup merita sa fie reconditionat la original. Pai atunci se dezlantuie MONSTRUL MECANIC din ea.

Eu unu daca as face o modificare la o motocicleta as pune pe o Hayabusa un motor de MZ es 250 dar varianta tunata cu piston de trabant asta ca sa-i mai dau Hayabusei un spor de putere :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

DACA-I MOTOR FACUT DE TINE,ORICUM E FRUMOS,CA DOAR AI MUNCIT LA EL,CHIAR DACA UNEORI N-O NIMERESTI.DACA MAI IESE SI BINE,ATUNCI CHIAR CA-I SUPER.

 

PT. CINE A ZIS CA DEGEABA DESIGN,CA-I TOT IVAN SA-SI IA EL O JAPO SI S-O MODIFICE DACA IL TIN TESTICOLELE,SAU SA NU MAI FIE ASA CRITIC CU EFORTURILE SI REZULTATELE LA CARE EL NU A PUS OSU LA MUNCA.

 

NU MAI FITI NEGATIVISTI SI CRITICI,FACETI VOI CEVA,CIT DE MIC SI MINDRITIVA.

 

 

MOTORU E MARFA,BRAVO ARTISTULUI[ E ARTIST,NU-I ASA]?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...