demostene Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Eu unul am descoperit (din nou) Jack-ul. Atmosfera Route 66, motoare, d-astea Desi am mers de n ori, de curand am vazut casca de pe scari transformata in lampa tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 pai ce sa facem... ca de obicei.... se va hotara joi sau vineri unde, ca de obicei... iti dau io un mesaj vineri pe la 7 , sa-ti spun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vorbesti de "the jack" ala de pe Grivita? cam departe... e mult pana la metrou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Parca era vorba ca e petrecere org de doua roti pe Occidentului iar fetele beau gratis...acum nu s-a precizat ce?~!Eu una sunt pentru ca de restul m-am plictisit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Parca era vorba ca e petrecere org de doua roti pe Occidentului iar fetele beau gratis...acum nu s-a precizat ce?~!Eu una sunt pentru ca de restul m-am plictisit.. E clar ca trec pe la tine pe acasa sa ma rujezi ... ceva peruci ai? O sa rad ciocu. Ce nu fac io ca sa beau gratis Sau ca e petrecere de mortzisor ... o sa pun fetele sa imi ia bautura gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vecine eu zic sa treci oricum pe la noi ca poate mai ramane ceva din tuica aia buna si plecam la party cu avans ca-n baza lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Eu vreau la Etrusco!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 E clar ca trec pe la tine pe acasa sa ma rujezi ... ceva peruci ai? O sa rad ciocu. Ce nu fac io ca sa beau gratis Sau ca e petrecere de mortzisor ... o sa pun fetele sa imi ia bautura gratis Daca te rujezi si vi "echipat" promit ca te imbat. ;doar fetele au bautura gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Io stau cuminte ca sa ma ia cu ea la schi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vecine eu zic sa treci oricum pe la noi ca poate mai ramane ceva din tuica aia buna si plecam la party cu avans ca-n baza lor.... ...cum sa nu!... despre machiaj nu stiu prea multe, dar n-o sa dureze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 ;doar fetele au bautura gratis dar de ce te bucuri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 pt Joe si Don Leoncio: no pai hai sa stabilim cand si unde ne intalnim... ca sa merem in gasca... sa-i speriem si sa ne dea si noua de baut pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Toate ca toate , petrecerea a fost buna , dar unde sunt pozele compromitzatoare ? Baiazide n-ai facut si tu niste poze sub fusta la domnioarele in alb ? cand se aplecau sa-ti aduca berea ? Sau uleiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate