dark_alinutza Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 DACA ARE CINEVA NEVOIE DE CEVA DIN GERMANIA, SA-MI SPUNA CA PLEC LUNI ...vreau eu niste ursuletzi HARIBO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 apai io ziceam de ceva imbracari sau cate o bucata de fier de la motoscarta nicidecum ciocolata, ursuleti, cafea, bomboane etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 DACA ARE CINEVA NEVOIE DE CEVA DIN GERMANIA, SA-MI SPUNA CA PLEC LUNI Da, si eu vreau bomboane "2 mmins", ciocolata Milka mare, un iPhone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 va vitaminizati pentru primavara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Ok, daca ciocolata nu vrei sa aduci, atunci putem trimite pachete prin tine????????? Vreau sa ii trimit lui wallower :".un burduf de brinza de la ne-a Vasile din Poiana", 3 imbusuri, niste smirghel si nu stiu ce mai vrea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ...un burduf de brinza de la ne-a Vasile din Poiana? nea Vasile nu mai face branza ca nu-l mai lasa Ue-ul i s-au impus urmatoarele norme: - sa mulga mai intai magarii ca sa nu mai ragaie; - sa nu-si mai spele mainile si sa-si sufle mucii in lapte; - sa le cante la oi din fluier electronic cu mp3; - sa faca din lana sandale imblanite de unica folosinta; - mulsul oilor sa fie in permanenta conectat la camere de supraveghere sa nu se dea badita la cate o oaie care sta capra mai mult; - sa hraneasca dulaii doar cu graunte Chappi; - sa nu mai prosteasca cainii sa invarta oile, sa foloseasca ATV-urile din dotare de la Sapard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 piulita de 6 grupa 8~9. Bine tratate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ...gata nu mai ami trebuie nici brinzaaaaaa!!!!! Cel putin o gramajoara de poze tot i-ti trimitem. Bag eu schtrom in buzunarul de le jaka si facem olecuta de tras in chip. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ce bun era laptele muls de la vaca de bunica in cana si baut asa cald, si faceam o mustata alba, apoi aveam eu grija sa o sterg cu dosul manecii de la bluza, ce vremuri ! bunici au imbatranit au vandut vaca ca nu mai puteau sa o ingrijeasca asa am ramas fara placerea de a mai gusta din bunatatea laptelui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 ce bun era laptele muls de la vaca de bunica in cana si baut asa cald, si faceam o mustata alba, apoi aveam eu grija sa o sterg cu dosul manecii de la bluza, ce vremuri ! bunici au imbatranit au vandut vaca ca nu mai puteau sa o ingrijeasca asa am ramas fara placerea de a mai gusta din bunatatea laptelui ! Poti sa faci mustata alba si de la bere. Numai s-o torni de sus in pahar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 ARE yOU READY FOR A RIDE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 ARE yOU READY FOR A RIDE? Ma surprinzi in fiecare zi ---vorbesti si engleza --urmeaza in viitor-franceza,italiana,etc sau poate chiar chineza,araba--cred ca esti un geniu legendat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 hey mr. k-wolf. you should see my graduate notes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 hey mr. k-wolf. you should see my graduate notes Ce noroc pe "mr. k-wolf" ca ar trebui sa vada doar "graduate notes"!!!!!!!! Bine ca nu vrei sa ii arati altceva Karpatenwolf, CRED, ca ai scapat !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 chiar nu vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Ce noroc pe "mr. k-wolf" ca ar trebui sa vada doar "graduate notes"!!!!!!!! Bine ca nu vrei sa ii arati altceva Karpatenwolf, CRED, ca ai scapat !!!!!!! Dar tu NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 in fata portii, pe trotuar, printre motoare. opreste o femeie in varsta:'' ma baiatule cand aveti concursul? il da la televizor ?, sa va vedem si noi...'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 in fata portii, pe trotuar, printre motoare. opreste o femeie in varsta:'' ma baiatule cand aveti concursul? il da la televizor ?, sa va vedem si noi...'' Pai daca te-o vazut pe tine in Lederkombi de circuit cu toti muschii aia de 5 ani de culturism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Pai daca te-o vazut pe tine in Lederkombi de circuit cu toti muschii aia de 5 ani de culturism. ja, richtig, aber die alter Damme hat ein lederkombi auch. original leder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy` Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 mai pana traduc oamenii ce ai scris tu pe aici e crima si pedeapsa.....( cucoane in varsta, piele originala, combinezoane)......tare frate keep it ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 Apai daca fiecare am scrie in alta limba decat romana.... Cred ca unii scriu doar de dragul de a scrie sau sa se dea mari ca stiu si alta limba in afara de romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate