Rocker Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) La multi ani! de ziua mea va transmit tuturor LA MULTI ANI DORINE ! Pentru duminica, cind va fi ziua ta Sa ai parte numai de bucurii in viata si sa fi un motociclist adevarat mereu Te salut, numai bine si inca o data Editat Noiembrie 30, 2007 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) LA MULTI ANI DORINE ! Pentru duminica, cind va fi ziua ta Sa ai parte numai de bucurii in viata si sa fi un motociclist adevarat mereu Te salut, numai bine si inca o data HE HE asa deci DUMINICA eeeeee ziua ta DORINE LA MULTI ANI si tot cea ce iti doresti si sa fii un motociclist adevarat in continuare <small>--- Mesaj completat în 30 Nov 2007 21:33 -------------</small><br/>Asa domnu ROCHER fii activ aci ca eee nevoie de cei ca noi si de cei ca restu ca trebuie sa intarim cumva comunitatea asta si dupa cum spuneam la primavara costum de FIER imi iau sa dau in conserve bagamias eu ceva in aia care nu se uita macar o data in OGLINDA ca deaia sunt facute --- Mesaj completat în 30 Nov 2007 21:49 -------------LA PRIMAVARA MA VOI NUMI ROBOCOP IN COSTUMUL DE FIER SI CU O SABIE DE FOC INTRE PICIOARE,O SA DARUIESC NUMA BINE CONSERVARILOR NEATENTI SI O SA PUN LA INTRARE IN SIBIU UN SEMN IN ORAS PT NETENTI IAR IN CAZ DE URGENTA APASATI PE 1 Editat Noiembrie 30, 2007 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 asa asa. merci merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 La multi multi multi ani si sanatate multa,implinirea tuturor planurilor si cati mai multi kilometri si asfalt uscat din plin Dorine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 La multi multi multi ani si sanatate multa,implinirea tuturor planurilor si cati mai multi kilometri si asfalt uscat din plin Dorine. merci asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) Daca incep sa scriu nu mai gat ca eu sunt putin sonat si nu sunt pastrat bine la cei 7 ani de acasa si nu mai pot oprii oricum inca o data si asfalt uscat poate bem si o poate chiar duminca sau cind ne vom vedea de MOS Te salut cu respect Editat Noiembrie 30, 2007 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) La multi ani Dorine ! multa sanatate, fericire si multi bani sa poti conduce dominatorul in urmatorul sezonul, multi prieteni si sa traiesti o mie de ani ! vezi ce dorinte iti pui de ziua ta ca toate vor deveni realitate ! PS, apropo ai gasit dominatorul ? PS1 opritil pe extraterestruvitezoman23 ca ne umple forumul de posturi, in 3 zile o scris aproape 22 de posturi, treb sa chem un admin cu radarul editat mai tarziu LA MULTI ANI, tuturor romanilor de pretutindeni ! Editat Decembrie 1, 2007 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 trebuie sa bem cand ne intalnim dar io nu stiu inca ce beau motociclistii:) normal tre sa bem cand mergem la plimbare:). alcool fara alcool se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 PS1 opritil pe extraterestruvitezoman23 ca ne umple forumul de posturi, in 3 zile o scris aproape 22 de posturi, treb sa chem un admin cu radarul Asa asa opritil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 bun asa --- Mesaj completat în 01 Dec 2007 09:43 -------------mai fratilor de aproape 4 luni de cand am motoreta nu am apucat nici macar o poza sa fac pe ea:) nu ca nu m -am dat:), ci din cauza ca am mers prea tare si nu m-a putut prinde in obiectivul aparatului:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 @dorisbforzainter : LMA pentru maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Salutaree miam revenit si cu toata stima si tot respectul puteti sa puneti radaru une vreti ca trec peste el he he Cineva sa ma opreasca sa nu se imbolnaveasca forumu ca ma va cere de barbat si nui frumos cal tot gidil atit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 io tot nu am inteles care e barbatu si care e femeia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 io tot nu am inteles care e barbatu si care e femeia? Vezi ca scrie undeva ca eu am citit dar nu mai stiu si acolo zice si de barbati si de femei Si ar trebui sa intelegi care si care cum este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 in sfarsit am si io poza cu motorul dar nu cu orice motor. cu cel ce l-am primit aseara:) va place motorul meu cel nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 He, he! Fain motorul! O sa fie greu sa alegi cu care iesi... cu asta sau cu Domi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 in sfarsit am si io poza cu motorul dar nu cu orice motor. cu cel ce l-am primit aseara:) Fain motoru, sa-l stapanesti sanatos si cati mai multi km parcursi pe el LA MULTI ANI, inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 in sfarsit am si io poza cu motorul dar nu cu orice motor. cu cel ce l-am primit aseara:) va place motorul meu cel nou? Salutareeee si LA MULTI ANI pt ziua de azi si sa stapinesti motoru cum trebuie si sa aveti citi mai multi km impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 merci mult la fel si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 ce va adus mosul ? iata ce am primit eu de la Tory ! sa nu spuneti ca sunt egoist impart cadoul cu voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Merci, Vali pentru faptul ca imparti cu noi "bunatatile "primite...! ...Dar din dar se face..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 ce va adus mosul ? iata ce am primit eu de la Tory ! sa nu spuneti ca sunt egoist impart cadoul cu voi ! Sa inteleg ca iar ti sa facut rau(ca la semnatura lui "hondaxx") ..... si vrei sa ne faci si noua? Sunt tare curios ce primesti de Mos Craciun...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 nightRider nu ai inteles nimic, mi se face rau ca se repeta, parca sunt cu masina, au o miscare secsi dar in acelasi timp si foarte debusolanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 baieti cand facem tura aia mult asteptata? --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 23:44 -------------apropo. mie nu mi-a adus nimic mos Niculaie asta, dar mi-a promis soi soareci. sper sa se tina de promisiune ca si asa sta motorul rece... va salut pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 E cineva interesat sambata, daca e vreme faina la o tura mica cu motoretele? Motorul meu e la hibernat dar a venit motorul fratelui meu din Germania si parca ma mananca palma. Ce ziceti, ar fi de o iesire mica pe undeva pe aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate