Titiluka Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 la multi ani si de la noi, cotizoooooo!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 apropo de schimbarile aparute...oare topicul accidente nu este important? poi a venit iarna si lumea isi tine caii in grajd asa ca cine sa mai faca accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cotizo la multi ani si scuze ca nu ti-am zis mai devreme dar nu am stiut ca e ziua ta, a trebuit s aintru pe forum ca sa vad ca azi la atelier nu mi-a zis nici flavius nici tavi! LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) La muuuuultziii anii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai parte de noroc! Si la casa si la bloc! La multi ani din partea Alinutzilor !!!!!!!! Traiasca Cotizo!!! traiasca VoLuisa! Editat Decembrie 10, 2008 de AxL_FzR_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 La Multi Ani Cotizo! Multi si faini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 jaloane ala da militian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) La Multi Ani, doctore! faini! Ca tot vine Craciunul...ce muzica "tematica" ascultati? Ca la mine suna bine Trans Siberian Orchestra! sau TSSO.... Ala da politai ! Editat Decembrie 12, 2008 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Ca tot vine Craciunul...ce muzica "tematica" ascultati?Ca la mine suna bine Trans Siberian Orchestra! sau TSSO.... Eu prefer un Strauss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Domnule Andrei alias Emppu , LA MULTI ANI!, sa ne traiesti si sa-ti traiasca motorasul:d Bya, Alex si bebe Pupici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 La multi ani Emppu!! Iti doresc tot binele din lume, calatorii superbe cu noul motor si sa ne mai vedem si noi (sibiu, intruniri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Domnule Andrei alias Emppu , LA MULTI ANI!, sa ne traiesti si sa-ti traiasca motorasul:d Bya, Alex si bebe Pupici La multi ani Emppu!! Iti doresc tot binele din lume, calatorii superbe cu noul motor si sa ne mai vedem si noi (sibiu, intruniri) Sa traiasca gagicile motoretiste! Multam. Azi e si ziua lu' gagica, veche forumista si proaspata motoretista. Editat Decembrie 12, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 La multi ani!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 La multi Ani!!! Atntie la Carfour.Nu corespunde pretul afisat pe raft cu cel de la casa. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 no, va place? by the way....Sarbatori Fericite, dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 no, va place? by the way....Sarbatori Fericite, dragilor! ce fain si ce sincronizare! ma intreb, nu si-o fi facut parul cret pana sa-i iasa nebunia aia? merry christmas !!! ho, ho, ho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 18, 2008 Autor Share Postat Decembrie 18, 2008 MOS CRACIUN ASTEAPTA SA-I DATI ADRESA VOASTRA SI ORA LA CARE VA GASESTE ACASA! Am demarat proiectul " MOS CRACIUN LA MINE ACASA IN SEARA DE AJUN!" Avem studenti la actorie cu un scenariu bine pregatit care asteapta adresele si orele,precum si numele si varsta copiilor la care sa ajunga Mos Craciun. Deasemenea , Mosul are nevoie de cat mai multe detalii( nu mananca zarzavatul din ciorba, nu poarta papucii de casa, trage cainele de coada...parintii le stiu cel mai bine pe toate). Daca sunteti interesati, contactati-ne telefonic!!! Urgent ca mosul are multe cereri! TEL/FAX :+40 369.436.661 e-mail :anamaria.draghita@nannyservices.ro web site : www.nannyservices.ro NANNY SERVICES,Impreuna pentru caminul tau AGENTIE BABYSITTING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Ma adresez pe aceasta cale prietenilor si cunoscutilor si tuturor care au in suflet spiritul Craciunului! Va informez ca sunt dispus incepand de azi sa primesc cadourile de Craciun ptr a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani numerar sau transferuri in contul curent, accesorii moto scumpe, echipamente de marca si chiar motociclete, autoturisme sau apartamente! Craciun Fericit! Va multumesc pentru intelegere! Sarbatori fericite tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 18, 2008 Autor Share Postat Decembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 adevaratul mos craciun e aici: manny christhmas!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Puteti sa ma ajutati si pe mine cu cineva priceput la airbrush? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Cam pe aici isi fac veacul cei prea-priceputi intr-ale pensulei cu vazduh: /index.php?showtopic=201661 Citeste si alege-ti singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Cine are si imi vinde Univers Moto din franzela nr. 10 pe 2008? Le am pe toate din 2004 de la primu numar si l-am ratat pe asta fiind in germania. Pe de alta parte s-a scumpit haria igienica si avand in vedere "greutatea" revistei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Cine are si imi vinde Univers Moto din franzela nr. 10 pe 2008? Le am pe toate din 2004 de la primu numar si l-am ratat pe asta fiind in germania. Pe de alta parte s-a scumpit haria igienica si avand in vedere "greutatea" revistei... se rezolva iti dau eu revista dar te costa...........ca la mine nu e EFTINA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 balada miorita spusa de un ungur http://www.trilulilu.ro/Ionesta/52d43b01caddd4 SARBATORI FERICITE TUTUROR SI UN AN NOU MAI BUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 Draga Karpaten si Christian, iti uram cu o intarziere de o zi, un sincer LA MULTI ANI! si tot ceea ce iti doresti! te si pupam, na:P Bya si Alex si bebe P.S. scuze de intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate