calinbac Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 cred ca pe scoala de inot momentan cunostintele mele geografice despre sibiu se limiteaza la strada semaforului + bulevardul rahovei. Noroc ca pe google poti afla multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 incearca si la Sigemo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 vorbeste cu Cristi-mic,si el vrea sa-si ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Ce jeguri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Sunt putini care se baga la asa ceva, eu am fost pana in selimbar ca sa schimb cauciucul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu nu ma mai mir de nimic ... am avut o "mobra" de 80cmc pe care am alergat-o timp de doi ani. Vreau sa zic ca existau zile in care imi uitam si cheia in contact si a 2-a zi o gaseam NEMISCATA (stau la bloc), ca sa nu mai zic ca nici nu se punea problema de alarma pe ea sau sa o leg. Toate bune si frumoase pana intr-o zi de vara ... ma trezesc eu asa somnoros de dimineata sa merg la lucru si cand cobor in fata scarii ia mobra de unde nu-i. Culmea ghinionului ... tocmai o pusesem la vanzare ca sa-mi iau alta mai maricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 daca le-o taiat,la cit is de prosti,poate apar cu el in tirg duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ar fi lux. ma descarc si eu un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Pe strada Paris lucreaza f ingrijit. Am pus pe janta proaspat vopsita si nu a fost nici o problema. Treci podul de la piata cibin si la giratoriu a 2-a in dreapta pana aproape in capatul strazii pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Sunt putini care se baga la asa ceva, eu am fost pana in selimbar ca sa schimb cauciucul... ma duc la selimbar si duc rotile cu masina doar o adresa sau un nr de tel daca ai de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Am primit o husa si am pus-o pe motor intr-o sambata noaptea la ora 3 pe ploaie torentiala si dimineata la 8 nu mai era. Cred ca e momentul pt alarme sau niste batute prin oras sa se stie ceva frica de motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 no comment si la voi e inima Ardealului. nu ca in cocina asta.. sunt fara cuvinte.. aici nu mai e vorba de o paine furata ca n au copii acasa de mancare.. aia cu taiatul mainii ar trebui aplicata.. Foxule pai ar umbla 80% din romanasii nostri cu cate o mana taiata.Lasa-i dracu asa cum sunt.Vai mama lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 ma duc la selimbar si duc rotile cu masina doar o adresa sau un nr de tel daca ai de la ei Ti-am trimis PM cu numarul de telefon, adresa exacta o obtii de la el ca nici eu nu o mai stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 eu creca te duci la sigiemo, ca in selimbar fara sa vrea mi le-o zgariat, si mai ales are levier si degeaba pui cauciuc peste mai bine cu presa pe cauciuc si nu atingi geanta si ai gatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Acelasi lucru l-am auzit eu despre sigemo de la mai multi cu mobre ... iar eu personal mi-am schimbat gumele anu trecut la mobra mea veche in selimbar si a fost chiar ok, nici nu mi le-a zgariat ... le-a si centrat ... am fost multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 le las asa de cand le am. urmatoarele tot asa vor sta (asta daca nu reusesc ceva gen modificare cu fermoar) ce draqu sa fac? sa dau seile zilnic jos? ca sa scot coburile? sa-i ia draqu de jeguri umane. baga-le o insertie cu cablu de ambreaj ar fi lux. ma descarc si eu un pic... intreaba-l pe ala care vinde hamuri daca nu s-au dus la el sa le repare , dar eu cred ca sunt deja "cutii" de scule la carutza Foxule pai ar umbla 80% din romanasii nostri cu cate o mana taiata.Lasa-i dracu asa cum sunt.Vai mama lor. daca pun si TVA-u la socoteala, eu nu cunosc nici un roman care sa nu fi furat ceva, daca nu il pun, atunci cunosc 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Am primit o husa si am pus-o pe motor intr-o sambata noaptea la ora 3 pe ploaie torentiala si dimineata la 8 nu mai era. Cred ca e momentul pt alarme sau niste batute prin oras sa se stie ceva frica de motociclisti. iara esti violent ...scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Tziganu are dreptate si il sustin ... mobra mea sta fara prelata pe ea. Motivul: am vazut ce s-a intamplat cu prelata vecinului ... I-AU TAIAT PRELATA nou nouta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CsN Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Tziganu are dreptate si il sustin ... mobra mea sta fara prelata pe ea. Motivul: am vazut ce s-a intamplat cu prelata vecinului ... I-AU TAIAT PRELATA nou nouta! PT ITP recomand ADI Service pe str. Livezii.... l-am facut eu vineri, a durat 20 min. Au verificat franele, instalatia electrica si seriile, pret 80Ron Sorry..... am vazut prea tarziu ca este topic dedicat ITP Editat Aprilie 16, 2012 de Speed_CsN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 PT ITP recomand ADI Service pe str. Livezii.... l-am facut eu vineri, a durat 20 min. Au verificat franele, instalatia electrica si seriile, pret 80Ron Sorry..... am vazut prea tarziu ca este topic dedicat ITP E bine si asa... ma bucur ca am unde sa-mi fac ITP-ul deoarece eu stiam ca doar la RAR se poate face la motoare si acolo aia au 2 viteze de lucru, incet si FOARTE incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 in asteptarea sezonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 in asteptarea sezonului ... sa speram ca nu va dura mult asteptarea asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 (editat) va recomand tuturor serialul SONS OF ANARCHY . pe mine m-a impresionat placut. este cu/despre un MC de prin state.... defapt despre mai multe.. si un trailer aici: Editat Aprilie 24, 2012 de sergiulik22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 va recomand tuturor serialul SONS OF ANARCHY . pe mine m-a impresionat placut. este cu/despre un MC de prin state.... defapt despre mai multe.. si un trailer aici: E misto intr-adevar...unii asteapta urmatorul sezon al serialului de luni bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CsN Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Foarte interesant Trailerul, mersi de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate