SSb_484 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 ce naiba tot cobiti mah? las ca nu va ninge. va fi soare si frumos. ganditi pozitiv... da sa ninga ....ca mi-am facut RM-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) azi am schimbat si eu uleiul si l-am scos si pe celalat la o tura Editat Aprilie 1, 2013 de Sebi H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 azi am schimbat si eu uleiul si l-am scos si pe celalat la o tura ce bine merg tiriboantzele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Dupa discutia despre casca de pe alt topic, va intreb ce parere aveti despre Nolan, in particular n63 Wing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 ce bine merg tiriboantzele astea acum da,dar pana acum am tot avut probleme cu el de imi venea sa il aprind ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 acum da,dar pana acum am tot avut probleme cu el de imi venea sa il aprind ) ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Recent am citit cateva topicuri pe acest forum, cum ca au disparut anumite motociclete din Sibiu.Eu am venit in Sibiu pentru inca 2 saptamani, 2 jumate si nu am unde sa o tin.Rog un coleg care are un garaj sau o gradina sa ma contacteze si sa ma ajute.Pot sa ofer si plata daca este cazul.Locatia nu ma intereseaza atata timp cat se afla in oras, sau nu foarte departe de acesta.Va multumesc si astept ajutorul vostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 La mine in garaj poti, daca vrei.. si ii in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 și eu te pot găzdui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Sibienii sunt mari saritori !!! daca aveam garaj cu ceea mai mare placere !!! bafta !!! dar ai curte )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 azi am schimbat si eu uleiul si l-am scos si pe celalat la o tura cine ar fi interesat de martoaga din imagini,e de vanzare,mai multe detali in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Dupa discutia despre casca de pe alt topic, va intreb ce parere aveti despre Nolan, in particular n63 Wing. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat/SubProducts/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat-0001 am eu si poti proba una de asta , merge si fara cosorog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat/SubProducts/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat-0001 am eu si poti proba una de asta , merge si fara cosorog Nolan n63 e o casca integrala, tu mi-ai dat un link la o casca Uvex de enduro. Intrebarea era pt cei care au casca Nolan, daca sunt multumiti in legatura cu zgomotul si vantul din casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 eu am o casca nolan n70e e cu cosoroc dar nu o prea port,dar e super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Editat Aprilie 5, 2013 de SSb_484 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 mai e pana duminica ... poate dam o tura rapida maine cat e soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutari sibieni, mi-am pus la punct proaspatul motor (guma noua multumita lui Jerry,sincronizat carburatoare, ulei, alea alea) mai ramane doar sa-l inmatriculez si nu am idee cum sa-l duc pana la RAR dat fiind ca nu vreau sa mai dau bani pe numeru rosu + asigurare. Aveti idee unde pot inchiria o remorca pentru transport sau cineva care se ocupa cu asa ceva la pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 ai putea sa il urci si intr-un microbuz daca gasesti ceva cu garda mai joasa si o sa mai ai nevoie de o scandura lata ca sa il urci si sa il cobori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutari sibieni, mi-am pus la punct proaspatul motor (guma noua multumita lui Jerry,sincronizat carburatoare, ulei, alea alea) mai ramane doar sa-l inmatriculez si nu am idee cum sa-l duc pana la RAR dat fiind ca nu vreau sa mai dau bani pe numeru rosu + asigurare. Aveti idee unde pot inchiria o remorca pentru transport sau cineva care se ocupa cu asa ceva la pret rezonabil? Mergi pe el. Eu asa am fost si oricum garcea nu te opreste ca nu vede din fata ca nu ai numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 dar daca din greseala te trezesti cu ei in spatele tau o sa fie palpitant,nimeni nu o sa iti faca inima sa bata asa cum o fac ei )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 ii dai gaz Voi aveti ceva cu baiatu` Mai ales ca baietii stau cu radarul la aeroprt...dar si distractia cu remorcuta te costa destul...iti dai seama ca trebuie sa te duca sa stea cu tine acolo ...nu stie nimeni cate ore si apoi sa te aduca inapoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 da nu va duce capu deloc, CINEVA merge in fata si cauta posibil STICLETI pe traseu si apoi te suna si te anunta(LIBER GIGEL, poti sa vii cu mobra) dar evident ca vii si tu pe stradute mai laturalnice si iesi pe principala doar cand ai nevoie, adica pe langa TRIDENT desi nu exista asfalt acolo sau risti si putin mai mult si iesi din giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 cel mai simplu si cel mai bine parerea mea e sa iti faci nr rosi si asigurare de care oricum o sa ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 pt o zi iti dau nr meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Izmene fratzica. Şi tot fac prezenta la Dumbrava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate