yuk Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Dupa discutia despre casca de pe alt topic, va intreb ce parere aveti despre Nolan, in particular n63 Wing. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat/SubProducts/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat-0001 am eu si poti proba una de asta , merge si fara cosorog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat/SubProducts/Uvex-Enduro-Black-Orange-Flat-0001 am eu si poti proba una de asta , merge si fara cosorog Nolan n63 e o casca integrala, tu mi-ai dat un link la o casca Uvex de enduro. Intrebarea era pt cei care au casca Nolan, daca sunt multumiti in legatura cu zgomotul si vantul din casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 eu am o casca nolan n70e e cu cosoroc dar nu o prea port,dar e super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Editat Aprilie 5, 2013 de SSb_484 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 deci ne vedem in Dumbrava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 mai e pana duminica ... poate dam o tura rapida maine cat e soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutari sibieni, mi-am pus la punct proaspatul motor (guma noua multumita lui Jerry,sincronizat carburatoare, ulei, alea alea) mai ramane doar sa-l inmatriculez si nu am idee cum sa-l duc pana la RAR dat fiind ca nu vreau sa mai dau bani pe numeru rosu + asigurare. Aveti idee unde pot inchiria o remorca pentru transport sau cineva care se ocupa cu asa ceva la pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 ai putea sa il urci si intr-un microbuz daca gasesti ceva cu garda mai joasa si o sa mai ai nevoie de o scandura lata ca sa il urci si sa il cobori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutari sibieni, mi-am pus la punct proaspatul motor (guma noua multumita lui Jerry,sincronizat carburatoare, ulei, alea alea) mai ramane doar sa-l inmatriculez si nu am idee cum sa-l duc pana la RAR dat fiind ca nu vreau sa mai dau bani pe numeru rosu + asigurare. Aveti idee unde pot inchiria o remorca pentru transport sau cineva care se ocupa cu asa ceva la pret rezonabil? Mergi pe el. Eu asa am fost si oricum garcea nu te opreste ca nu vede din fata ca nu ai numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 dar daca din greseala te trezesti cu ei in spatele tau o sa fie palpitant,nimeni nu o sa iti faca inima sa bata asa cum o fac ei )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) dar daca din greseala te trezesti cu ei in spatele tau o sa fie palpitant,nimeni nu o sa iti faca inima sa bata asa cum o fac ei )) ii dai gaz Editat Aprilie 6, 2013 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 ii dai gaz Voi aveti ceva cu baiatu` Mai ales ca baietii stau cu radarul la aeroprt...dar si distractia cu remorcuta te costa destul...iti dai seama ca trebuie sa te duca sa stea cu tine acolo ...nu stie nimeni cate ore si apoi sa te aduca inapoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 da nu va duce capu deloc, CINEVA merge in fata si cauta posibil STICLETI pe traseu si apoi te suna si te anunta(LIBER GIGEL, poti sa vii cu mobra) dar evident ca vii si tu pe stradute mai laturalnice si iesi pe principala doar cand ai nevoie, adica pe langa TRIDENT desi nu exista asfalt acolo sau risti si putin mai mult si iesi din giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 cel mai simplu si cel mai bine parerea mea e sa iti faci nr rosi si asigurare de care oricum o sa ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 pt o zi iti dau nr meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Neata Domnilor !!! afara e Innorat dar nu cred sa ploua daca vreti o miscare ne vedem in dumbrava !!! Nenea Jerry , nu vei lipsii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Izmene fratzica. Şi tot fac prezenta la Dumbrava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 pai cam trebuie azi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Neata Domnilor !!! afara e Innorat dar nu cred sa ploua daca vreti o miscare ne vedem in dumbrava !!! Nenea Jerry , nu vei lipsii ! Din pacate nu-s in oras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Tocmai când era rândul meu sa dau berea.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi H Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 si eu o sa lipsesc o perioada motivat binenteles dar apoi o sa ma mut cu cortul in dumbrava sa nu lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Salutare, Bănuiesc că majoritatea dintre voi vă spălaţi motoarele singuri. Eu însă nu am accesul la o curte şi-un furtun de apă, aşadar doresc să ştiu ce spălătorii din Sibiu se ocupă de motociclete, cam ce substanţe să evit (oare spuma activă pt conserve atacă aluminiul?!), care ar fi "scorul" unei spălări...şi dacă ştiţi cumva un program al acestora?! Vă mulţumesc anticipat, eViLiZeD Editat Aprilie 7, 2013 de eViLiZeD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 si eu is curios cu spuma activa cum sta reaba. daca ne spune cineva as fi foarte multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 eu de obicei o tin murdara. Dar daca e prea murdara, mi-o spal singur la un OMV din ala cu fise. Iei o fisa, 5 lei, iei furtunul cu jet si-i dai acolo. Singura chestie pe care am auzit-o e ca la rezervor tre sa-i dai de sus in jos, sa nu cumva sa intre apa multa pe la mate si motor. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 am cu parat un apara cu presiune si mi le spal la job l am luat pe cel mai mic si cu presiunea ce mai ...slaba spuma activa e ok nu va duceti la spalatorii vor fi tentati sa dea bine cu jetul de aproape si nu e bine minim 1 metru distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate