sorinm Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 salut am un gsxr si recent a inceput ca atunci cand ii dau blana in viteza 1, dupa 7000, 8000 ture sa imi dea in nas sau imi decupleaza ambreiajul si il cupleaza iar dupa o secunda,nu imi pot da seama, este un soc destul de violent. Mentionez ca numai in viteza 1 face asta, am toate consumabilele schimbate la el, bujiile etc etc.. a mai intalnit cineva problema aceasta ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 pai ambreiajul nu poate sa-l decupleze, este posibil sa sara din viteza. ai spus ca treaba asta iti da un soc violent. si cu a doua problema este posibil ca motorul sa intre in limitarea electronica dar asta este pe la 10000rpm si nu la 8000. 4PISTONS.0765888825 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 am zis sau, deci nu imi dau seama daca ori da in nas motorul sau e o problema de transmisie.de sarit din viteza nu e, pentru ca dupa o secunda merge brici, in limitare nu intra decat la 13.500 rpm, dar mie imi creeaza socul la o plaja variabila dupa 8000 rpm, nu este nici un tipar. Ciudat rau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 nu stiu ce sa-ti spun. mai asteapta , poate mai posteaza vre-un istet. problema asta trebuie sa o vad. daca esti din buc. e ok , daca nu ,asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 mie imi decupla si imi cupla in treapta a4a dar nu in acceleratie si in momentul in care mergeam la ralanti rezultatul final a fost dezastruos... dupa 7000 s-a spart cutia si a trebuit sa cumpar alta cutie poate la tine e alta problema dar daca in momentul in care cupleaza la loc iti da sut in roata din spate ... e putin grosa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 4PISTONS 0765888825 alex. 076832327 piticu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Incearca sa vezi daca face la fel si pe loc, scos din viteza. Asa afli daca e de la motor sau cutie. Altceva dubios mai face? Gen sunete ciudate la motor, schimbat viteze, sau altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate