Baiazid Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Ati vazut cum se sculara poponarii si si-au tras bani de la Tarom? Cum adik party pentru fete? DA' PENTRU BAIETI NIMIC? Noi ce avem in minus? Rasistilor Auzi .. consumatia la fete gratis!!! Pai si noi? Specia care apreciem bautura la adevarata ei valoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Zi-le, Baiazide! POWER TO THE PEOPLE! Specia care apreciem bautura la adevarata ei valoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 adica stimatul domn Nitescu fiind stimatul domn coleg parlamentar sef de camera Nitescu, pai nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 4, 2005 Autor Share Postat Martie 4, 2005 Dau cuvantul presedintelui de camera Nitescu Marian: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Multumesc pentru votul de incredere.Cum in parlament se poarta, aceste dorinte firesti se vor indeplini.La urmatoarea dezbatere voi sustine punctul vostru de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Noi ce avem in minus? Rasistilor Poate in plus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Nu stiu ce tot va plangeti atata, dupa ce am baut pt. voi votka cu linguritza sa va castigam un schumb de ulei , dup-aia am suportat cum unul sau mai multi baieti se desbracau (si chiar nu doream sa-l vad pe fratemiu' in aceasta ipostaza ) Am mai si dansat la bara tot pt voi , OFFFFFF... ce sa mai... am suferit destul de mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Si zici de "suportat"?? Eu cred ca alte fete poate "s-au bucurat" nu "au suportat" . Parereea mea! Mdeah... ati dansat la bara! . Dar nu inteleg de ce te plangi, ca in numerele alea de strip-tease, a fost o doar urma vaga de "tease" si nici un pic de "strip". ... :bier: PS: Baiazide cred ca ai dezamagit "frumoasa prezentatoare" a emisunii 2roti! N-ai facut "striptiz" . Nu ca as fi vrut eu sa te vad facand asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 Pana aici... sa nu va mai luati de Baiazid. Din ce-am vazut io aseara el este un preten perfect... Pe cat de dur este pe forum, pe atat de grijuliu este cu jumatatea lui Probabil d-asta nici nu a facut strip-tease. Pentru ca ce are el acolo e doar pentru ea (chilotii aia noi, adica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 5, 2005 Share Postat Martie 5, 2005 (editat) A "filmat" cineva declaratia lui Baiazid?? adica - citez : "Baiazid e un bulangiu!" daca da, NEAPARAT trebe pusa aci. Mentionez (pt necunoscatori) ca declaratia asta era un raspuns pentru cei care "cantau" dupa ultimul concurs, cand a inceput lumea sa plece, "Cine pleaca e un bulangiu!" Per total: MIE personal, Mi-a(u) placut: -muzica;(atunci cand n-au pus manelo-tiganeo-repparo-hip-hop-areala "americaneasca" de "nigga muzak"); -atmosfera; -fetele de la bar! (misto "costumatie"!! heh heh) -ca nu m-am plictisit; Nu mi-a placut: -preturile; -si masculii adusi sa faca "striptiz". Dar, deh! Asta e! Fu seara fetelor! edit: nu mi-a mai placut: Ca n-am vazut-o p-acolo si pe villisor! tz tz tz. Pacat. Editat Martie 6, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 7, 2005 Autor Share Postat Martie 7, 2005 Nu am facut striptiz ca aveam chilotii noi cu ratzuste. Si apoi ... eram cu jumatatea mea acolo. Eu fac striptiz privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Pana aici... sa nu va mai luati de Baiazid. Din ce-am vazut io aseara el este un preten perfect... Pe cat de dur este pe forum, pe atat de grijuliu este cu jumatatea lui Probabil d-asta nici nu a facut strip-tease. Pentru ca ce are el acolo e doar pentru ea (chilotii aia noi, adica). Eu cred ca de la atatea cazaturi, i s-a afectat si capul putin ! Eu il stiu de mult de tot ... si parca nu e el acum .... l-o fi vrajit cineva, s-o fi dat cu religia ... nu imi dau seama inca ! Normal, nu ar fi trebuit sa se abtina de la o partida de strip-tease filmata de TVR, chiar daca era cu 7 femei ! Oricum ... de prieten e bun ... nu am ce reprosa ! Si noi sa fim sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Nu am facut striptiz ca aveam chilotii noi cu ratzuste. Si apoi ... eram cu jumatatea mea acolo. Eu fac striptiz privat Eu am oprit un premiu special pt tine.Poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Oricum ... de prieten e bun ... nu am ce reprosa ! Da, dar tie nu ti-a luat bere d-aia scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Pai nu mi-a luat .... ca era randul meu, la cumparat ! Dar am scapat fara sa-i fac cinste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Ce se aude cu alea 180 de poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 Ce se aude cu alea 180 de poze? Urlati la Demostene!!! CDul e la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Urlati....!!! Baiazide, eu stiu ca ma respecti. Nu trebuie sa-mi vb la plural! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 pai acuma in martie 2005 inca se mai lucreaza cu cd-u ? de ce nu le punem pe net ? Baiazide si tu ai facut poze ... stai cu teava de net in mana si nu actionezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Asha... trb sa-i multumiti lui Baiazidu pt pozele astea Prin urmare prima poza e cu el si prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Urmeaza concursul de baut vodka.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 BIGu se pregatea sa vrajeasca... Restul pozelor le tin ca sunt tocmai bune de santaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate