TRX-er Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 detin o yamaha trx 850 din '96 as vrea sa stiu daca mai sunt si alti posesori ai unei motocilete asemanatoare!!! poate facem o intalnire, schimb de pareri, opinii si solutii la problemele intampinate!! poate si o fuga la vara, la intrunirea trx!!!! primii 5 au cate o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 bafta la incercare, dar tare mi-e ca o sa ai si mai inca si mai putin succes decat am avut noi cu TDM-urile. cred ca am vazut un singur TRX pana acum la noi - un tip cu care m-am intalnit la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 bafta la incercare, dar tare mi-e ca o sa ai si mai inca si mai putin succes decat am avut noi cu TDM-urile. cred ca am vazut un singur TRX pana acum la noi - un tip cu care m-am intalnit la Arc. sal! stiu sigur 3 trxisti in romania si sunt multi mai multi: 2 sunt din buc: unu albastru cu tobe carbon, si unul rosu standard, am mai intalnit unul cu numere de cluj ... poate nu sunt activi pe forum! btw... un trx am vrut sa imi iau si eu sa vad cum e cu 850 de cc pe 2 in linie!! bafta multa, cred ca trxisti sunt destui pt ca tomina a importat destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 pe tipul din bucuresti cu trx-ul albastru il stiu!! am vb cu el la ploiesti anu trecut!!! daca aveti un prieten care are un trx va rog sa-l anunta-ti!!! pot sa ma si sune : 0722125388!! flipper: e super tare motoru !! cuplu in turatii joase!!! torque bike cat despre tdm-isti sigur sunt o gramada!!! --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 11:20 -------------eu am luat motocicleta de la motomobil din tg-mures!!! si pe aceasta cale tin sa le multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 nimeni, nimic!!! --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 11:00 -------------dau cate doua beri la primii cinci!!!! --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 11:08 -------------la primii cinci dau cate 2 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2008 ridic miza cate 2 beri la primii 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 nu vreau sa spun asta, dar ti-am spus eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 bagati si voi poze, ceva...asta merge lipit cu topicul de la TDM . este cam aceeasi arhitectura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 nu vreau sa spun asta, dar ti-am spus eu ma gandeam si eu, dar nu amvrut sa recunosc!!! sunt fff multe deosebiri intre tdm si trx!!! dar daca nu raspunde nimeni ma retrag acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 La ce te referi cu "multe deosebiri"? La aspect evident ca asa e, au bagat baietii o copiutza dupa Ducati de nu se poate. In rest insa sunt foarte asemanatoare, pe un forum de TDM din Anglia pe care sunt si eu inscris sunt destui care le au pe ambele, ba chiar 1 sau 2 care au pus motorul de TRX (care are cativa cai in plus) pe TDM (si motorul de TDM pe XTZ ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) motorul de la trx are rezervorul de ulei inglobat in motor si mai sunt cateva deosebiri in ceea ce priveste cutia de viteze(rapoarte de transmisie diferite) precumsi la vibrochen!! cam atat la motor, unele lucruri mai provin si de la diversion <small>--- Mesaj completat în 16 Jan 2008 10:11 -------------</small><br/> motorul de la trx are rezervorul de ulei inglobat in motor si mai sunt cateva deosebiri in ceea ce priveste cutia de viteze(rapoarte de transmisie diferite) precumsi la vibrochen!! cam atat la motor, unele lucruri mai provin si de la diversion intradevar am observat ca englezii sunt inebuniti dupa ele!! dar si in franta si in germania gasesti destule!! ca sa nu mai zic de australia, dar e cam departe si nu-ti mai zic ca mz a dezvoltat un project-bike pebaza motorului de tdm Editat Ianuarie 16, 2008 de TRX-er Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Ai doar partial dreptate - diferentele spuse de tine sunt valabile fata de TDM 850 "Mk 1" (3VD, 91-95). Mk2 (4TX, 96-99) au acelasi motor ca si TRX (difera putin cutia), cu decalaj de 270 intre pistoane si rezervorul de ulei corp comun (o idee pentru care mama proiectantului va avea o viata sexuala foarte activa si variata pentru cat timp cineva va continua sa puna ulei in motoarele alea ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 asta cam asa e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 bga si tu niste poze cu TRX-ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Daca n-are el va dau eu una, da-i cu tilifonu facuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 nu e nici un trx-er???? sau sunteti pe topic la tdm-isti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 nu e nici un trx-er????sau sunteti pe topic la tdm-isti? cred ca esti singuru te primim cu drag la TDMisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 arata misto TRX-ul insa pare cam hibrid. cadrul ala care "aduce" a ducati si motorul cu arhitectura un pic neobisnuita. 2 cilindri si 850 cc, semicarenata... dar probabil e misto. daca te uiti pe forumurile din anglia, sunt o gramada de motorete care pe la noi nu-s f multe si ei sunt in limba dupa ele. NTV-ul e un alt exemplu f bun. oricum, misto si ca design TRX-ul si probabil are si ceva senzatii prin el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 cred ca esti singuru te primim cu drag la TDMisti multumesc, urmaresc cu interes si topicul tdm-istilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 arata misto TRX-ul insa pare cam hibrid. cadrul ala care "aduce" a ducati si motorul cu arhitectura un pic neobisnuita. 2 cilindri si 850 cc, semicarenata... dar probabil e misto. daca te uiti pe forumurile din anglia, sunt o gramada de motorete care pe la noi nu-s f multe si ei sunt in limba dupa ele. NTV-ul e un alt exemplu f bun. oricum, misto si ca design TRX-ul si probabil are si ceva senzatii prin el din cate stiu a fost ca o replica la competitiile monomarca, ducati intr-adevar isi cam are locul pe pista, nu pe strada, dar mie imi place cel mai mult pe trasee cu multe, multe curbe! trage excelent in ture medii, se aseaza exceptional pe curbe, cuplu liniar! acum vreau sa iau o laverda strike 750! tot paralel twin, as incerca si un tl 1000s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 din cate stiu a fost ca o replica la competitiile monomarca, ducatiintr-adevar isi cam are locul pe pista, nu pe strada, dar mie imi place cel mai mult pe trasee cu multe, multe curbe! trage excelent in ture medii, se aseaza exceptional pe curbe, cuplu liniar! acum vreau sa iau o laverda strike 750! tot paralel twin, as incerca si un tl 1000s ya baga o poza cu laverda si cu Tl-ul nu am auzit de ele e cam ciudatel TRX-ul . imi place cadrul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 tl e de la suzuki si din cate stiu, nu e 2 in linie si V2. era si un articol in moto life acu vreun an parca in care il prezentau la achizitii second hand. din ce scria acolo, se pare ca a fost un model cu destule probleme (de ciclistica in special) dar remediabile cu diverse accesorii (amortizor de ghidon and stuff) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 tl-ul din 97 a avut probleme, dar a fost revizionat, s-a pus amortizor de directie, s-a schimbat amortizor spate, si s-a refacut maparea injectiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate