XXL Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Buna!!!! Am un Hornet din 2004 si vreau sa-l schimb; sunt indecis,intre KLV-1000 de la Suzuki si Honda Varadero,diferentza de pret e de 1000 euro(cca11000 costa Honda).Merita sa fac schimbarea,sau sa-mi tin banii in buzunar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 7, 2005 Admin Share Postat Martie 7, 2005 sunt indecis,intre KLV-1000 de la Suzuki si Honda Varadero KLV-1000 e de la Kawasaki, Suzuki face VStrom 1000 la clasa asta. pe la noi nu prea sunt multi care au avut ocazia sa se dea cu toate, mai ales cu modelel noi. la banii pe care vrei sa-i dai, ar trebui sa faci un test-drive cu fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Salut In functie de ce vrei tu de la moto... la clasa asta singurul care mai pastreaza un minim de capabilitati offroad ( adica "trail") e KTM 950 Adventure, pe care nu l-ai mentionat si in opinia mea e "the one" Daca vrei strict pt strada - Varadero Oricum, noi cei din tara nu prea am avut ocazia sa incalecam asemenea fiare, deocamdata numai visam la ele....deci nu pot zice ca am dat o opinie in deplina cunostinta de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Varadero Anu trecut 12000km de nou pina la accident. Facut Megatur RO, H, A, I, GR, BG, RO. 4500km fara probleme. pozitia la inaltimea mea (cca1,90m) confortabil. Am cumparat un parbriz reglabil pe inaltime. altfel era prea scurt ptr. mine (prea mult vint). Interval de revizie la inceput prea des 1500-3000-6000-12000. Capacitate OffRoad . . . hhhhhmmmm muschi si vointa dar nu recomand (prea grea). Dar la drum lung foarte confortabil. Drum prin oras- calm si precaut, ca e foarte grea si nu se opreste destul de rapid cu tot cu ABS-ul ei. . . . and so on and on . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 8, 2005 Autor Share Postat Martie 8, 2005 KTM-ul e perfect,dar costa in jur de 13000 euro!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 9500 + TVA = 11.300 vezi ca mai apar si second hand-uri de 1-2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 8, 2005 Share Postat Martie 8, 2005 Pentru cunoscatori merita luat in calcul si R1150GS (sau R1200GS pentru cei banosi).Dupa parerea mea R1150GS este cel mai bun compromis intre touring si enduro.KTM LC8 este incomfortail pe drum lung cu pasager, cand nu te poti ridica pe scarite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate