valicaddy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 P.S. http://www.ural-zentrale.de/index.php?cPath=45&tab_id=1 uite ce am gasit....shi au pretzuri bune, dar nu shtiu daca livreaza in romanica... preturile sunt foarte mari de fapt, si livreaza si in Ro, am luat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) turbo pe nipru o sa vezi in curand "gabrielradulescu". sursele tale sigure au omis sa iti spuna ca am facut toate modificarile la motor, pistoane, si altele, am toate piesele necesare pt a aduna motorul, turbina, coolerele, carburatia, filtre, etc, mai putin "timpul necesar" si nu-ti fa griji ca zace cadrul cu roti cu tot in aer lber, ca are husa peste el, si pe langa asta il ashteapta multe surprize placute. hint: -Brembo, Ohlins, etc, ce-i al lui e pus deoparte. probabil ca citesti ce idei mai schimba oamenii pasionati aici pe topicul asta si te minunezi cat de destept esti tu si cum le stii pe toate, restul fiind nishte ageamii-evident, cand frumos ar fi sa vezi cu ce poti ajuta, in loc sa te umfli in pene. pana nu vii cu idei constructive si cu o atitudine politicoasa care sa-ti faca cinste, abtine-te de a mai lua in ras munca altora- buna, rea cum e. numai bine, cosmin aka kerosen! imi sopteshte mie o pasarica cum ca ne cunoashtem...? ps. in semn de respect fata de cei cu care te bagi in discutie, completeaza-ti datele personale in profil ! Editat Noiembrie 30, 2007 de kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 mda... o sa completez ...tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 turbo pe nipru o sa vezi in curand "gabrielradulescu". sursele tale sigure au omis sa iti spuna ca am facut toate modificarile la motor, pistoane, si altele, am toate piesele necesare pt a aduna motorul, turbina, coolerele, carburatia, filtre, etc, mai putin "timpul necesar" si nu-ti fa griji ca zace cadrul cu roti cu tot in aer lber, ca are husa peste el, si pe langa asta il ashteapta multe surprize placute. hint: -Brembo, Ohlins, etc, ce-i al lui e pus deoparte. probabil ca citesti ce idei mai schimba oamenii pasionati aici pe topicul asta si te minunezi cat de destept esti tu si cum le stii pe toate, restul fiind nishte ageamii-evident, cand frumos ar fi sa vezi cu ce poti ajuta, in loc sa te umfli in pene. pana nu vii cu idei constructive si cu o atitudine politicoasa care sa-ti faca cinste, abtine-te de a mai lua in ras munca altora- buna, rea cum e. numai bine, cosmin aka kerosen! imi sopteshte mie o pasarica cum ca ne cunoashtem...? ps. in semn de respect fata de cei cu care te bagi in discutie, completeaza-ti datele personale in profil ! @kerosen nu itzi mai raci gura de pomana.....sunt convins ca domnul Gabriel Radulescu sta foarte bine la teorie! Dar din moment ce nu are motocicleta e cam greu cu practica. Cu proiectul tau cum mai merge? tzi-ai facut rost de toate piesele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 FRATZI MOTORIZATZI,NU VA MAI IMPUNGETI CA NISTE CUCOANE,CE DRACU! NATURA A FOST DARNIKA CU NOI SI NE-A FACUT...BARBATI! ASA CA LUATI PARTEA BUNA DE AICI,ADIKA TOATE ACESTE DISCUTII IN CONTRADIKTORIU NU SUNT ALTFEL DECAT..,.CONSTRUCTIVE! ASA CA DACA PASTRATI SI O LIMITA MINIMA DE DECENTA SI RESPECT INTRE VOI(NOI) ,EU CRED CA VA FI OK. RESPECT! un pasionat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 yeeees mendoza succes la modificari rat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Raportul de 8,5 este cel normal al Niprului cu pistoane bombate. Daca vrei pistoane bombate ca sa mergi la sigur cu Niprul, cumpara de la Tunaru un set cota 1. Par originale. Nu uita sa faci stralucitoare camera de ardere si capul pistonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 ia spune cum faci cu grupul de fuga? as dori sa fac si eu ceva in sensul asta, sa o fac sa fuga o leaca mai tare si sa nu urle motrul din toti draci la peste 90km/h te ascult si va ascult! spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 e simplu rau tare haide-ti domnu' ALEKO explicati , ca eu am "varsat" tot din mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 e simplu rau tare haide-ti domnu' ALEKO explicati , ca eu am "varsat" tot din mine! --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 22:54 ------------- ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabrielradulescu Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) http://www.dneprworld.com/catalog.aspx POFTIM!!!! DOCUMENTATI-VA, VA ROG!!! eu le-am tras si la XEROX ca sa le studiez SI MAI BINE!!! Editat Decembrie 8, 2007 de gabrielradulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 no haideti mai oameni bni sariti in ajutor cu citi mai multi cu atit mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) http://www.dneprworld.com/catalog.aspx POFTIM!!!! DOCUMENTATI-VA, VA ROG!!! eu le-am tras si la XEROX ca sa le studiez SI MAI BINE!!! ... tot respectul si multumiri d-ule! am notat si m-apuc sa-l rasfoiesc. Editat Decembrie 9, 2007 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) poze... am reushit sa montez pomap de ulei aproape de pozitia finala (mai trebuie mici ajustari cu pila ) motorul cu pompa de ulei pusa la pozitie fara pompa spatele pompei de ulei (aici vor fi montate conductele de ulei) spatele capacului Editat Decembrie 20, 2007 de rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate