klocky Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 fratilor, o rugaminte: Vreu si io sa imi trag un shadow de 750. am o intrebare: cam ce inseamna in bani avansarea comenzilor? si inca ceva: daca ati avea de ales la cumparare, fiind la acelasi pret, intre una din 2002 "originala" si una din 1998 modificata (comenzi avansate, tobe modificate) ce ati face? multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 de preferat s-o iei pe aia mai noua....acuma depinde ...aia noua poate fi alergata si forzata de nu ai treaba acuma...trebe sa fi foarte atent ce iei... de preferat pe cea mai recenta...iar modificareile i le aduci tu dupa gustul tau... si mai ales iti pui tu amprenta pe motor....nu altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 de acord cu sangre...este posibil sa nu te "prinda" modificarile pe care le-a facut fostul proprietar.... mai bine pui tu ampranta dupa bunul plac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 fratilor, o rugaminte: Vreu si io sa imi trag un shadow de 750. am o intrebare: cam ce inseamna in bani avansarea comenzilor? si inca ceva: daca ati avea de ales la cumparare, fiind la acelasi pret, intre una din 2002 "originala" si una din 1998 modificata (comenzi avansate, tobe modificate) ce ati face? multzam ... rasfoieste topicul "HONDA SHADOW ZONE" si intreaba-i pe baietii posesori de Shadow ... Sigur te vor ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 am o intrebare: cam ce inseamna in bani avansarea comenzilor? Un set de comenzi avansate depinde de model dar costa intre 400 si 1000 de euro in caz ca nu iei SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Un set de comenzi avansate depinde de model dar costa intre 400 si 1000 de euro in caz ca nu iei SH. ati luato razna ori beti prea mult ori beti prea putin io nu ma mai bag dsar e ceva in neregula cu pretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Klaus, ai dreptate, pretul lor este undeva la 200-350 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 pai dak le ia de prin cine stie ce magazin din romania are toate sansele sa se apropie de 1 000 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Pe Louis sunt 119 / 339 Euro Falcon Cod: 10046625 Catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Klaus, ai dreptate, pretul lor este undeva la 200-350 de euro. Eu am luat din Germania un set complect pentru virago 535! la 460euro Un amic a platit aproape 1000 de euro pentru comenzi avansade din Inox pentru Intruder de 1400 Eu nu am zis ca nu se poate mai ieftin.... se poate face si acasa daca ai inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 fratilor, o rugaminte: daca ati avea de ales la cumparare, fiind la acelasi pret, intre una din 2002 "originala" si una din 1998 modificata (comenzi avansate, tobe modificate) ce ati face? multzam Gandeste-te ca accesoriile se pot cumpara, anii insa nu, adica poti pune accesorii pe una din 2002 dar nu poti ca una din 1998 sa o faci din 2002. Cel putin nu prin cai legale . Anii conteaza mult la revanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 pai dak le ia de prin cine stie ce magazin din romania are toate sansele sa se apropie de 1 000 euro... multam tare mult frate, m-ai salvat am cautat 2 ore pe louis si nu am gasit nimic --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 17:30 ------------- Pe Louis sunt 119 / 339 Euro Falcon Cod: 10046625 Catalog frate, m-ai salvat raman dator am cautat 2 ore fara a gasi ceva multzam tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate