mojo-bf Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) uitasem: in loc de senzor de inclinare ,se poate atasa un contact cu mercur;e ieftin si face cam acelasi lucru . Editat Mai 31, 2005 de mojo-bf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 vreau şi eu cea mai ieftină alarmă posibilă, evident cu telecomandă pt armare/dezarmare. cu minimul de senzori, adică cel de balans. nu mă interesează cel de şoc. P.S. bogdan iar şi'a schimbat număru de telefon... damn it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 vreau şi eu cea mai ieftină alarmă posibilă, evident cu telecomandă pt armare/dezarmare. cu minimul de senzori, adică cel de balans. nu mă interesează cel de şoc. P.S. bogdan iar şi'a schimbat număru de telefon... damn it... vezi in cora si carrefour. Daca vrei te ajut la montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 am un prieten din galati care ar veni pana la buc pentru un montaj la cat ajunge o alarma cu senzor de balans + montaj ? poate il ajutati si pe el.are un DR 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo-bf Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 depinde de alarma. una buna in jur de 2.000.000,iar un senzor cu mercur 15 e,sunt si mai ieftine si mai scumpe. il pot ajuta la montaj(mojo_bf pe msg). parerea mea ca cele din supermarketuri sunt cele mai ieftine(asa pret asa calitate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 vezi in cora si carrefour. Daca vrei te ajut la montaj mulţam fain don' Zidu. ia uite am găsit una la 1.3 mil, dar fără senzor de înclinare. De fapt ăsta ar fi cel mai important pt motorete... o să mă uit şi prin carrefour şi cora să văd preţuri şi specificaţii. dar ce mă fac cu goarna aia imensă de la alarmele auto, că de cele moto nu mă pot apropia ca buget... nu cred că merge pusă asta din link pe virago. http://www.spot.ro/produs.php?idprod=2474&idcat=904 dar mă rog, mai caut preţuri şi specificaţii de alarme, şi când o iau, te chem la un montaj mic şi la o bere... P.S. abia aştept să iau salariul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Vand senzori de inclinare ieftin cu montaj inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 nenea ares, d-aia am avut si eu pe motoreta cealalta si nu am avut probleme cu ea sub nici o forma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Vand senzori de inclinare ieftin cu montaj inclus. defineşte ieftin pe PM te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 define?te ieftin pe PM te rog. Pai de ce mai nea Victoras pe PM ca doar de aia suntem "Comunitatea" ,vad ca ai "tras " mai aproape de casa. Stii tu un cico ca bere nu beau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate