KHK Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 O data pe an, la inceputul lui iunie, se organizeaza o saptamana dedicata numai tururilor in Alpi cu motociclisti BMW din Europa. Am fost primul si singurul roman care a participat in cei 22 ani de cand se organizeaza. Se fac tururi zilnice de cca 300-350km, in mare parte pe drumuri de munte, in sudul Austriei si nordul Italiei. La intoarcerea spre Viena m-am oprit in drum la un eveniment enduro (Erzberg-enduro) unde am avut ocazia sa-l cunosc si sa fac o poza cu celebrul campion la cascadorii moto, Chris Pfiffer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 salutare vreau informati ma tenteaza am mai fost in alpi simi plac asemenea excursi te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Am trecut si eu pe acolo când am venit cu motorul luat din Germania in 2001, a fost impresionant, o experienta unică . Multă baftă la BMW Treffen ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Eu am fost in iunie 2007, tot cu un F650, dar cu pasager. La coborare mi-a fiert lichidul de frana si am pierdut pentru cateva minute frana pe spate. Din pacate varful era in nori, asa ca nu am reusit sa-l vad. Oricum, foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 salutare vreau informati ma tenteaza am mai fost in alpi simi plac asemenea excursi te salut Pompi Mai multe poti citi si la "calatori de cursa lunga" unde am vazut ca esti membru. Sau vb pe e-mail: khkvlad@yahoo.com Te salut, Vlad --- Mesaj completat în 05 Dec 2007 16:45 -------------Am gresit in titlu! Asa cum se vede si in poze, a fost in 2007!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 La coborare mi-a fiert lichidul de frana si am pierdut pentru cateva minute frana pe spate. Pai data viitoare sa folosesti mai mult frana de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 super misto...anul care vine poate facem ekipa...momentan nu am BMW...dar urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 RESPECT Poate ne vedem in primavara s-o punem de o tura-n Alpi --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 16:34 -------------Am de gand sa vreo doua-trei ture prin Alpi. Ar fi beton sa fim mai multi. Trebuie sa tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 Salut! OK, tinem legatura... Uite si un link, eveniment organizat de BMW la Kaprun, care include si Grossglockner: (inscrierea pana in ianuarie inseamna o reducere de cca 10%) http://www.bmw-mountain-days.at/Programm.6.0.html?&L=1 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate