dOctOr Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 In patru posturi a ajuns la statut de "nemernic" maine - poimaine fac astia topic anti "el" PS @Scooteristul zi si tu ceva>>> sa fac si eu al 200-lea post te rog cum te cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Scooteristule du-te si sparge-te in basini pe alte forumuri cu sfaturile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 aveti si voi peste 16 ani si va dati cu pumnu in piept........cn sunteti voi........sa pt cultura voastra generale.......am cursu de legislatie.....k nu scrie de la cati ani ai voie sa faci cursu'...... numa k nu ai voie pana la 16 ani sa mergi pe drumurile publice...........io am 15 ani juma am cursu de legislatie.... am scuteru' inregistrat...am RCA .......deci numa un cacao de 6 luni ma mai despart k sa fiu 100% ok ............si faza cu burnoutul.......inainte sa imi schimb cauciucul .......am vrut sa incerk si eu sa vad cum ii......... asa k astea k xxxxx ani nu va mai credeti gigolo ......k nu sunteti mai grozavi....... mai grozavi ca tine sigur da... --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 12:41 ------------- Scooteristule du-te si sparge-te in basini pe alte forumuri cu sfaturile tale. la tine se poate trece cu vederea...ca esti din bacau ... --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 12:41 ------------- Adevarat....sa nu incepi si de mine eu am 16 ani si n-am nici cosuri si virgin...nu cred ca mai sunt Ce-mi plac posturile tale reverse caramida tu cauti amicitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Ba Reverse tu n-ai treaba decat pe forumu scuteristilor,du-te si vorbeste cu "baietii tai cu motoare" si lasa soarecii sa discute despre ale lor sau nu te accepta aia pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 @adysme55 aleluia, macar nu te mai baga ca musca in c.a.c.a.t. ca sti bine ca am dreptate Imi place ca nu baga cuvinte prea urate sa nu ia bann dar daca mai continua asa se va deschide o alta campanie dar ma intreb cine il va deschide de data asta Oricum omule calmeazate tea prins politia depasind viteza legala si iti varsi nervii aici? Nam inteles ce treaba ai cu ei ca nau 16 ani da si ce are poate stiu ei regurile si le respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 <small>--- Mesaj completat în 08 Dec 2007 12:41 -------------</small><br/> caramida tu cauti amicitie? Mersi ma ca mi-ai tradus numele si cu posturile mor de ras ca mai in toate posturile faci misto de scuteristi (dar nu "misto nesimtit-tiganesc" ci un misto plin de umor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Ba Reverse tu n-ai treaba decat pe forumu scuteristilor,du-te si vorbeste cu "baietii tai cu motoare" si lasa soarecii sa discute despre ale lor sau nu te accepta aia pe acolo. Nu il primesc ma ca el e reiser... si sta aici cu dastia 46 Rossi dastia p`aici...daca nu il primesc aia ce sa faci tre sa caute si el cu cineva anturaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Nu il primesc ma ca el e reiser... si sta aici cu dastia 46 Rossi dastia p`aici...daca nu il primesc aia ce sa faci tre sa caute si el cu cineva anturaj. da ma , e rea lumea cu mine <small>--- Mesaj completat în 08 Dec 2007 17:22 -------------</small><br/> Ba Reverse tu n-ai treaba decat pe forumu scuteristilor,du-te si vorbeste cu "baietii tai cu motoare" si lasa soarecii sa discute despre ale lor sau nu te accepta aia pe acolo. ba...prostea .. ca altfel n-am cum sa-ti zic . In primul rand , stau pe ce forum vrea pwla mea .In al 2lea rand , zic ce vreau eu ... de ce?ptr ca pot , ptr ca imi permit ... Cand eu mergeam pe scuter tu inca te mai intrebai de ce te scuipa cand te joci cu ea ... asa ca pot sa dau sfaturi si pe forumu scuteristilor , mai multe decat poti sa dai tu acum si inca 2 ani de acum incolo . Hai vezi-ti de treaba ta ...si iti dau un sfat : nu te pune cu mine ...nu pierd niciodata ! geah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) da ma , e rea lumea cu mine <small>--- Mesaj completat în 08 Dec 2007 17:22 -------------</small><br/> ba...prostea .. ca altfel n-am cum sa-ti zic . In primul rand , stau pe ce forum vrea pwla mea .In al 2lea rand , zic ce vreau eu ... de ce?ptr ca pot , ptr ca imi permit ... Cand eu mergeam pe scuter tu inca te mai intrebai de ce te scuipa cand te joci cu ea ... asa ca pot sa dau sfaturi si pe forumu scuteristilor , mai multe decat poti sa dai tu acum si inca 2 ani de acum incolo . Hai vezi-ti de treaba ta ...si iti dau un sfat : nu te pune cu mine ...nu pierd niciodata ! geah bah stoicikov lasa-o moarta , apropo nu prea am vazut sfaturi de la tine pe forumu asta, doar bascalii "inteligente" ... poti sa dai reply dar nu raspund la provocari oricum u are the grandfather of all scooters and bikes ALL HAIL REVERSE s-a stricat forumu de tot, parca suntem la OTV episodul 20423 Editat Decembrie 8, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 bah stoicikov lasa-o moarta , apropo nu prea am vazut sfaturi de la tine pe forumu asta, doar bascalii "inteligente" ... poti sa dai reply dar nu raspund la provocari oricum u are the grandfather of all scooters and bikes ALL HAIL REVERSE s-a stricat forumu de tot, parca suntem la OTV episodul 20423 ba au gasit-o pe Elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 bah stoicikov lasa-o moarta , apropo nu prea am vazut sfaturi de la tine pe forumu asta cand dadeam eu sfaturi pe forumul asta inca mai juca Stoichkov ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 nu te pune cu mine ...nu pierd niciodata ! OMG ... you're God on Earth ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) cine stie mah Reverse o fi Becali acu asta da insulta Editat Decembrie 8, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sc00teristul Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Scooteristule du-te si sparge-te in basini pe alte forumuri cu sfaturile tale. Eu vad ca tu faci gura la toti mah, si la mine si la Reverse, du-te tu pe alt forum si daca tot nu reusesti sa te bagi in seama shoot yourself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) Reverse pun pariu ca esti un "din ala inalt" cu cosuri caruia i-au luat parintii motor ca a intrat la facultate si care e inca virgin si cauta subiect de discutie printre soareci,oricine e vreun cutitar in fata unui monitor.Da lasa-ne sa traim si noi cand o sa am nevoie de consiliere din partea ta sa stii ca nu o sa ezit sa te contactez pana atunci..noroc si sanatate.Oricum trebuie sa iti scuz stilul ca ai avatar cand faci wheelie si ca esti un guru al motoarelor,wow eu sigur nu pot face asa ceva...te-as ruga sa ma inveti si pe mine ca sa ai cu cine sa iti petreci timpul. @Scooteristule: Esti un papagal,nu vezi ca nu iti da nimeni atentie,te certi de nebun pe forum cu oamenii,ai mancat ceva azi macar sau asa faci tu cand ti-e foame? Editat Decembrie 8, 2007 de VlaDonE-46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sc00teristul Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Reverse pun pariu ca esti un "din ala inalt" cu cosuri caruia i-au luat parintii motor ca a intrat la facultate si care e inca virgin si cauta subiect de discutie printre soareci,oricine e vreun cutitar in fata unui monitor.Da lasa-ne sa traim si noi cand o sa am nevoie de consiliere din partea ta sa stii ca nu o sa ezit sa te contactez pana atunci..noroc si sanatate.Oricum trebuie sa iti scuz stilul ca ai avatar cand faci wheelie si ca esti un guru al motoarelor,wow eu sigur nu pot face asa ceva...te-as ruga sa ma inveti si pe mine ca sa ai cu cine sa iti petreci timpul. @Scooteristule: Esti un papagal,nu vezi ca nu iti da nimeni atentie,te certi de nebun pe forum cu oamenii,ai mancat ceva azi macar sau asa faci tu cand ti-e foame? Te bagi in seama ca musca in kakat asa ca si pe langa asta lumea in general stie sa faca wheelie si cred ca si tu esti virgin plin de cosuri =)))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Te bagi in seama ca musca in kakat asa ca si pe langa asta lumea in general stie sa faca wheelie si cred ca si tu esti virgin plin de cosuri =)))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Reverse pun pariu ca esti un "din ala inalt" cu cosuri caruia i-au luat parintii motor ca a intrat la facultate si care e inca virgin si cauta subiect de discutie printre soareci,oricine e vreun cutitar in fata unui monitor.Da lasa-ne sa traim si noi cand o sa am nevoie de consiliere din partea ta sa stii ca nu o sa ezit sa te contactez pana atunci..noroc si sanatate.Oricum trebuie sa iti scuz stilul ca ai avatar cand faci wheelie si ca esti un guru al motoarelor,wow eu sigur nu pot face asa ceva...te-as ruga sa ma inveti si pe mine ca sa ai cu cine sa iti petreci timpul. @Scooteristule: Esti un papagal,nu vezi ca nu iti da nimeni atentie,te certi de nebun pe forum cu oamenii,ai mancat ceva azi macar sau asa faci tu cand ti-e foame? Tocmai ce m-am trezit si m-am uitat in oglinda..surpriza , n-am cosuri ... Motor nu mi-au luat ca am intrat la facultate , mi-au luat intra 12a ...iar n-ai nimerit-o ...cat despre "gluma" cu virgin ... ... Cand nu te duce capu sa faci glume incerci sa le iei pe ale altora. Ai incercat sa fi sarcastic, nu ti-a iesit ...nu-i nimic , esti inca tanar,mai ai timp ... O singura afirmatie de a ta este corecta ...aia cu soarecii...nu toti , doar o parte . Multumesc ca mi-ai mai acordat putin din timpul tau pretios , confirma faptul ca prezenta mea nu este trecuta cu vederea ...acum hai,fuguta la disco-bar judetean. --- Mesaj completat în 09 Dec 2007 09:39 ------------- OMG ... you're God on Earth ... OMG cate useruri iti mai faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sc00teristul Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 AM 16 ani si pana la sfarsitul anului o sa imi iau un scuter... As vrea sa imi spuneti kre sunt cele mai bune si de ce (specificatii tehnice despre motor si alte parti importante) scuterul oricum o sa fie luat din Italia dar nu stiu de ce sa tin cont la un scuter (toti vor un scuter care sa prinda o viteza cat mai mare) MULTUMESC ! ! ! ! ~~~~~ KND AI VAZUT PRIMA DATA KIWY AI ZIS K E CARTOF CU PAR ~~~~~ La un scutre trebuie sa tii cont de unde il iei. SI anume nu din Italia. Aia nu au grija de ele... zicala " jar pe tobe" e la italieni la ea acasa. Al doilea sfat al meu e ca sunt foarte multe topicuri de acest gen pe site. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Reverse, cui sa ii dam ban pe acest topic deosebit? La mine lista e inca deschisa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Reverse, cui sa ii dam ban pe acest topic deosebit? La mine lista e inca deschisa .. ma...stii cum comandam noi de la Mc? "vreau si eu meniu de sus pana jos de 2 ori " ... nici chiar asa , las la nivelul deciziei tale cine ia ban sau nu ... diseara bem la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 In afara de faptul ca sunteti prosti de dati in gropi, mai si insistati. Veni-mi-ar rau de voi. Legea spune clar ca pana in 16 ani nu ai ce cauta pe drumurile publice, fara carent sau macar un curs de legislatie, sau cu un vehicul neinmatriculat. Nu mai vorbim aici de casca obligatotorie, pentru ca , sincer, nu o sa plang dupa nici unul din voi daca dati cu nasucul de stalpul de beton. Asadar va dati cu scuteru pana sunteti pregatiti din punct de vedere legal pe camp, mosia voastra sau prin curte, numai pe drumuri publice nu, unde doar prostia voastra o sa doara, fara sa mai luati vreun nevinovat cu voi pentru ca ati incurcat semnul de stop cu cel de drum cu prioritate. In ceea ce priveste acest topic, unii dintre voi sa vor alege cu o mica suspendare pana va linistiti si mai meditati si voi putin. Na, ca mi-ati dat de lucru un dimineata asta, in loc sa fac chestii mai importante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Na, ca mi-ati dat de lucru un dimineata asta, in loc sa fac chestii mai importante Lumanare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Lumanare?? Calicea, te joci cu focul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate