Oryon Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Acu am primit un telefon de la varu'miu, nu am prea multe detalii, dar am zis sa pun aici, poate stie cineva ceva. Sper sa nu sperii pe nimeni. Asta e cat stiu eu: Pe undeva pe langa Iancului, n-am inteles prea bine unde, a cazut o Hayabusa neagra, acu o ora? Doua? Ceva de genul. Rider decedat. Pe nume Mari. Pilotul mergea in coloana, cu prioritate, prin intersectie, o masina de pe partea cealalta pierzand controlul si intrand in el. Se pare ca intrat sub rotile unui jeep. Pilotul avea protectiile corespunzatoare. Mai multe nu stiu, stiu ca e vag. Scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 nimeni nu stie nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 speram sa nu fie adevarat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 ..si eu la fel. Desi motive sa minta var'miu n-are...cel mult sa fi inteles gresit...iar cam imposibil...tinand cont ca se cunosteau si erau prieteni si a fost sunat de la fata locului.....nush. RIP ridere...of. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 cum doamne iarta sa piarda conserva controlul ? dar ce dreacu volanul ala e din mamaliga de il pierzi asa printre picioare ? cred ca soferul conservei a dat o gramada de bani pe permisul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 deci nu stie nimeni nimic .. ? gajicamea a trecut p-acolo acu 1 h si nu era nimic .(ma suna ..ca doar si ea e pe 2 roti) . sa ne rugam a fi doar un zvon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 Zvon nu e. In schimb nu pot eu sa spun locatia exacta...ceva pe langa piata iancului. Atat am inteles si eu. Din ce-am mai aflat acum totusi, omul nu era de pe-aci de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 cum doamne iarta sa piarda conserva controlul ? dar ce dreacu volanul ala e din mamaliga de il pierzi asa printre picioare ? cred ca soferul conservei a dat o gramada de bani pe permisul ala Exemplu : Probabil Masina cu tractiune spate , viteza , asfalt ud , derapaj , pierdut control si BUF .(asta e doar un exemplu), nu stiu ce sa intamplat acolo. R.I.P pt biker , sper sa nu fie cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 inca nu se stie nimik oficial! .....speram sa nu fie adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Pana la urma e pe bune sau iar topic la vrajeala? Sa speram ca nu s-a intamplat nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 eu am umblat ieri pe la ora aia in zona iancului cu moto...si n`am vazut absolut nimic...si daca ar fi fost accident cu mort...ar fi durat ceva...politie..masuratori....etc. plus ca n-am auzit nici o stire.... cred..si sper..ca nu s-a intamplat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate