sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Cine nu e destul de inalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Alte imagini din plimbarica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 La mcDonalds: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Asta nu a fost plimbarica, a fost o mica trecere pe la standuri. Necesitau mici setari de aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Sper ca-ti plac pozele, Fidelio! Tu esti cam in toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Inca una, dupa cum spuneam cu Boncetti pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Am apasat prea repede, nu ca as vrea sa fac cat mai multe posturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Si ultima, pentru voi. Care-i cea mai frumoasa motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 A 5 -a . Mie aia imi place .Sper ca ai terminat cu aceeas poza din mai multe unghiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 16, 2005 Autor Share Postat Martie 16, 2005 A 5-a Cici?!?!? Adica aia invizibila?...si eu care credeam ca sunt singura care o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 A 5-a Cici?!?!? Adica aia invizibila?...si eu care credeam ca sunt singura care o vad Si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 16, 2005 Autor Share Postat Martie 16, 2005 Ce bine ca nu sunt singura ...ai mei incepusera sa-si faca probleme cu privire la luciditatea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Poate zicea de Yamaha lu' Guta, ca aia a fost a5-a la un moment dat...? Cici, lamureste-ne, ca nu ne prindem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 16, 2005 Autor Share Postat Martie 16, 2005 Yamaha lui Guta a fost la Universitate ...la Mc'Donald's am fost doar noi 4.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ho mah linistiti-va ca are si cici mici probleme cu numaratoarea ... dovada clara ca si-a luat motoru` un 3 nr mai mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Fliiper merci ca ai deslusit enigma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Scuzati-ma ca intervin in dialogul vostru interesant.... Am pierdut sirul discutiei ..puteti sa reluati va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Inutil Adi ..totul este un mare asa ca nu te mai chinui sa intelegi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Off topic nu cre. Plimbarica la Craiova - partea a doua. Intoarcearea a fost destul de incordata, sa ofticat domnu TGA ( Suzuki Rulez) pe un BMW 530 si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Se pare ca am fost angajat ghid saptamana asta, de data asta i-am aratat imprejurimile lui Calin...ciudat nu e el in poza...dar e motocicleta...faceti voi imparteala si aflati care este. Urmeaza sambata si duminica, o sa am un weekend incarcat....mai sunt multi motociclisti prin craiova care au nevoie de un ghid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 O sa ai un week-end incarcat? Ti-ai pregatit "munitia"??? Adica, ti-ai umplut buzunarele cu sigurante auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Pantera se pregateste sa dea cu gheara Poza asta.... ))))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 imi pare f. rau ca am ratat plimbarica. tare as vrea sa fiu printre voi. poate data viitoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate