zeze Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 am nevoie de cineva din bucuresti care sa imi faca si mie legatura stopului pe frana de spate. nu mi se aprinde la frana de spate, si tre sa ajung la rar. ce ziceti? vrea careva o bere? --- Mesaj completat în 08 Dec 2007 12:54 -------------nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrpafy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 am nevoie de cineva din bucuresti care sa imi faca si mie legatura stopului pe frana de spate. nu mi se aprinde la frana de spate, si tre sa ajung la rar. ce ziceti? vrea careva o bere? <small>--- Mesaj completat în 08 Dec 2007 12:54 -------------</small><br/>nimeni? Frate iao pe fir.Vezi ca exista un spray pentru contactele dintre mufe. spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 ce spray ca si eu cred ca am ceva probleme cu contactele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 ce spray ca si eu cred ca am ceva probleme cu contactele? wd40 - metro si alte supermarketuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Poti da o tura pe Maica Domnului la conex si ceri spray de curatat contacte. E mai bun ca wd40 pt acest job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 vaselina dielectrica unde se poate gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate