Denis TM Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 hehe mersi denise.... pacat cu vremea asta .... de ce oare nu traim si noi in italia ???? oricum sunt obijnuit cu frigul.... nu a existat iarna sa ies cu motoreta prin zapada/frig ) Raspuns la prima intrebare,pentru ca traim in Romania Pai ai combinezon asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) am pus si handguard`uri pe el ! interesante ? Editat Aprilie 10, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am pus si handguard`uri pe el ! interesante ? Super! Imi poti raspunde si mie la niste intrebari? 1.Cu ce viteza ai mers cel mai tare? 2.Cu ce viteza poti merge la drum intins fara sa fortezi motorul? 3.Cat e rulat motorul?Da semne de oboseala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 1. 120km/h blana 2. 100km/h 3. are 2000 km , deci este nou , am vazut varadero 125 cu motor neatins si la 50.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 MICA...BESTIE...125!Luate in parte sau mica de 125 ar merge,dar bestie?Ma gandeam daca a ta eo bestie a mea unde sa o incadrez?La DINOZAURI poate!Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) daca n`ai vazut`o in realitate nu ai de unde sa stii daca e bestie sau nu ! este cam cat hayabusa ta ... nu lafel de lunga ... dar ... totusi ... oricum, este cel mai mare 125 Editat Aprilie 13, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 E piesa ! Un francez de la "Moto-journal" a facut Franta - Finlada si retur pe ea iarna . A mers impecabil motocicleta . Sa o stapinesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 mersi mersi .... sambata am fost cu ea pe cheia-brasov-breaza-bucuresti ... s`a comportat excelent ... foarte confortabila si sta bine rau pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Sincer mi se pare ideala pt un incepator(adica pt mine), acum ma gandesc daca face fata la un drum Bucuresti litoral pe autostrada cu gazul la maxim viteza de top fiind de 108km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Daca s-a facut cu ea Franta - Finlanda si retur , cum naiba iti mai pui problema daca merge de la Bukale la Litroral . E motocicleta nu scuter ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) prinde 140 maxim ! cu mine care am 100 kile prinde 130-135 pe drum drept cu un filtru si o toba sport se poate si mai mult ... dar deocamdata tre sa vand scuteru sa fac rost de bani sa`mi pun si asa ceva pe el deci cred ca se poate merge cu 100-110 pana la litoral viteza de croaziera, fara sa se strice ceva la motor i`am comandat si eu toba Arrow si in 2 saptamani sper sa ajunga , o sa pun poze si probabil si 1 filmulet:D Editat Aprilie 16, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) prinde 140 maxim ! cu mine care am 100 kile prinde 130-135 pe drum dreptcu un filtru si o toba sport se poate si mai mult ... dar deocamdata tre sa vand scuteru sa fac rost de bani sa`mi pun si asa ceva pe el deci cred ca se poate merge cu 100-110 pana la litoral viteza de croaziera, fara sa se strice ceva la motor i`am comandat si eu toba Arrow si in 2 saptamani sper sa ajunga , o sa pun poze si probabil si 1 filmulet:D Salut Vici,frumos arata "micul" Varadero cu handguard-uri. ps:cati km ai pe el ?? Salut si asfalt uscat LE:Am vazut ca ai 2000km,multi inainte Editat Aprilie 23, 2008 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 (editat) avea 1700 cand l`am luat ... de vreo 2 saptamani merg cu el si am facut inca 2000km ... deci are vreo 3700 m`am innoit !! TOBA ARROW ! COB`URI+TOP CASE Ii multumesc in mod special lui Tilik pe aceasta cale , la el am comandat toba la un pret super accesibil si convenabil(comparativ cu alti deleri) filmulet pe youtube , cum se aude toba , in curand SI FILMULETUL Editat Mai 9, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) chiar sunt curios cum se aude arata super misto bafta Editat Mai 9, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 pai vezi ca am bagat si filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Oooooo,merci. E super sunetu' Misto rau Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 alea nu e topcase si coburi bre, alea e set de genti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 uita-ti aici mica bestie ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 acum chiar ca nu mai am probleme in trafic si nu numai de cand cu noua toba ma vad soferii si ma trateaza cu mai multa atentie in trafic multumesc lui tilik pe aceasta cale !! sariti pe el lumeeee , e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate