teo_29 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 hai sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 asa, coane, vezi ca se poate? nu de alta, da' sa nu sara cu gura sacalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_29 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 nu ie sacali coane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) Ba ie sacali, coane... Daca va gasiti fix voi doi sa va aliati impotriva "sacalilor"...ma las de meserie, zau... PS: Achile, al dracului te facusi mama de ieri pana azi... Editat Martie 3, 2008 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 daca se lasa Nuka de meserie din cauza voastra, ma las si eu de .....gasesc eu ceva; fumat, baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 nu ie sacali coane coane, a recunoscut in public...ie sacalitza. Ne aliem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 transalp? a zis cineva transalp? cnd mai apar in zona trebe sa iesim la o tura (se aplica si in cazul aparitiei in brasov) cand vi la giurgiu da mi de veste ,si ne vedem sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonard Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) catalin vrea sa org un eveniment moto la gr.a mai fost ceva in toamna dar acum vrea sa iasa cu liniutze, traseu de cross, gratare. daca va incanta ideea .....hai sa l anuntam..... Pastrama din aia buna???? Este? Il anuntam... Sacalii nu mananca gratar. Asa ca Teo, pe ei nu ii invitam, ca vin singuri. Editat Martie 4, 2008 de leonard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 (editat) cand vi la giurgiu da mi de veste ,si ne vedem sa sambata seara. Editat Martie 4, 2008 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_29 Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 coane, a recunoscut in public...ie sacalitza. Ne aliem? a recucoscut coane, da e martie.ramane pe aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Ma mananca tastele. Gen nu va aliati in luna femeii va aliati in luna pacalelilor...bravo, bai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 a recucoscut coane, da e martie.ramane pe aprilie asa ramane, coane....pe 1 aprilie bem bem un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 asa ramane, coane....pe 1 aprilie bem bem un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 nu v-ati saturat de atat offtopic ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 sambata seara. sambata seara sunt plecat la bulgari la o chermeza tovaraseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sambata seara sunt plecat la bulgari la o chermeza tovaraseasca well...distractie placuta acolo. noi plecam duminica...cred ca dupa amiaza, dar oricum mai venim in zona. vreme sa fie. toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sorry, ramane pe alta data cu mare placere, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 sorry, ramane pe alta data cu mare placere, Asadar: veniram, vazuram, comunicaram mai mult sau mai putin. Un rezumat: sambata, oprit in port, doua motorete de Bucuresti, pe care le vazusem dimineata la arc, si o...motoreta de giurgiu...vorbit, mai mult cu baietii din Bucuresti, plecat.. liniste si pace, desi era o vreme superba. duminica: fix inainte sa plecam, gasca de motorete ...intors, intrat in formatie, era sa ne pocnim de un nene (gizas... , copii, oglinzile...mai ales pe piatra aia cubica, si cu vitezane )...oprit in fata la valah. 2 atv-uri, vreo 2 ktm-uri, doi transalpi... , o tenerica ( alta ) si niste vitezane stinghere . concluzie: nu sunteti deloc sociabili!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 pai daca n ai dat si tu un telefon...degeaba am facut sch de numere,am fost o gramada si sambata si duminica.de la 2 juma ne am intalnit si ne am plimbat pana la6 in fiecare zi. a fost super marfa.am f la iesire din gr dupa curbele de la daia,ne am dat cu viteza mareeeeee mareeeee.si duminica mai lejer asa de reveneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 concluzie: nu sunteti deloc sociabili!!! Noi sau voi? De fiecare data cand vin motociclisti de la Bucuresti si suntem in port, ei parcheaza separat si intra in restaurant. Noi ce am putea sa facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Noi sau voi? De fiecare data cand vin motociclisti de la Bucuresti si suntem in port, ei parcheaza separat si intra in restaurant. Noi ce am putea sa facem? Io-s din Giurgiu. Ce-i drept, dau rar p-acolo, dar... Sambata am ajuns tarziu, pe la 5 jumate, si duminica am stat in familie... ...pe seara am iesit doar, ca plecam inapoi spre bucuresti...si ne-am intersectat cu lumea (traian, scuzeeee...da' nu te-am vazut duminica pe acolo). N-am recunoscut multa lume...La naiba, nu mai stiu pe nimeni...Juvina si Teo. Atat...restul....who are you, people? Hai va pupa nuka... Data viitoare... --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 09:50 ------------- de reveneala. Reveneala trebuia sa vedeti la azuga weekendul trecut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 pai daca n ai dat si tu un telefon...degeaba am facut sch de numere,am fost o gramada si sambata si duminica.de la 2 juma ne am intalnit si ne am plimbat pana la6 in fiecare zi. a fost super marfa.am f la iesire din gr dupa curbele de la daia,ne am dat cu viteza mareeeeee mareeeee.si duminica mai lejer asa de reveneala. traiane de ce minti ma ? k noi am dat viteza...tu doar te`ai uitat si ai gasit scuza k ai gumele prea noi si nerulate degeaba ai vitezana k deloc nu te dai la ea )) --- Mesaj completat în 17 Mar 2008 19:47 ------------- Io-s din Giurgiu. Ce-i drept, dau rar p-acolo, dar... Sambata am ajuns tarziu, pe la 5 jumate, si duminica am stat in familie... ...pe seara am iesit doar, ca plecam inapoi spre bucuresti...si ne-am intersectat cu lumea (traian, scuzeeee...da' nu te-am vazut duminica pe acolo). N-am recunoscut multa lume...La naiba, nu mai stiu pe nimeni...Juvina si Teo. Atat...restul....who are you, people? Hai va pupa nuka... nu aveai cum sa`l vezi pe traian pt k el este un "batranel" iese de l ora 1 pana pe la 6 asa knd apune soarele k a dreaq motoreta zici k merge pe energie solara ))) si sa stii k eram si eu p`acolo duminik seara cu Zx 9 r`u albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantzy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut mai baieti cat ma bucur sa vad ce scrieti si ca avem unde discuta aaaaaaaaaaaaaa ce nesi sunt .Pt toti cei care nu ma cunosc sunt mantzy si va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut hai sa ma bag si eu p-aici ca si eu sunt din giurgiu cu toate ca ajung foarte rar p-acolo dar poate ne vedem. sunt cristi si am un kawasaki zx-6r rosu-visiniu, B65DXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut mai baieti cat ma bucur sa vad ce scrieti si ca avem unde discuta aaaaaaaaaaaaaa ce nesi sunt .Pt toti cei care nu ma cunosc sunt mantzy si va salut salut si bine ai venit --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 21:53 ------------- salut hai sa ma bag si eu p-aici ca si eu sunt din giurgiu cu toate ca ajung foarte rar p-acolo dar poate ne vedem. sunt cristi si am un kawasaki zx-6r rosu-visiniu, B65DXR salut si bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate