adimz Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Salutare ! Acum cativa ani, am pus aici un post in care spuneam ca am un mz rt 125-3 din 1962, pe care incerc sa-l readuc la viata. Desi de-a lungul timpului,probabil datorita faptului ca nu am postat poze, cei mai multi de aici si de pe alte site-uri,vor fi gandit ca sunt inca unul care a incercat sa faca ceva, dar a renuntat,timpul a trecut,si astazi pot sa va spun ca este gata,adica este inmatriculat,pe numele meu.Rezultatul va voi lasa sa-l apreciati singuri.Asa ca, numarul "comunistelor" de soselele patriei a crescut cu inca una. Saptamana viitoare voi reveni cu poze. Cu respect,adimz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Asteptam poze sa vedem cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Domnilor, o intrebare pentru detinatorii de ES. Sa deschid compartimentul de sub sa, cheia o invart la stanga (contra sensului aratatoarelor de ceasornic) sau la dreapta? Mersi de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Domnilor, o intrebare pentru detinatorii de ES. Sa deschid compartimentul de sub sa, cheia o invart la stanga (contra sensului aratatoarelor de ceasornic) sau la dreapta? Mersi de ajutor. Spre dreapta , conform acelor ceasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Salutare ! Acum cativa ani, am pus aici un post in care spuneam ca am un mz rt 125-3 din 1962, pe care incerc sa-l readuc la viata. Desi de-a lungul timpului,probabil datorita faptului ca nu am postat poze, cei mai multi de aici si de pe alte site-uri,vor fi gandit ca sunt inca unul care a incercat sa faca ceva, dar a renuntat,timpul a trecut,si astazi pot sa va spun ca este gata,adica este inmatriculat,pe numele meu.Rezultatul va voi lasa sa-l apreciati singuri.Asa ca, numarul "comunistelor" de soselele patriei a crescut cu inca una. Saptamana viitoare voi reveni cu poze. Cu respect,adimz cu toate ca il stiu tot sunt curios cred ca iti fac o vizita numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ne vedem astazi dupa amiaza sa vedeti "minunatia", ca doar suntem deja o forta in lumea MZ-urilor, NU? Saua la ES se descuie rotind cheia spre dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Asteptam nerabdatori pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimz Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Asa cum am promis, revin cu cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Prea Frumos! FELICITARI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimz Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Prea Frumos! FELICITARI!! Multumesc ! Vor mai urma si altele,avand in vedere ca au mai intervenit unele mici modificari ! Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Felicitari pentru munca depusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 WOW ! Foarte frumoasa ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 eu deja l-am felicitat dar nu e prea mult daca o mai fac inca o data felicitari. a iesit super, si functioneaza super numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 are cineva o carcasa de ambreiaj buna(uzura medie) Mz 125 RT3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 caut cadru pt .ES 250/0 fara suduri. Bip.0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) lucrarea continua...... Editat Mai 13, 2014 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Salutare, de ceva timp ma gandesc tot mai serios sa imi iau un MZ es250. Sincer nu stiu mai nimic despre MZ dar asta nu este un impediment. M-am tot uitat le ce este la vanzare la noi dar cam toate sunt pt decor sau trebuie reconditionate insa eu nu am nici timpul si nici priceperea necesara. A fost ceva "la gata" anul trecut, dar atunci nu ma interesa, acum am vorbit cu cel care o reconditionase care mi-a spus ca are alta in lucru dar momentan nu a mai dat niciun semn. In concluzie daca stiti vreunul care sa arate bine si sa fie functional si cu actele ok anuntati-ma si pe mine (aici sau pe PM). Si inca ceva bugetul disponibil este in jurul sumei de 1000 de .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Cu un maxim de "1000 de ....." poti cumpara unul in stare de functionare si cu numere noi dar cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 are cineva o carcasa de ambreiaj buna(uzura medie) Mz 125 RT3? Vezi ca merge perfect de la Minsk, atat ambreiajul cat si pistonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Cu un maxim de "1000 de ....." poti cumpara unul in stare de functionare si cu numere noi dar cam atat. E ok si asa desi cel scos la vanzare anul trecut arata f bine si costa 600e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 1000 ??? Cauta unul de 300 ca o sa gasesti si o sa fie ca ala de1000, inscrie-l si da-te 3 ani cu el. vopseaua la urma. Doar asa o sa valoreze 1000. daca nu te dai, ia una cu 300 si vopseste-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 1000 ??? Cauta unul de 300 ca o sa gasesti si o sa fie ca ala de1000, inscrie-l si da-te 3 ani cu el. vopseaua la urma. Doar asa o sa valoreze 1000. daca nu te dai, ia una cu 300 si vopseste-o. Asa cum am zis as prefera una gata aranjata dar daca in urmatoarea perioada (o luna - doua) nu apare nimic la vanzare cred ca ma orientez catre una care merge dar trebuie aranjata estetic. Ar fi una pe bikeshop dar la tel. nu rapsunde nimeni iar adresa de mail nu este corecta. Intentionez sa o folosesc la iesiri scurte la sfarsit de saptamana si poate la vreo intalnire specifica. Pt. mers la serviciu sau alte urgente am deja 2 japo, asa ca nu ma plang ca nu am cu ce sa ma dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 revin cu cererea pt. cadru de MZ ES 250/0.D-le Cicloburu un nr. tel. te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 cicloburu a dat cadrul cu acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate