nightmare_cristy Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Pentru ca asta-vara era asa de frumos cand ne strangeam mai multi in port, propun sa continuam "traditia" si sa ne intalnim si de acum incolo (cand incepe sezonul "de ars benzina") tot in port, tot asa, mai pe seara. Daca aveti alte propuneri nu ezitati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Sau macar in fire pub, la o bere sau vin la carafa... Macar acum, cat timp suntem pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Nu e rea ideea. Abia astept s-o scot de la naftalina (motocicleta)! Am vazut zilele trecute ca unii n-au mai avut rabdare si au iesit cu motoru.Sper ca anul asta comunitatea motociclistilor din Giurgiu va fi mai mare si mai unita. Poate participam si noi, giurgiuvenii, la vreo reuniune moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Am iesit si eu azi !!!! Yeeeyyy... ce fericit sunt :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 in port e foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 care se baga la o intrunire sambata, in Irish Pub ? punem tzara la cale acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 gata,io m am hotarat,nu mai stau ca anu trecut la ture prin oras,omor si ambreiaju degeaba,nici ungerea cum trebuie,mers la 2-3000 de ture ca sare gaboru ca e motoru prea turat si suna rau,sau vre un nebun de ti intoarce in fata fara sa se asigure. o iau frumos spre bucuresti la asfalt curat ii dau sa ma satur si am rezolvat treaba.si in loc de stat in port io zic ca mai bine la bulgari la o terasa ceva,mai schimbam si noi locatia.si asa nu platim nimic la trecere. voi ce ziceti? --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 11:57 ------------- gata,io m am hotarat,nu mai stau ca anu trecut la ture prin oras,omor si ambreiaju degeaba,nici ungerea cum trebuie,mers la 2-3000 de ture ca sare gaboru ca e motoru prea turat si suna rau,sau vre un nebun de ti intoarce in fata fara sa se asigure. o iau frumos spre bucuresti la asfalt curat ii dau sa ma satur si am rezolvat treaba.si in loc de stat in port io zic ca mai bine la bulgari la o terasa ceva,mai schimbam si noi locatia.si asa nu platim nimic la trecere. voi ce ziceti? poate invitam si motociclistii bucuresteni, ca am vazut ca in ultima vreme s au invatat sa vina la giurgiu,grupulete grupulete. asa facem o treaba ca lumea la sf de saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 gata,io m am hotarat,nu mai stau ca anu trecut la ture prin oras,omor si ambreiaju degeaba,nici ungerea cum trebuie,mers la 2-3000 de ture ca sare gaboru ca e motoru prea turat si suna rau,sau vre un nebun de ti intoarce in fata fara sa se asigure. o iau frumos spre bucuresti la asfalt curat ii dau sa ma satur si am rezolvat treaba.si in loc de stat in port io zic ca mai bine la bulgari la o terasa ceva,mai schimbam si noi locatia.si asa nu platim nimic la trecere. voi ce ziceti? <small>--- Mesaj completat în 07 Mar 2008 11:57 -------------</small><br/> poate invitam si motociclistii bucuresteni, ca am vazut ca in ultima vreme s au invatat sa vina la giurgiu,grupulete grupulete. asa facem o treaba ca lumea la sf de saptamana Daaa..la ciorba de peste din port sau in trecere spre bulgari. Miau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 hai sa stabilim un loc unde putem sta si noi :D ciclistii la o masa sa sau sa poate mai la oras sau in alta parte, bagati si voi o propunere ceva care esti interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 hai sa stabilim un loc unde putem sta si noi :D ciclistii la o masa sa sau sa poate mai la oras sau in alta parte, bagati si voi o propunere ceva care esti interesat Eu unu zic sa ne intalnim la terasa in Alei...sau mai nou sa nu stricam traditia cu portu..stam pe ponton bem si `un suc o inghetata...decat pe banca la seminte .cine e pro sa ridice mana )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 hai sa stabilim o singura locatie si anumita ora, sa stie fiecare ca duminica la ora X ne gasim in locatia stabilita, port sau alei cum a zis mai sus colegul /index.php?showtopic=8807 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 in port,duminica,ora 2juma 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Traian, in primul rand felicitari pentru noua achizitie !!! Pe la 2 jumate, 3 de obicei suntem plecati in plimbari prin afara orasului. Pe la 12, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Hm...Duminica seara in jur de 8 cand ne-am intors noi de la Bulgari, am trecut si prin Giurgiu la port...erau 3-4 motociclisti acolo. Insa stand pe banca, pe faleza, am observat ca eram priviti de catre "baietasii" de langa noi, bancile alaturate...foarte de sus...parca eram extraterestri... Pun si aici 2-3 poze Am observat ca bulevardul (cred) Bucuresti e un fel de Magheru la noi...intens circulat de motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Hm...Duminica seara in jur de 8 cand ne-am intors noi de la Bulgari, am trecut si prin Giurgiu la port...erau 3-4 motociclisti acolo. Insa stand pe banca, pe faleza, am observat ca eram priviti de catre "baietasii" de langa noi, bancile alaturate...foarte de sus...parca eram extraterestri... aia nu erau motoristi nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 aia nu erau motoristi nu? nu...imi permit sa zic ca erau chiar manelisti la seminte...Dar 20-30 min cat am stat acolo nu si-au dezlipit ochii si urechile de pe noi...Poze cu maimuta ceva?! Oricum, dragut prin Giurgiu...Imi place la apa, am sa mai vin in Port. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 treaba e ca voi care veniti din bucuresti priviti de sus si nu salutati.nu de putine ori eram pe bancute in port si treceau bucurestenii pe langa noi si nici urma de salut. de cate ori m am plimbat prin bucuresti am salutat si am fost salutat chiar si de la 3 benzi distanta, in schimb voi cd veniti la giurgiu...aveti impresia ca veniti la tara si nu mai tre sa salutati...aveti un aer de vedetism asa. sunt convins ca si restul motociclistilor giurgiuveni imi dau dreptate. mi se parea nirmal sa opriti langa noi,sa ne salutam,sa vorbim,da voi....parca am avea ciuma sau ceva de genu.. la bucuresti nu mai tineti cont de asta.am format gasca,ne am plimbat ,am oprit la suc la mec la romana si nimeni n a tinut cont ca aveam numere de giurgiu.si era prima data cd ne intalneam ....asa ca...trageti voi concluziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) treaba e ca voi care veniti din bucuresti priviti de sus si nu salutati.nu de putine ori eram pe bancute in port si treceau bucurestenii pe langa noi si nici urma de salut. de cate ori m am plimbat prin bucuresti am salutat si am fost salutat chiar si de la 3 benzi distanta, in schimb voi cd veniti la giurgiu...aveti impresia ca veniti la tara si nu mai tre sa salutati...aveti un aer de vedetism asa. sunt convins ca si restul motociclistilor giurgiuveni imi dau dreptate. mi se parea nirmal sa opriti langa noi,sa ne salutam,sa vorbim,da voi....parca am avea ciuma sau ceva de genu.. la bucuresti nu mai tineti cont de asta.am format gasca,ne am plimbat ,am oprit la suc la mec la romana si nimeni n a tinut cont ca aveam numere de giurgiu.si era prima data cd ne intalneam ....asa ca...trageti voi concluziile nu generaliza. noi cand am ajuns am salutat, am fost salutati inapoi. Insa orice padure are si uscaturi. In drum spre iesirea din Giurgiu, pe bulevardul Bucuresti cred, langa o biserica a trecut un grup de vitezane toti cu pasagere in fustite si topuri si nici unul nu s-a sinchisit sa salute inapoi... Nu cred ca acest subiect merita dezbatut, pentru ca e o chestie generala, nu tine de bucuresteni, constanteni, giurgiuveni etc....E vorba de mentalitatea omului si atat. in plus eu nu vb de motoristi read again! Editat Iulie 3, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 nu generaliza. noi cand am ajuns am salutat, am fost salutati inapoi. Insa orice padure are si uscaturi. In drum spre iesirea din Giurgiu, pe bulevardul Bucuresti cred, langa o biserica a trecut un grup de vitezane toti cu pasagere in fustite si topuri si nici unul nu s-a sinchisit sa salute inapoi...Nu cred ca acest subiect merita dezbatut, pentru ca e o chestie generala, nu tine de bucuresteni, constanteni, giurgiuveni etc....E vorba de mentalitatea omului si atat. in plus eu nu vb de motoristi read again! Elena, de ce n-ai dat un telefon? Stii ca eram acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Noi sa fim sanatosi,ca in rest...au inceput sa apara din ce in ce mai multe motoare prin al nostru district,ca sa zic asa...nici unul habar n-are de echipament si condus calumea,necum de salut.Merg pe plaiuri si dau din cap singur singurel... In oras ajung rar,si cand am ajuns nici tipenie de motor sau poate merg eu prea rar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Elena, de ce n-ai dat un telefon? Stii ca eram acasa... Am stat maxim 1 ora...Nu am stiut ca esti, ma gandeam ca vii numai luni si marti pt examen. M-am intalnit in schimb cu Dya.. Noi sa fim sanatosi,ca in rest...au inceput sa apara din ce in ce mai multe motoare prin al nostru district,ca sa zic asa...nici unul habar n-are de echipament si condus calumea,necum de salut.Merg pe plaiuri si dau din cap singur singurel... In oras ajung rar,si cand am ajuns nici tipenie de motor sau poate merg eu prea rar . Nu mai comentez despre asta ca zice lumea ca am fitze de bucuresti Acum lasand asta la o parte: as mai veni la Giurgiu, dar nu numai in Port. In ce locuri frumoase mergeti pe langa Giurgiu? Editat Iulie 3, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am stat maxim 1 ora...Nu am stiut ca esti, ma gandeam ca vii numai luni si marti pt examen. M-am intalnit in schimb cu Dya.. Nu mai comentez despre asta ca zice lumea ca am fitze de bucuresti Acum lasand asta la o parte: as mai veni la Giurgiu, dar nu numai in Port. In ce locuri frumoase mergeti pe langa Giurgiu? tu vino,ca stiu eu unde sa te duc ...sa-ti iei si costumul de baie pe dedesubt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 tu vino,ca stiu eu unde sa te duc ...sa-ti iei si costumul de baie pe dedesubt! Adica tu stiai ca sunt in Giurgiu...si un semn n-ai dat ca au venit oamenii astia. Bai, si m-am plictisit duminica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Adica tu stiai ca sunt in Giurgiu...si un semn n-ai dat ca au venit oamenii astia. Bai, si m-am plictisit duminica.... din pacate eu am cam fost pe fuga... m-am intalnit cu ei dupa ce am plecat de la poligon, seara si am stat foarte putin pt ca trebuia sa ajung acasa in jum de ora...si erau deja la terasa cand am ajuns eu acolo. gata,m-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Oricum, dragut prin Giurgiu...Imi place la apa, am sa mai vin in Port. mai frumos e la Biker,s, parere mea nu sunt seminte si nimeni nu e extraterestru, nu? Editat Iulie 4, 2008 de mandeamarcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate