TaChe Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Axa cu Scame esti super tara mosule, visez la ziua cand voi face si eu asa o plimbare! FELICITARI! Si la treaba cu revistele ai dreptate sa fie cat mai multe sa avem de unde alege! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 O greseala: la unul din articole - nu stiu exact care, oricum o traducere- se pomeneste de chintal, mai exact se spune ca motocicleta are aproape 5 chintale cum bre 5 chintale???? asta ar veni 500kg. Greseala asta am mai remarcat-o intr-un numar mai vechi da prima data nu se pune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Inainte de a sari cu parul, atentie: Orice informatie importanta din cultura (fie ea si tehnica) se primeste in limba romana prin traducere corecta. 1 kintal = 50 kg. Despre motocicleta in chestiune se spune in text ca are aproape 5 kintale, respectiv aproape 250 kg. Din fisa tehnica rezulta ca are 234 kg cu plinurile facute si 246 kg cu valize. Deci, aproape 250 kg ! Datorezi scuze unor motociclisti care muncesc foarte mult si mult mai bine decat isi inchipuie altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 totusi... eu unul asa am invatat la scoala... si la fel zice si academia romana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Conform DEX, un chintal = 100 Kg. http://dexonline.ro/search.php?cuv=chintal&source= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Trebuie sa imi cer scuze, atat voua cat si... DEX-ului ! In cazul acesta, cred ca autorul articolului se referea la motocicleta incarcata cu doua persoane si bagaje. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 18, 2005 Admin Share Postat Aprilie 18, 2005 Trebuie sa imi cer scuze, atat voua cat si... DEX-ului ! In cazul acesta, cred ca autorul articolului se referea la motocicleta incarcata cu doua persoane si bagaje. Asfalt uscat ! O scapare a articolelor traduse. E ceva legat de 50 kg, intr-adevar: in engleza 1 quintal = 100 pounds = aprox 50 kg (45.3 mai exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate