R_MARCE Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ne plimbam WE asta? imi scot si eu motorul de la salonul de infrumusetare ...in sfirsit ...asa k ...astept sa aud pe unde aveti de gind sa va mai plimbati voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Asta e propunere? Vino cu propuneri clare Oricum cica se raceshte vremea in acest we. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ne plimbam WE asta? ...astept sa aud pe unde aveti de gind sa va mai plimbati voi! ...ce-ai zice de Buc.-Buzau-Focsani-Sf. Gheorghe-Brasov-Sinaia-Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 ...ce-ai zice de Buc.-Buzau-Focsani-Sf. Gheorghe-Brasov-Sinaia-Bucuresti? nu te tzine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 (editat) @cata u tritor!!! @ r_marce pe mine da! Editat Martie 17, 2005 de adolphyno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 bah da de o mare ce ziceti ? Sau ceva cheia treburi ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 bah da de o mare ce ziceti ? Sau ceva cheia treburi ? Sorinake ma...daca nu ajung la Focsani...o sa merg la Sinaia...prin Cheia-Sacele-Brasov . Vreau sa vad daca a putrezit cainele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Buey....noroc ca am mai aruncat un ochi pe aici V-am prins, vreti sa plecati fara mine. Gata, Guzzu zburda fericit, i-am dat aseara tava cu jeratec Valvoline, pazea ca il incalec si vin peste voi Vreau si io sa vad daca a putrezit animalu caine, preferatul lui Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 atunci haideti sa o punem de un gratar ...undeva ..nu conteza unde numai cald si bine sa fie. Si, bineinteles, motoareeeeee! Pina una alta ..hai sa ne vedem miine seara la Casa Poporului ..si punem de un sfat mic pt WE. PS: pregatiti-va sa va doara dintzii cind o veti vedea pe "noua" Suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ba, unde ne strangem sa planificam? am idei Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ba, unde ne strangem sa planificam?am idei Sorinake grija mare sorinake!!!!!!!!...............negociaza atent pauzele de o tigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 tadadadammm... it is happening ... cred ca reusesc sa imi termin si eu motoru ... we'll see... mai am un pic un pic... si cred ca ma bag si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 felicitari BiG-ule!!! spor la montat carene... pana la urmma unde merem azi? in we ma ia si pe mine careva in spinare, ca as veni si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate