Sari la conținut

Se Fabrica Din Nou Xt 250?


Postări Recomandate

Da, asa se pare, oricum ea se fabrica si acum sub denumirea de Serow. La concurenta : Suzuki DR 250, Honda CRF 230, Kawasaki Super Sherpa. Toate motocicletele astea sunt excelente pentru fete si enduro: au putere suficientă, cuplu, start electric, greutate f. mica, intretinere redusa, înăltimea seii joasa, te descurci cu ele si la un drum mai lung, pret mic! :kick: Eu zic ca orice incepator , fata sau endurist fara pretentii de competitie ar trebui sa aiba asa ceva in garaj, mai ales in Romania ! Din păcate nu se comercializeaza in Europa, sunt pentru America si Japonia. Asta e pacat, oricine ar vrea una noua pe la 4000 dolari pe unde se învârte pretul lor! Asa ca a mai ramas second-handul, dar sunt atât de rare, ceva de groaza! Eu m-am chinuit un an de zile până am gasit Suzuki-ul DR250, care mai are si seat height control- cu un simplu buton pus pe ghidon se ridica si se coboara amortizorul spate! Daca te intereseaza categoria asta, suna-ma, mai vorbim ! Din pacate alte choperiste gen Lore nu am reusit sa conving. E mult pana se da o data cu asa ceva ! E absolut fun !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am chinuit un an de zile până am gasit Suzuki-ul DR250, care mai are si seat height control- cu un simplu buton pus pe ghidon se ridica si se coboara amortizorul spate! ......................................... E mult pana se da o data cu asa ceva ! E absolut fun !

 

 

putin off-topic:

/index.php?...=129615&hl= :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit pe net ca se fabrica din nou xt 250 si cand am fost la eicma eram nebunul care ii bate la cap pe aia de la yamaha despre motoreta asta si se tot holbau la mine. dar am vazut pe net insistam eu si aia spuneau ca nu exista...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Wr 250 vad ca are motor derivat din cel de competitie, nu stiu ce intervale de schimbat uleiul are, dar nu cred sa fie prea rare! In plus, 125 kg sunt un pic cam mult, iar inaltimea seii e prea mare -930- asta e pt.barbati nu pt.femei. Oricum, in general s-ar incadra in categoria asta, au trecut-o la "adventure" am vazut. Ar fi interesant de aflat pretul. Oricum, față de asta, as prefera TTR-ul de 250, are doar 113 kg la aceleasi performante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

putin off-topic:

/index.php?...=129615&hl= :kick:

daca avea si electrostarter era cool. oricum, si asa e ok. dar n-are 6 viteze ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca modelele de genul asta, vor avea o mare amploare in viitor !

Intretinere usoara, te poate duce aproape oriunde si ... consum mic de combustibil ! Spun asta ca de pe acum se anticipeaza cantitatea ramasa de resurse naturale. Ma refer in special la petrol si gaze naturale !

Daca se continua ca in ritmul prezent, consumul de petrol si gaze, acestea vor mai fi ,,disponibile" circa 40 de ani pentru petrol si 60 ani pentru gaze naturale !

Problema nu este perioada de timp in care se vor termina acestea ci faptul ca ele vor devenii tot mai scumpe si ,,anumite organizatii" vor avea monopol asupra lor, aceasta ducand la cresterea vertiginoasa a pretului !

Deci, in viitor nu o sa va fie indiferent consumul de carburant ! Una este sa arzi 6-7 litrii de benzina pe 100km si alta este sa te dai ,,batraneste" cu 2%, pe aceeasi distanta !

 

Poate copii nostrii vor dispune de o motorizare neconventionala: pile electrice, hidrogen, propulsie pneumatica sau magnetica, ... sau ... mai stiu eu ce ,,minunatie" ! Pacat de sunetul motoarelor din ziua de astazi ! :cheers:

 

Bafta ! :kick:

 

P.S. Uite un motor ce consuma fix 2.1% ..... ce e drept, viteza de croaziera este de 90-100km/h ! :crack: Dar la iesiri de placere in natura, nu prea conteaza viteza, ... nu ?

 

:crack:

post-10224-1198046911_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

In 2008, Yamaha va scoate WR250R bazat pe modelul enduro WR250F. Accelasi motor, dar nu uitati ca nu este un enduro de competitie ci unul pentru strada...2 locuri..mai civilizat. 126de kg la gol este putin. Pretul va fi in Romania putin peste 6000 de euro (toate taxele incluse). Foarte putin, avand in vedere ca motocicleta din care este derivat (WR250F) este aproape 9000 de euro.

Este o motocicleta cu care te poti duce la serviciu si apoi direct pe coclauri.

 

http://www.yamaha-motor-europe.com/product...p?view=explorer

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...