DonHacker Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Nici nu am ajuns bine acasă şi deja am primit o veste care m-a şocat.Ar fi avut loc un accident mortal astăzi seară pe drumul înspre Băile Felix,motociclistul a alunecat pe polei şi a intrat cu motorul sub roţile unui tir.Ştie cineva mai multe detalii? Sper doar să fie doar o glumă de prost gust Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Asta nu e vreme sa te dai cu motorul. Mai mult ma gandesc la saracii scuteristi care livreaza pizza la domiciliu. Firmele alea sunt criminale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 pe vremea asta nu e vorba numai ca poti aluneca cu motoreta pe asfalt , e vorba ca iti distrugi sanatatea si oasele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 pe vremea asta nu e vorba numai ca poti aluneca cu motoreta pe asfalt , e vorba ca iti distrugi sanatatea si oasele Pasiunea nu are limite nici macar datorate temperaturii!Imi amintesc cind,cu ani in urma,cind pe minus 25-30 grade celsius plecam cu motorul de acasa ca sa procur bradut pentru copii,mergind pentru asta si 200 km...si uite ca inca traiesc,nu scirtii prea tare si nici de motor nu m-am lasat!Nenorocul face ca uneori sa gusti si partea neplacuta a acestei pasiuni,dar cine o are in singe...nu renunta la ea atita timp cit poate incaleca (uneori chiar ajutat!) pe motor!Mi-ar parea tare rau sa aflu ca motociclistul despre care se aminteste mai sus a sfirsit in asa mod o pasiune fara margini!Sa dea Dumnezeu sa fie doar un zvon fals! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Nu am gasit nimic referitor la acest accident pe net! Poate e numai o gluma proasta ! Ai dreptete ivan pedala... dar de la o varsta incepe tahometrul si contabilizeaza la oase orice iesire cu motoreta pe timp ca asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 sa te dai iarna nu mai e pasiune, e ori inconstienta ori inconstienta. sunt unii care se dau "de placere", de obicei aia nu au prea multa experienta si pana la urma o pun. altii merg cu motorul pt ca nu au alt mijloc de transport, dar daca s-ar gandi putin ar vedea ca nu merita riscul. pai ce aderenta ai pe la 5 grade ? cum franezi? nu mai vorbesc de frig. m-am dat si eu o iarna la inceput( nu poata iarna, numai cand a fost peste 5 grade ) si am inghetat grav de tot . nu am gasit in asta nici o placere. nu mai spun de senzatiile deosebite cand ii mai scapa spatele cand bagam mana in gaz mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 bine bine, e iarna si ne dam sau nu, pana la urma nu era vorba sa aflam care e cel mai viteaz, pasionat, sanatos etc.... ci daca intradevar a avut loc un accident, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 bine bine, e iarna si ne dam sau nu, pana la urma nu era vorba sa aflam care e cel mai viteaz, pasionat, sanatos etc.... ci daca intradevar a avut loc un accident, nu? sa speram ca a fot doar o gluma proasta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 M-am interesat astazi si am aflat ca pana la urma a fost doar o gluma proasta. P.S.Rog un moderator sa inchide/stearga topicul. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Eu primisem un mass ca cica ar fi murit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 inca nu se stie nimic sigur! nu stiu ptr altii, dar ptr mine a inceput sezonul de iarna! ies cu motoru zilnic! acum, depinde si cat de bine te descurci pe moto! sa nu uitam k vara au lok cele mai groaznice accidente! reumatism poti sa faci si dak mergi pe jos!...acum exista materiale Cordura, protectii, fel si fel de echipamente ...nu se mai face reumatism k pe vremea lu tataie care umbla in izmene pe motor,,sa fim seriosi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 inca nu se stie nimic sigur! Am sunat la toate spitalele,inclusiv la SMURD si la Morga si nu a venit nici un accident cu motocicleta/motoscuter weeekend-ul asta. Cei care raspandesc zvonuri de astea sunt niste cretini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nano Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Pasiunea nu are limite nici macar datorate temperaturii!Imi amintesc cind,cu ani in urma,cind pe minus 25-30 grade celsius plecam cu motorul de acasa ca sa procur bradut pentru copii,mergind pentru asta si 200 km...si uite ca inca traiesc,nu scirtii prea tare si nici de motor nu m-am lasat!Nenorocul face ca uneori sa gusti si partea neplacuta a acestei pasiuni,dar cine o are in singe...nu renunta la ea atita timp cit poate incaleca (uneori chiar ajutat!) pe motor!Mi-ar parea tare rau sa aflu ca motociclistul despre care se aminteste mai sus a sfirsit in asa mod o pasiune fara margini!Sa dea Dumnezeu sa fie doar un zvon fals! Sa fim deriosi la -25 , 30 de grade te dadeai cu motorul ? si eu sunt mos craciun cand am timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 dc mergem in italia vedem milione de oameni care merg pe 2 roti indiferent de vreme, fara a fi pasionati, ci de nevoie, din cauza traficului aglomerat. Noi, romanii, suntem comozi si ne petrecem viatza la volan de teama reumatismului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate