Carturaru' Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Acu' 2 zile am pus mana pe al doilea Yamaha GTS 1000 ABS din tara... din cate am inteles mai este unul la Brasov, dar n-am informatii concrete si/sau verificabile... e intr-adevar something else... suspensia aia pe fatza ciudata e durere... ABS-ul functioneaza intr-un mare fel... iar demarajul... auuuuuuuuuuuuuuuu.... sper sa ne vedem cat mai curand la Arc, ca-n vremurile bune, inainte de kktul de accident din vara trecuita... High bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 felicitari, sa ai noroc de ea. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Sa'l stapanesti sanatos Multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 19, 2005 Autor Share Postat Martie 19, 2005 Thanx all. Probabil ne vedem miercuri la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 sal stapanesti sanatos!!! la cati mai multi km si la cat mai multe liniutze castigat ein cazu in care faci asa ceva !! oricum eu iti urez sa ai succes de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Felicitari! De cand am vazut prima poza mi s-a parut un mare fel de motocicleta. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 am vazut-o in poze pe pagina ta s-o stapinesti sanatos ad-o la arc sa ne benoclam si noi la suspensia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 negresit. Miercuri, la 7, 7 si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Sa o stapanesti sanatos! chiar e ciudata suspensia aia.. uite si o poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 e ciudata suspensia, dar pe cat e de ciudata, pe atat e de eficace la denivelari. Partea misto e ca este reglabila, ca si monocross-ul de pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Asfalt uscat,si sa ai bafta de ea! P.S Nu vrei un accidentata,de piese de schimb? IEFTIN,numai ca e,gri metalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 Ai modelul asta accidentat? Ma intereseaza mai mult carene inferioare si chestii de genul asta... lasa si tu un nr. de tel sa stam de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Fata e distrusa(suspensii,roata,etc),daca te intereseaza ceva uite tel.meu 0039/3396724932 e-mail daniel.prodan@virgilio.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Bai Bikerboy Jr da esti infantil rau de tot daca tu crezi ca o motocicleta rara cum este asta se duce express la liniute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 @Supapa: lasa-l bre, ca e si el mic si prost.. pacat ca nu mai e "chestii distractive", sa fi vazut ceva topicuri d-ale lui (rezultate din split, sau nu)... cred ca s-a "lamurit". Nu vez, ca e vechi topicul. @ Carturaru: cu mare intarziere - sa-ti traiasca, si tu pe pa langa ea! E misto tramvayu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate