Vizitator corleone Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) A venit suportul Ram-Mount pt Legend HCx, o adevarata scula, mi s-a parut cam piperat dar cand am vazut ce si cum n-am mai stat pe ganduri. Editat Iunie 20, 2009 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 sau suportul asta: http://gpsmagazin.ro/RAM-Mount/Holder_Seri...ex_(Color).html, eu l-am comandat deja . Tot de aici poti sa iei si Vista HCx plus ca vor infiinta din luna iulie un service pentru aparate Garmin Corleone, Uitandu-ma pe link-ul dat de tine pentru suport de prindere, vad ca arata cam asa: Din poza asta nu-mi dau seama cum se prinde de ghidon. Poate mai sunt accesorii care nu sunt in poza. Vad ca tie ti-a venit deja suportul si parca mai are chestii in plus. Mie imi trebuie suport pentru motocicleta enduro, deci ceva care sa-mi 'ascunda' cumva gps-ul dupa far ... sa-l pot proteja cumva. Daca mi-l ridica prea mult in sus risc sa-l agat la o 'tavaleala'. Am sa mai caut sa vad ce zic si altii in legatura cu suport ptr enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) Corleone, Uitandu-ma pe link-ul dat de tine pentru suport de prindere, vad ca arata cam asa: Din poza asta nu-mi dau seama cum se prinde de ghidon. Poate mai sunt accesorii care nu sunt in poza. Vad ca tie ti-a venit deja suportul si parca mai are chestii in plus. Mie imi trebuie suport pentru motocicleta enduro, deci ceva care sa-mi 'ascunda' cumva gps-ul dupa far ... sa-l pot proteja cumva. Daca mi-l ridica prea mult in sus risc sa-l agat la o 'tavaleala'. Am sa mai caut sa vad ce zic si altii in legatura cu suport ptr enduro. Pai mai are un brat cu clema de prindere (http://gpsmagazin.ro/RAM-Mount/Suport_Moto!!ATV!!Barca.html). In total m-a costat 195 lei dar cand am vazut cum arata si cat de bine se fixeaza n-am mai stat pe ganduri. Daca vrei sa vezi exact ce ti se potriveste trebuie sa cauti pe site-ul Ram-mount ce produs iti trebuie. LE: Ia legatura cu user-ul green motors ca el este importatorul lor. Editat Iunie 24, 2009 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Corleone, Uitandu-ma pe link-ul dat de tine pentru suport de prindere, vad ca arata cam asa: Din poza asta nu-mi dau seama cum se prinde de ghidon. Poate mai sunt accesorii care nu sunt in poza. Vad ca tie ti-a venit deja suportul si parca mai are chestii in plus. Mie imi trebuie suport pentru motocicleta enduro, deci ceva care sa-mi 'ascunda' cumva gps-ul dupa far ... sa-l pot proteja cumva. Daca mi-l ridica prea mult in sus risc sa-l agat la o 'tavaleala'. Am sa mai caut sa vad ce zic si altii in legatura cu suport ptr enduro. cauta bine prin topicul asta pt. ca sunt si poze cu detalii despre ram-mount Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green motors Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Din poza asta nu-mi dau seama cum se prinde de ghidon. Poate mai sunt accesorii care nu sunt in poza. Vad ca tie ti-a venit deja suportul si parca mai are chestii in plus. Mie imi trebuie suport pentru motocicleta enduro, deci ceva care sa-mi 'ascunda' cumva gps-ul dupa far ... sa-l pot proteja cumva. Daca mi-l ridica prea mult in sus risc sa-l agat la o 'tavaleala'. Am sa mai caut sa vad ce zic si altii in legatura cu suport ptr enduro. Salut, Suportul este modulabil si-l poti inclina/aseza in asa fel incat sa protejezi gps-ul. Cel mai bine ar fi daca ai fi putut sa vii la magazin sa vezi exact ce suport iti trebuie. Eu voi fi sambata la concursul de enduro de la Buzau. In cazul in care vei fi acolo vei putea vedea la fata locului ce si cum, fac un mic expo cu vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Am un Mio Moov 200 care imi da tot felul de erori dupa updatarea hartilor. Daca mai e cineva pe forum cu modelul asta de GPS, poate imi spune si mie cum si-a facut update-urile sau ce soft a instalat pe el in locul celui original. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green motors Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Am un Mio Moov 200 care imi da tot felul de erori dupa updatarea hartilor.Daca mai e cineva pe forum cu modelul asta de GPS, poate imi spune si mie cum si-a facut update-urile sau ce soft a instalat pe el in locul celui original. Multumesc. Intra pe forumul softpedia la sectiunea gps. Cauta user-ul cristian11 si explica-i problema ca el e tatal lor. Chiar daca nu-ti raspunde mai sunt si altii care se pricep destul de bine la Mio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Am un Mio Moov 200 care imi da tot felul de erori dupa updatarea hartilor.Daca mai e cineva pe forum cu modelul asta de GPS, poate imi spune si mie cum si-a facut update-urile sau ce soft a instalat pe el in locul celui original. Multumesc. daca nu ai rezolvat problema pana acum, mai mult ca sigur ai pus un alt model de harta intra aici si in functie de softul pe care il ai instalat pe gps descarci harta necesara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate