Alex_83 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Am nevoie de 4 segmenti pentru un motor de barca 15cp doi cilindri in doi timpi.Este un evinrude fabricatie OMC usa, an de fabricatie 198x.Nu stiu ce capacitate cilindrica are. Am cautat la reprezentanta si mi-au zis ca nu aduc pt motoare asa de vechi.Stau cu motorul desfacut de jumate de an si mesterul care l-a desfacut a zis ca n-a gasit pe nimeni care sa faca segmenti. Are cate 2 segmenti pe fiecare piston, unul are forma normala, celalat are sectiunea de forma uni triunchi dreptunghic, cu ipotenuza un forma de arc de cerc concav.Am segmentii vechi, pot sa masor cilindrul, pot eventual sa trimit pistoanele si segmentii vechi. Daca stie cineva pe cineva care face segmenti il rog sa-mi dea un semn.Chiar daca nu-i de coltul comunistelor sunt sigur ca aici voi gasi cel mai repede raspunsul. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 cand am vazut topicul, am crezut ca vrei pentru nepa deja...acum mi-a trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Am nevoie de 4 segmenti pentru un motor de barca 15cp doi cilindri in doi timpi.Este un evinrude fabricatie OMC usa, an de fabricatie 198x.Nu stiu ce capacitate cilindrica are. Am cautat la reprezentanta si mi-au zis ca nu aduc pt motoare asa de vechi.Stau cu motorul desfacut de jumate de an si mesterul care l-a desfacut a zis ca n-a gasit pe nimeni care sa faca segmenti. Are cate 2 segmenti pe fiecare piston, unul are forma normala, celalat are sectiunea de forma uni triunchi dreptunghic, cu ipotenuza un forma de arc de cerc concav.Am segmentii vechi, pot sa masor cilindrul, pot eventual sa trimit pistoanele si segmentii vechi. Daca stie cineva pe cineva care face segmenti il rog sa-mi dea un semn.Chiar daca nu-i de coltul comunistelor sunt sigur ca aici voi gasi cel mai repede raspunsul. Multumesc. salut vreau sa te intreb daca nu poti renunta la segmentul "triunghiular".sa modifici pistonul,sa poti pune segmenti traditional.imposibil sa nu gasesti segmenti la diametru.ce diametru are?nu poti pune o poza cu segmentul"triunghiular"? eu am reparat Evinrude ,dar in 3 cilindrii, 75 cp ,3 carburatoare, tot 2 timpi.consuma cat un barkas incarcat la max, si in urcare pe munte p serpentine cam 30 litrii pe ora.si am mai reparat un VIRHA rusesc 500 cmc , 30cp , consuma si benzina si piese de schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) La noi la Braila se fac segmenti de motor la un nene si cica ar fi bunicei, cand ai timp da o fuga pe aici, si merem sa vb cu omul, nr meu de tel presupun ca il ai sau daca nu il poti gasi la profil Editat Decembrie 19, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 salut vreau sa te intreb daca nu poti renunta la segmentul "triunghiular".sa modifici pistonul,sa poti pune segmenti traditional.imposibil sa nu gasesti segmenti la diametru.ce diametru are?nu poti pune o poza cu segmentul"triunghiular"? eu am reparat Evinrude ,dar in 3 cilindrii, 75 cp ,3 carburatoare, tot 2 timpi.consuma cat un barkas incarcat la max, si in urcare pe munte p serpentine cam 30 litrii pe ora.si am mai reparat un VIRHA rusesc 500 cmc , 30cp , consuma si benzina si piese de schimb Dupa ce mi-am dat seama ca am de asteptat pana repar motorul asta mi-am luat un vihr de 30 de cai.Pot sa spun ca pus pe o salupa delfin cu 2 persoane in barca mi-a luat 10 litri la ora. O sa incerc sa fac poza la segmenti sa vezi despre ce e vorba. Nu stiu daca merge modificat cilindrul dar chiar si modificat tot imi trebuie segmentii ca nu cred ca gasesc sa se potriveasca de la altceva.Diametrul interior al cilindrului din ce imi aduc aminte era de aprox 57(am masurat mai demult dar nu mai tin minte exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Dupa ce mi-am dat seama ca am de asteptat pana repar motorul asta mi-am luat un vihr de 30 de cai.Pot sa spun ca pus pe o salupa delfin cu 2 persoane in barca mi-a luat 10 litri la ora. O sa incerc sa fac poza la segmenti sa vezi despre ce e vorba. Nu stiu daca merge modificat cilindrul dar chiar si modificat tot imi trebuie segmentii ca nu cred ca gasesc sa se potriveasca de la altceva.Diametrul interior al cilindrului din ce imi aduc aminte era de aprox 57(am masurat mai demult dar nu mai tin minte exact). pistoane de Jawa,Cz 175,mz 175:toate au cota zero de 58 mm.ai putea incerca sa adaptezi doua astfel de pistoane[bineinteles cu o alezare corespunzatoare a cilindrilor].segmentul ala cu sectiune tronconica e segment Keystone si are forma respectiva spre a fi mai bine presat pe peretele cilindrului de catre gazele de ardere.cu segmenti ``facuti`` nu te sfatuiesc sa te incurci ca nu o sa te tina mai mult de un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 May si un sezon si tot e bun decat sa stau cu motorul desfacut. Cand iau motorul o sa vad si pistonul cum arata si daca merge adaptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate