monitz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) de 3 luni ma kinui sa gasesc un cacao de maneta de ambreiaj fuck o dzo,da i facuta din aur?de ce nu gasesc???????????????? azi primul raspuns pozitiv,cei d ela reprezentanta mi o aduc in 3 saptamani si mi cer 98 d euro plus tva.mi se pare exorbitant.dar nu mai pot sta pe tusa De ce nu incerci la Louis....eu am luat de acolo si m-a costat vreo 15-20E ... si cred ca poti gasi pe cineva sa ti-o aduca mai repede. Succes... Am exagerat cu pretul.... e doar 6 E... http://www.louis.de/_10242b41f5dfeafa5c876...tnr_gr=10019890 Editat Mai 31, 2007 de monitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Pai la viteza aia si eu te-as fi claxonat. Daca mergi in ritm cu masinile (sau mai incet ca ele) cresc rau shansele sa se bage maniacii grabitzi peste tine pe banda... recomand calduros sa circuli cu 10 - 20 la ora mai mult ca ele, sa nu stai in punctul mort al cuiva, etc. De radare nu-ti fie frica... daca esti intre masini nu te ia nici dracu... Cat despre plimbare... in weekend... sambata ar fi perfect... hai care facetzi pe road captain-u' si stabilitzi traseu? Pai nu prea aveam unde sa alerg, e bucata aia de langa Tribunalul Bucuresti, aveam masina in fatza, am zis sa nu ma infig in poponeata ei, in lateral alte masini, nu aveam cum sa o zbughesc. Plus ca eram la o plimbare pentru relaxare , nu simteam nevoia sa alerg mai repede. Eu sambata am o cununie civila in program, si dupa aia nu mai stiu ce alte treburi. Plus ca presimt ca nu mai am mult gaz in rezervor si mai am o saptamana pana la salariu . Asa ca poate doar o plimbare scurta, pana o trec pe RES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 mersi raman dator pana n gat daca vii prin oradea ai 10 pizza de la mine Cu mare placere...... Ai grija la anul de fabricatie al motocicletei....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atti-82 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Salut ! Daca puteti sa ma ajutati cu informatii de unde de la cine gasesc piese pt.GS.va astept orice informatie de la voi. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 gata destinatia o avem. Cheiaaaaaaaaaaaaa. si ziua o sa fie duminica nu sambata ca e lumea mai libera... asa ca hai saritzi cu prezentza sa facem un drum frumos. toata lumea e invitata... nu numai GS-ishtii. luatzi-va prieteni, pasageri, catzei, purcei si eventual camerele foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 dc maergeti.. sa nu treceti de cheia ca pe la sacele cica e scandal mare cu ai nostrii "colorati" cam nu le priesc moto.. zgomotul lor etc. mai ales ca un moto le-a omorat un cal care tot ei l-au lasat in drum. aveti grija dc e s-o luati acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 auzisem de cal da' de scandal nu stiam... n-are nimic... carbonului de pe manushile mele ii place carnea de tzigan... valabil si pt casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 lume,eu nu stiu daca si cum o sa pot veni duminica(o sa incerc!) dar, am ceva mult mai important de propus : MOTOROCK !!! 8-9-10 iunie ? HAI LUME CINE SE BAGA CA E APROAPE SI E MAI MULT DECAT MISTOH... haideti sa formam o gasca de gsisti si sa rupem gura targului eu as propune plecarea vineri..sau simbata dar dimineata. astept pareri si sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 gata destinatia o avem. Cheiaaaaaaaaaaaaa. si ziua o sa fie duminica nu sambata ca e lumea mai libera... asa ca hai saritzi cu prezentza sa facem un drum frumos. toata lumea e invitata... nu numai GS-ishtii. luatzi-va prieteni, pasageri, catzei, purcei si eventual camerele foto Eu ma bag despre ora si locul de intalnire vorbim sambata nu i asa si sa speram ca vremea o sa tina cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) super buna ideea cu cheia....merg si eu Editat Mai 31, 2007 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 in ce sens,ca nu vad sa scrie de an akolo? a mea e din 92,seria gm51 b Daca e din '92 atunci e ok link-ul pe care ti l-am dat. Din cate am vazut eu se potriveste modelul asta pentru moto fabricate pana in '96. Mult succes........de schimbat se schimba foarte usor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Pentru cei care vor sa mearga la Cheia....ne intalnim duminica dimineata la Arc la ora 9. Care mai veniti...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Pentru cei care vor sa mearga la Cheia....ne intalnim duminica dimineata la Arc la ora 9. Care mai veniti...? Eu vin la 9 sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Eu o sa mai vin cu un prieten asa ca incepem sa ne strangem Cine merge sigur sa lase un mesaj ca sa stim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 haideti mai....chiar nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) haideti mai....chiar nimeni??? Lasa ma ca suntem 3 si dak mai merge si tendon suntem 4 si e ok . Editat Iunie 2, 2007 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Lasa ma ca suntem 3 si dak mai merge si tendon suntem 4 si e ok . hai ca am vb cu un prieten...vine si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 va anuntz ca sunt shanse sa nu vin ca sunt terminat de oboseala... sa vedem cum o sa ma simt maine dimineaza... ca decat sa merg obosit mai bine ma lipsesc... daca nu ajung nu ma asteptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) Eu o sa mai vin cu un prieten asa ca incepem sa ne strangem Cine merge sigur sa lase un mesaj ca sa stim si noi Primiti cu DR-ul ? Hai ca vin si eu numai de strada nu e Olgutza mea. Poate de strada mai desfundata Editat Iunie 2, 2007 de Carabush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Primiti cu DR-ul ? Hai ca vin si eu numai de strada nu e Olgutza mea. Poate de strada mai desfundata Poate sa vina cine vrea cu ce motor doreste , deci ne intalnim la 9 si plecam pe la 9 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 de 3 luni ma kinui sa gasesc un cacao de maneta de ambreiaj fuck o dzo,da i facuta din aur?de ce nu gasesc???????????????? azi primul raspuns pozitiv,cei d ela reprezentanta mi o aduc in 3 saptamani si mi cer 98 d euro plus tva.mi se pare exorbitant.dar nu mai pot sta pe tusa De ce nu cauti pe Louis.de? este un tip aici in cluj care iti aduce de la ei orice fara comision sau 15% daca e cu pret redus.. si trimite si prin tara cu curier sau posta cum vrei tu.. si tot iesi mai ieftin cam 20-30 euro tre sa fie. pe grup el e cu romi... si nu mai stiu cum.. uite adresa lui de mess romi_trb@yahoo.com zi-i ca din partea lui Atti_consult Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 baieti,astept povesti despre "calatorie".... cu durere in suflet nu am putut sa va insotesc.vreau detalii... poate mergem weekendul urmator la bucov(motorock) totusi! eu oricum merg.dar mai vb pina atunci.povestiti voi mai intai cum a fost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 baieti,astept povesti despre "calatorie".... cu durere in suflet nu am putut sa va insotesc.vreau detalii... poate mergem weekendul urmator la bucov(motorock) totusi! eu oricum merg.dar mai vb pina atunci.povestiti voi mai intai cum a fost.. Salut a fost super plimbarea pacat ca nu ati putut veni uita ti aici pozele /index.php?showtopic=106050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 baieti,astept povesti despre "calatorie".... cu durere in suflet nu am putut sa va insotesc.vreau detalii... poate mergem weekendul urmator la bucov(motorock) totusi! eu oricum merg.dar mai vb pina atunci.povestiti voi mai intai cum a fost.. merg si eu... am auzit ca se plateshte intrarea in jucarii pt copiii orfani ... dar vreau mai multe detalii... cine canta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 merg si eu... am auzit ca se plateshte intrarea in jucarii pt copiii orfani ... dar vreau mai multe detalii... cine canta? Cred ca merg si eu, cand plecati si cat stai acolo? eu as merge doar sambata la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate