marse Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Salutare Gs itilor imi pare rau weekend ul asta nu ma pot intalni cu voi, obligatii, chestii nunti din astea dar saptamana viitoare merg oriunde la plimbare PS: Maine seara ma duc la cursa aia de scutere si motoare de pe circuitul AMKART vine cineva cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Salutare Gs itilor imi pare rau weekend ul asta nu ma pot intalni cu voi, obligatii, chestii nunti din astea dar saptamana viitoare merg oriunde la plimbare PS: Maine seara ma duc la cursa aia de scutere si motoare de pe circuitul AMKART vine cineva cu mine? la ce ora te duci la Amkart..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 la ce ora te duci la Amkart..?? Pai dak e frumos si nu ploua pe la 19 45-20 dak vrei sa mergi da mi un tel 0722773411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu am mai fost ca a plouat rau, asta e alta data, sunt curios cum a fost cursa pe ploaie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 chiar nu inteleg dece "fugiti" atita de ploaie... mie chiar imi place sa ma plimb pe ploaie.si in afara de situatia in care merg prea aproape de o masina si ma improsca cu apa chiar nu vad vreo problema.asta e valabil daca NU esti vreun maniac care nu poate merge decat mai incet de 100km/h. eu mergeam lejer la 60-70 si era super ok si nu riscam nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 mie mi-e frica de sinele de tramvai si cand sunt uscate... da pai cand ploua... m-am invelit odata cu ea din cauza asta... mi-ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 ati spalat careva rezervorul de benzina? daca da cu ce? ca m am uitat ieri in el cu lanterna si pluteau niste chestii ciudate in benzina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Coca-Cola??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Coca-Cola??? e intrebare sa raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 mai mult gluma... oricum... orice ai face... NU BAGA COCA-COLA IN REZERVOR OMULE! daca vrei un raspuns serios incearca sa demontezi rezervorul si dupa aia poti sa-l cureti cu ce vrei tu... oricum daca sunt doar chestii care plutesc ar trebui sa nu fie cine stie ce. In alta ordine de idei... cine merge in timpu' saptamanii pe la Bikers Bar sau Ursu' sau cum vreti voi sa-i ziceti... la Vatra Luminoasa acolo... poate ne intalnim mai multi... astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 In alta ordine de idei... cine merge in timpu' saptamanii pe la Bikers Bar sau Ursu' sau cum vreti voi sa-i ziceti... la Vatra Luminoasa acolo... poate ne intalnim mai multi... astept propuneri Unde la Vatra Luminoasa? Ca eu stau acolo dar nu stiu nici un bar de genul asta. Eu as fi pe lista, dar saptamana asta sunt mai multe aniversari de serbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 (editat) Unde la Vatra Luminoasa? Ca eu stau acolo dar nu stiu nici un bar de genul asta. Eu as fi pe lista, dar saptamana asta sunt mai multe aniversari de serbat... pai... pe langa scoala iancului... pe traseul troleului 90... nu prea iese in evidentza locul... e o curte cu gard de beton si loc de intrare in parcarea pt moto... daca mergi incet n-ai cum s-o ratezi... e strada paralela cu pache protopopescu... si baru' ala e perfect pt aniversari... il recomand cu caldura ... oricum... care vretzi sa mergeti anuntzati pe-aci poate ne intalnim la un suc/ceai/ce vreti voi... in timpul saptamanii vin seara... 19:00 + (deh... scarbici) dar in weekend oricand... idee venita pe parcurs: era la un moment dat vorba sa stabilim un loc de intalnire pt oamenii cu trotinete din pantelimon/titan... asta e perfect... trece lumea p-acolo... daca gaseshte pe cineva cunoscut bine... daca nu... sta si bea ceva pana apare cineva cunoscut l.e. : uite in filmuletzu' asta la inceput si la sfarsit... ala e locu'... poate te ajuta sa-ti faci o idee cam pe unde vine http://youtube.com/watch?v=zXUbTayQlrM Editat Mai 21, 2007 de Tendon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 dc ma primiti fara moto ..... vin si yo la o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 e o tzara libera ) te asteptam... dar tre sa lasi masina pe-afara ca in curte e exclusiv pt moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrastefan Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 va rog eu mult de tot: ajutati-ma cu o maneta de ambreiaj. caut de aproape o sapt. si nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 Ai fost la ei ? Sc MyMoto Tuning Sos Cotroceni 19 0722 285 805 Au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 ati spalat careva rezervorul de benzina? daca da cu ce? ca m am uitat ieri in el cu lanterna si pluteau niste chestii ciudate in benzina.... Cum poti sa cureti rezervorul ? Simplu il demontezi , cureti filtru de benzina sau mai bine il schimbi (dak ai unul nou) , scoti toata benzina din rezervor cu tot cu mizerii, ii pui benzina cuarta il mesteci un pic cu busonul pus , arunci benzina aia si gata. Foarte simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 pai... pe langa scoala iancului... pe traseul troleului 90... nu prea iese in evidentza locul... e o curte cu gard de beton si loc de intrare in parcarea pt moto... daca mergi incet n-ai cum s-o ratezi... e strada paralela cu pache protopopescu... si baru' ala e perfect pt aniversari... il recomand cu caldura ... oricum... care vretzi sa mergeti anuntzati pe-aci poate ne intalnim la un suc/ceai/ce vreti voi... in timpul saptamanii vin seara... 19:00 + (deh... scarbici) dar in weekend oricand... A, gata, m-am prins. Strada se cheama Matei Voievod parca, am remarcat ca sunt niste moto pe acolo dar nu stiam ca-i bar de motociclisti. Apropo, cine zicea ca vine cu masina, nu prea e nici loc de parcare, e o strada ingusta, nu-ti incape masina complet pe trotuar si pe strada nu-i recomandat sa o lasi pt ca trec troleibuze. Da, si eu in timpul sapt tot dupa 19:00, pana ma echipez & stuff se face chiar 19:30. O sa incerc sapt asta sa fac o vizita acolo, poate gasesc pe careva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 daca-i un GS500F negru cu argintiu cu numerul CL 10 DON pe-acolo cauta un tip tuns scurt, cu casca shark neagra si geaca tchul neagra... baga-te in seama Tendon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 cunosc locul.. am fost de cateva ori cu masina.. are loc ori chiar peste drum.. un o parchez ori pe prima straduta;) asa am facut pana acum. in seara asta mergeti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 hai sa ne intalnim pe la 20:00... care va bagatzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 ok. in jurul orei 20 voi fi acolo:D ma gasiti dupa... adik voi fi intr-un tricou verde. John. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 im in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 tzup tzup ! hai mai multi poate o punem si de o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 tzup tzup ! hai mai multi poate o punem si de o plimbarica Eu inca sunt la scarbici. Pe la 20:00 de abia ajung acasa . Da' poate dau o fuga pana acolo si va mai prind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate