Marcos Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Duminica 16 decembrie, la Breaza, ne-a prins noaptea intr-o vaiuga naspa, am tras de motoare cateva ore, am reusit sa scoatem doar 2 motoare din 4 de acolo, celelalte 2 au ramas pe munte pana a doua zi. Din cauza ca dn-ul a fost blocat de zapada a trebuit sa dormim in Breaza. Per total o tura faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Beton !! Asa da . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Daca va mai mananca in poponeata sa mergeti la Breaza ep vreme ca asta...dati un PM si va las numarul meu de telefon! Se rezolva orice problema in zona! Vad ca ati fost spre Talea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate