zamora2 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 am schimbat toba si cea noua nu are ex-up-ul pe ea.Stiti cumva daca trebuie refacuta harta motorului ? Multumesc anticipat pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 am schimbat toba si cea noua nu are ex-up-ul pe ea.Stiti cumva daca trebuie refacuta harta motorului ? Multumesc anticipat pt sfaturi Sistemul e full, banuiesc. De ce nu-ti dai seama singur? Asteapta sa se incalzeasca afara si da citeva ture pe autostrada. Atentie si la consum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamora2 Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 nu este full, doar toba si o bucata de teava dar cea veche pe bucata asta avea si ex-up-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) Salut Florine pe site-ul celor de la Two Brothers zice la mobra ta ca nu e nevoie de remapare decat la sistemul full. Nu stiu ce sa zic, asteapta sa vina caldura si iesi cu ea, vezi cum trage si cat consuma. Bafta PS mai intreb si daca aflu ceva iti zic Editat Ianuarie 4, 2008 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 am un prieten cu 1000RR, si aluat o toba yoshimura... si a si scos ex up ul..cica toba e facuta in asa fel incat sa mergi fara ex up..stai linistit..merge putin mai tare...cosnumul nesemnificativ..a mai prins 3000 de km cu ea de cand si a pus toba si e ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 si eu am schimbat toba la 1000rr si mi se aprinde un bec rosu si F1 in bord de ce oare? daca stie careva adi2fast4you am schimbat toba si cea noua nu are ex-up-ul pe ea.Stiti cumva daca trebuie refacuta harta motorului ?Multumesc anticipat pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 si eu am schimbat toba la 1000rr si mi se aprinde un bec rosu si F1 in bord de ce oare? daca stie careva adi2fast4you Prietene in caz ca nu vezi postul e mai vechi de 2 ANI!!! Iar raspunsul la intrebarea ta il aflii din manualul motocicletei! Mai ales ca nu ai zis mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate