Tomek Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) primit cumva si pe cei de la clasa 125cc? daca da atunci ia sa va arat si eu mobra mea:D:aprilia rs 125 din 2003:D Editat Aprilie 27, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 daca tot vorbim de mobre si riderii lor sa pun o poza si cu mobra mea :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) salut. va cer ajutorul in identificarea unei masini cu care am avut de curand un "incident". numarul masinii este GL-82-BMV,se pare ca apartine unui politist din galati. este un renault megane culoare grena, modelul vechi.va suna cunoscut ? daca il cunoasteti pe proprietar transmiteti-i ca domnisoara care a condus masina intre Galati-Bucuresti duminica 24 Iun e o mare petarda si ca mai bine se apuca de pictura, colectionat timbre sau gatit decat sa arunce in sant oameni nevinovati. Faptul ca proprietarul e politist imi clarifica cum de a putut obtine permisul asta mica. in rest va salut cu farul! ps: cum mai e drumul intre galati si tulcea (dupa ce treci cu bacul) n-am mai fost de vreo 10 ani dar stiu ca erau niste viraje superbe Editat Iunie 27, 2008 de cojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 eu si monstruletzul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 eu si monstruletzul meu frumos frumos....motor:Dsa-l stapanesti sanatoasa si sa ai parte de multi km fara incidente:D:D:D:D! P.S.Bun venit in comunitatea motociclistilor din Galati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 frumos frumos....motor:Dsa-l stapanesti sanatoasa si sa ai parte de multi km fara incidente:D:D:D:D! P.S.Bun venit in comunitatea motociclistilor din Galati! Multumesc frumos! Bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 salut. va cer ajutorul in identificarea unei masini cu care am avut de curand un "incident". numarul masinii este GL-82-BMV,se pare ca apartine unui politist din galati. este un renault megane culoare grena, modelul vechi.va suna cunoscut ? daca il cunoasteti pe proprietar transmiteti-i ca domnisoara care a condus masina intre Galati-Bucuresti duminica 24 Iun e o mare petarda si ca mai bine se apuca de pictura, colectionat timbre sau gatit decat sa arunce in sant oameni nevinovati. Faptul ca proprietarul e politist imi clarifica cum de a putut obtine permisul asta mica. in rest va salut cu farul! ps: cum mai e drumul intre galati si tulcea (dupa ce treci cu bacul) n-am mai fost de vreo 10 ani dar stiu ca erau niste viraje superbe de cunoscut nu cunosc ... drumul e destul de bunicel, cel putin pe la inceput ... in rest incolo spre tulcea nu prea stiu exact ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 drumul e super tare abia facut,de la braila la tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clif Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salut ,eu si fiareleP.S-am si o honda magna dar nu mere netu sa o pun(poza) salutare marsiule tudorie sunt faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 hehehe,salut mai tudorie,daca totul e ok poate dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) SI EU PE AICI SE POATE ??? DACA SUNT DIN TECUCI E O PROBLEMA??? Editat Noiembrie 4, 2008 de vioxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut mai consatenilor. Eu sunt plecat din Galati de ceva vreme dar mai vin din cand in cand. Poate vara asta resusesc si niste drumuri cu motoru la ai mei. Oricum aveam planificata o iesire in Dobrogea/Tulcea cu niste prieteni si era trecut in program si o tura prin GL la niste gratare si mai departe cu bacu' la plimbare lejera. Si o mica povestioara... care a dus la achizitia motorului cu care ma dau acum. Eram prin liceu cand am vazut prima oara un monster. Cred ca era primul din Gl. Unul albastru metalizat daca tin bine minte. Cert e ca m-a lasat masca si sunetul si cum arata si uite ca ani mai tarziu, dupa un BMW frumos dar cam fara feeling pentru gusturile mele am ajuns si la monster si nu prea am de gand sa-l schimb prea curand. Va bag si o poza cu utilaju' si poate ne vedem la Elice si mai povestim. Noroc si drumuri frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 primit cumva si pe cei de la clasa 125cc? daca da atunci ia sa va arat si eu mobra mea:D:aprilia rs 125 din 2003:D Ce frumusica e, sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) astas eu belea echipamentu' Editat Aprilie 9, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salut mai consatenilor. Eu sunt plecat din Galati de ceva vreme dar mai vin din cand in cand. Poate vara asta resusesc si niste drumuri cu motoru la ai mei. Oricum aveam planificata o iesire in Dobrogea/Tulcea cu niste prieteni si era trecut in program si o tura prin GL la niste gratare si mai departe cu bacu' la plimbare lejera. Si o mica povestioara... care a dus la achizitia motorului cu care ma dau acum. Eram prin liceu cand am vazut prima oara un monster. Cred ca era primul din Gl. Unul albastru metalizat daca tin bine minte. Cert e ca m-a lasat masca si sunetul si cum arata si uite ca ani mai tarziu, dupa un BMW frumos dar cam fara feeling pentru gusturile mele am ajuns si la monster si nu prea am de gand sa-l schimb prea curand. Va bag si o poza cu utilaju' si poate ne vedem la Elice si mai povestim. Noroc si drumuri frumoase. bestia asta o tot vedeam pe domneasca cand treceam pe acolo si nu stiam cine este fericitul posesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_motors Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 si eu tot din galati dar la facultate in bucuresti nu prea cunosc lumea care a postat aici dar nu e niciodata prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) se poate spune motociclista? Editat Mai 19, 2009 de ivy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 bestia asta o tot vedeam pe domneasca cand treceam pe acolo si nu stiam cine este fericitul posesor nu cred ca eu eram. nu am venit niciodata cu el in GL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 se poate spune motociclista? super motoreta! e a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 pe acte da......pe drum...10000 km facuti cu ea...dar eu in spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 bine sanatos kessule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 bine sanatos kessule? de la foarte bine in sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvandmn Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Am trecut la cruiser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tepremihai Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salut! Sunt foarte nou in domeniu... atat al forumului cat si al motociclismului! Asa ca incerc si eu sa ma bag in seama cu unii altii poate mai invatz cate ceva! Sunt din Galati! Asta e motorul meu! SI asta sunt si eu pe el! Sper sa reusesc sa imi uploadez pozele fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemessis1981 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 buna, are cineva aprilia rs 250 in galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate