gadjodilo17 Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 Care stiti cum schimb si eu segmentii? ce tre sa disfac.. astept indrumari,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Care stiti cum schimb si eu segmentii? ce tre sa disfac.. astept indrumari,, pentru asta mai bine te duci la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 omule lasa segmentii...cat iti mai mere lasai...sau daca vrei sa ii schimbi meri la un mecanic....sub nicio forma sa nu te bagi u sa ii schimbi singur ca poate te trezesti ca din un scuter care duce 60 la ora sau cat duce ca vei avea unu cu motor distrus care nu mai mere deloc si care iti va sparge bugetul ca sa il repari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 No offense... dar acum ceva timp intrebai cum arata o bujie. Nu cred ca ai cunostintele mecanice sa faci acest lucru. Mai bine lasa-i asa... sau daca chiar vrei sa-i schimbi du-te la un mecanic. Dar daca sunt segmentii originali... si merge destul de bine si cu ei, te sfatuiesc sa-i lasi p'astia, un motor umblat in el nu prea mai merge k originalul... cel putin asta am observat in cazul scuterelor. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) No offense... dar acum ceva timp intrebai cum arata o bujie. Nu cred ca ai cunostintele mecanice sa faci acest lucru. Mai bine lasa-i asa... sau daca chiar vrei sa-i schimbi du-te la un mecanic. Dar daca sunt segmentii originali... si merge destul de bine si cu ei, te sfatuiesc sa-i lasi p'astia, un motor umblat in el nu prea mai merge k originalul... cel putin asta am observat in cazul scuterelor. Numai bine ! @ady4 asta asa e ..acuma depinde si de piesele bagate in el ...si de mana mecanicului ....sunt uni mecanici care "fac minuni" .... @ gadjodilo dar adevaru` e ca tu nu stii cum functioneaza un motor ..si vrei sa te bagi in el .... Editat Ianuarie 7, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Care stiti cum schimb si eu segmentii? ce tre sa disfac.. astept indrumari,, de banii astia ia'ti o casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) Pai trebuie sa "disfaci" bujia,chiuloasa,cilindrul si dai de piston,acolo scoti segmentii cu grija,te duci cu ei sa iti cumperi altii de aceeasi marime,cred ca ai de 40mm,si ii montezi la loc...dar de acum mi-e greu sa iti explic...te descurci tu. Editat Ianuarie 8, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 de banii astia ia'ti o casca... segmentii sunt in jur de 30 de ron , sa zic 35 ... de unde iei tu casca de cu atatia bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 segmentii sunt in jur de 30 de ron , sa zic 35 ... de unde iei tu casca de cu atatia bani ? nu am zis la propriu...ziceam k in poze l-am vazut doar fara casca...si i-ar cam trebui una...era un apropo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 segmentii sunt in jur de 30 de ron , sa zic 35 ... de unde iei tu casca de cu atatia bani ? sunt casti la 40 ron in targ bine acu sa nu ma iei cu firma alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 sunt casti la 40 ron in targ bine acu sa nu ma iei cu firma alea alea macar o basca,daca nu casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 sunt casti la 40 ron in targ bine acu sa nu ma iei cu firma alea alea macar o basca,daca nu casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) care sunt simptomele unui set motor dus.. forjat.. ? Editat Ianuarie 10, 2008 de gadjodilo17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 care sunt simptomele unui set motor dus.. forjat.. ? 1. Daca nu mai ai compresie chestia asta se recunoaste usor prin faptul ca motorul nu mai trage ca alta data la aceeasi tempratura. Daca nu mai ai compresie de obicei ajunge sa schimbi segmentii cu unii mai mari. Daca nu exista segmenti mai mari, cam trebuie fie sa alezezi cilindrul fie sa schimbi cilindrul (cilindii). 2. Daca umbli la cilindru s-ar putea sa ti se strice una din garnituri (fie cea dintre chiulasa si cilindru numita "garnitura de chiulasa", fie cea dintre cilindru si carter numita de obicei "garnitura de motor") si trebuie sa o schimbi. 3. Daca strangi de bujie prea tare s-ar putea sa-ti strici chiulasa (mai ales daca e numai de aluminiu fara insertie de otel sau daca esti deosebit de puternic si simti nevoia sa-ti exerciti puterea pe bujie) si in cazul asta trebuie sa-ti schimbi chiulasa. 4. Daca ai ghinion sa prinzi un piston destul de prost si tragi de acceleratie prea tare pe deal in jos pistonul poate sa se sparga. Corolar: Daca motorul e uzat schimbi setul motor, adica chiulasa, segmenti, piston, cilindru, garnituri, etc., practic aproape tot ce e expus serios uzurii in afara de rulmenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 sal la toti sry ca nam mai postat sa va tin la curent cu reconditonarea mea...azi am pus sa vopsesc carenele.. nu mi`o ajuns un spray.. si so cam scurs vopseaua.. o fac eu mijto ..o sa postez niste poze sa vedeti daca va place culoarea.. --- Mesaj completat în 19 Jan 2008 23:00 -------------sry pt ca nam pus poza....nu am facut.. care imi zice cum scot apa din radiator...cai cu antigel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 sal la toti sry ca nam mai postat sa va tin la curent cu reconditonarea mea...azi am pus sa vopsesc carenele.. nu mi`o ajuns un spray.. si so cam scurs vopseaua.. o fac eu mijto ..o sa postez niste poze sa vedeti daca va place culoarea.. <small>--- Mesaj completat în 19 Jan 2008 23:00 -------------</small><br/>sry pt ca nam pus poza....nu am facut.. care imi zice cum scot apa din radiator...cai cu antigel.. Mai omule..te rog eu frumos nu mai chinui saracul scuteras...vopseaua sa scurs...antigelul din radiator nu ti place....poate nu ti place nici uleiul din baie sau rezervor...nu e nici o rusine daca nu sti...dar parerea mea citeste macar o carte cu reperatii..si apoi incearca...no ofense Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 ah asta da intrebare...vreau si eu sa aflu cum se schimba apa din instalatie. Cum o scot si daca atunci cand bag alta trebuie sa fac vre-un fel de aerisire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 gadjolido nu-mi place sa o zic da loza cam are dreptate....te-ai bagat la prea multe pt cunostiintele tale.....parerea mea este sa ceri ajutor profesionist ca sa se mai aleaga cv descuterul ala (vizual si mecanic) sau sa o carte cu reparati cum zice loza sry.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 ah asta da intrebare...vreau si eu sa aflu cum se schimba apa din instalatie. Cum o scot si daca atunci cand bag alta trebuie sa fac vre-un fel de aerisire? scoti alea 2 furtune de la aprindere de langa toba...lasi sa curga si pui antigel cu apa distilata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 de banii astia ia'ti o casca... am casca frate ..in poze eram in spatele blocului si nu am mai pus`o --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 11:00 ------------- Mai omule..te rog eu frumos nu mai chinui saracul scuteras...vopseaua sa scurs...antigelul din radiator nu ti place....poate nu ti place nici uleiul din baie sau rezervor...nu e nici o rusine daca nu sti...dar parerea mea citeste macar o carte cu reperatii..si apoi incearca...no ofense frate... nu stiu de la ce te`ai luat.. cand am zis ca so scurs nu inseamna ca ii distrus.. :-j si nui logic daca ii cald nu are rost sa mai tii antigel in instalatie..? vbesti aiurea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 <small>--- Mesaj completat în 23 Jan 2008 11:00 -------------</small><br/> frate... nu stiu de la ce te`ai luat.. cand am zis ca so scurs nu inseamna ca ii distrus.. :-j si nui logic daca ii cald nu are rost sa mai tii antigel in instalatie..? vbesti aiurea .. Ba e Logic si cand e vara... combinatia antigel apa are punctul de fierbere mult mai sus decat apa simpla... sa nu mai vorbim de aditivi care-i contine, anticoroziune etc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 50-50 vine din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 gadjolido nu-mi place sa o zic da loza cam are dreptate....te-ai bagat la prea multe pt cunostiintele tale.....parerea mea este sa ceri ajutor profesionist ca sa se mai aleaga cv descuterul ala (vizual si mecanic) sau sa o carte cu reparati cum zice loza sry.... omul cat traieste invata...cea mai multa experienta se castiga exersand si nu privind...si mai ales...omul invata din greseli.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 exact...cand ma gandesc de cate ori mi-am prajit calculatorul desfaci cat vrei, sa nu strici doar, si cand nu mai sti te duci la cineva specializat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 daca ati putut sa vedeti nesimtire.. ))) am pus surubelnita pe carb sai dau aeru mai tare si o facut scanteie.. ))) sigur asta ii si cauza ca abea se aprind farurile.. )))))) are scurt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate