WilD_Rider Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 salut tuturor pasionatilor de motoare Pentru cei care s-au saturat ..de motor .sau nu au loc pentru ele in garaj poate sa mi-l dea mie in mostenire...asta in caz de vor sa il arunce ... Pentru cei "tentati" aci e locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 Daca vrei, iti dau un Dnepr. E una veche si mare, dar merge bine. Nu stiu daca te descurci cu ea, am talon vechi, pe numele meu. Da' ti-am zis, e plina de praf si nu-i merge stopul pe spate. Daca o vrei, scapa-ma de ea. O tin in garaj de opt ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 AND, poti sa-mi dai si mie ceva detalii ? [alexxserpens@yahoo.com] Asta daca nu ai scapat deja de Nipru ... si apropo, de unde esti ? (eu sunt din Bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 si s-a facut omu cu motor... bah...care aveti un gixxer >99 si nu aveti ce sa faceti cu el (i.e. va incurca, va zguduie prea tare) da-ti-l aici ca va scap io de el. btw...pe bune acum. daca aveti un minsk dupa 90 da-ti-l la tata. sa prind exp pe el. de preferinta cu casca cu tot si ceva benzina in rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 30, 2003 Share Postat Noiembrie 30, 2003 mai e valabil? ofer 200 eur, daca poate fi inmatriculata... ares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 salut tuturor pasionatilor de motoare Pentru cei care s-au saturat ..de motor .sau nu au loc pentru ele in garaj poate sa mi-l dea mie in mostenire...asta in caz de vor sa il arunce ... Pentru cei "tentati" aci e locul de unde esti?...eu nu vreau sa arunc .....dau de pomana (la modul serios...nu vreau sa jignesc pe nimeni cand spun pomana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 eu mai , eu vreau, ca si Wild Rider... va rog frumos. sa va fie pomenita fapta si numele in istorie... multumesc anticipat. sunt in Bucuresti, dar ma transport unde e motoru' .... ares666@xnet.ro sau ares666@jurnalul.ro 0745 102 805 0722 713 293 (dati beep si sun eu) ( am nume predestinat pentru o comunista ) ...de pomana sau dau ori bani ori calculatorul, configuratie bunicica... mp3-uri CD-uri cu diverse softuri... ceva filme and stuff si mai zic si cateva bancuri...sau cant Super Bad de James Brown ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Decembrie 1, 2003 Share Postat Decembrie 1, 2003 mai am eu o cartela fara puncte de la partia clabucet si un pix care inca scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 chiar nu este nimeni care sa nu aiba ce face cu un motor...???' va roooog, sunt disperat... Victor ares666@xnet.ro 0745 102 805, dati doar beep, sun eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 NU va mai bateti ca mi le-au promis mie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 pai poate iti faci pomana atunci cu mine... de unde esti mey, deo del inferno... hai bafta. P.s. INCA MAI VREAU O DONATIE DE MOTOR. EXISTA SANTA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 2, 2003 Share Postat Decembrie 2, 2003 Din Infern, de unde de altundeva! Te invit la o cafe pe Olimp sa mai stam de vorba. Glumeam la faza cu motoarele, nu mi-a promis nimeni nimic. Nu am primit asa pe d'a moaka nimic. Oricum, daca vrea vreunul sa dea un nipru ii dau un simson la schimb . Aress, invitatia e valabila pe Yahoo messenger seara dupa 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 NU ARE NIMENI UN MOTOR (ORICAT DE JAF) CU CARE NU MAI ARE CE FACE? IL PREIAU EU BUCUROS, CA POATE NU VA PLACE SA AVETI ULEI PE MAINI, POATE AVETI NEVOIE DE NISTE BANI, DE UN CALCULATOR CEVA.... SUNT DESCHIS LA DISCUTII... VA MULTUMESC ANTICIPAT VICTOR ares666@xnet.ro 0745 102 805 (dati beep si sun eu). P.S. sunt din Bucuresti, dar pentru un motoras merg oriunde in tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Bai dar ce v-ati pus pe treaba cand vedeti ca merge pomana .Si io as vrea sa stiu dace exista motoare distruse pe undeva pt piese.In special la Jawa.Nu doar pt mine ci pt cine are nevoie si intra pe pro-bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 bravo nene asta e un topic bun incurajeaza faptele bune de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Bai dar ce v-ati pus pe treaba cand vedeti ca merge pomana .Si io as vrea sa stiu dace exista motoare distruse pe undeva pt piese.In special la Jawa.Nu doar pt mine ci pt cine are nevoie si intra pe pro-bike. citeste cu atentie, nu zic chiar de pomana, ci pe schimb cu diferenta in bani... calculator.... vedem noi... important este ca cineva sa aiba un motor de care nu se mai foloseste, si sa faca un roman fericit...pe mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator LeoVFR Postat Decembrie 5, 2003 Share Postat Decembrie 5, 2003 Lasatzi dom`le oamenii sa-ntrebe, de ce-i persiflatzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 5, 2003 Share Postat Decembrie 5, 2003 Mie personal, mi se pare o idee buna topicul asta. Poate ar trebui chiar facut unul special de donatii. Sigur, probabil sunt foarte putini in situatia de avea un motor si de a nu face nimic cu el, iar dintre ei probabil ca cei mai multi or sa prefere sa scoata un ban pe el. Dar in cazul pieselor disparate, mai ales al celor pentru comuniste, cred ca ar merge. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Donez yo un simson sport...300$USOR negociabil.Nu l-am pus la vanzari ca nu am poze cu el(inca)Motorul e intr-o stare exceptionala.Nu este al meu,este a unui prieten. Ares,mersi pt. film...l-ai tot pus. Sunteti interesati,sunati-ma la 0744.99.14.99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 Bravo Mausica! Pai asa "donez" shi eu multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 daca nu aveti de donat... de ce imi faceti mie antireclama? TOT NU ARE NIMENI NICI UN MOTOR DE ARUNCAT? SAU IEFTIN RAU ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 Bravo Mausica! Pai asa "donez" shi eu multe! hiiih ce sa fac bai...tre' sa traiesc shi eu. Ares...mersi pt. film.L-am primit ieri,DE LA UNU DIN CONSTANTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 hiiih ce sa fac bai...tre' sa traiesc shi eu. Ares...mersi pt. film.L-am primit ieri,DE LA UNU DIN CONSTANTA! numa de nebun, ti-l trimit si eu, din partea lui Mielu'. Iti repet, am avut o groaza de partiale, muncesc 9 ore pe zi, iar singurul oficiciu postal care stiu sigur ca trimite colete este 2 sectoare mai incolo.... am incercat la 2 oficii postale (unul unde stau eu, altul pe la Piata Romana, unde a mers prietena mea) si nu se pot trimite decat scrisori recomandate si normale, nu colete... Imi pare nespus de rau, si daca te voi intalni vreodata, dau berea.... ca sa nu mai fii suparat pe mine... Ma bucur ca l-ai primit pana la urma, sa-mi zici pe PM daca ti-o placut, ce impresii ti-ai facut in legatura cu filmul.... (nu cu mine, ca banuiesc...) Inca o data, imi pare, rau, dar plicul tot va ajunge la tine... ARES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 E prea tare filmu'.....Nu sunt suparat pe tine.Bafta multa in achizitia unui motor. Iti propun ceva...Vinde compul cu 300$ si suna-ma sa-ti dau nr. propietarului de Simson din Galati.Pot sa-ti zic doar o singura treaba...Motorul e nou noutz...1000KM,abia iesit din rodaj!Merita totzi banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Ce film mey? Cum poate ajunge si la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate