ares666 Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 @hadess: easy rider @MauS: tot dau berea si cd-ul, dar acum nu ma mai preseaza timpul.. si coane, sunt prea mare pt simson... orice i-as face eu.... deci o sa caut dnepr sau ural....sau ij... bafta P.S. NU DA NIMENI UN MOTOR STRICAT PE BANI PUTINI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 zi mah citi bani ai si poate iti da vreunu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 NU ITI TREBUIE UN MOTOR STRICAT LA BANI PUTINI !!!!!!!!! Eu asa am facut cu JAWA mea. Nu aveam bani, vroiam neaparat motor--> Jawa la 3 milioane.Asta m-a costat UN SEZON de surubareala ( nici nu vreau sa ma gandesc cate ore de munca ) si stat pe bara, am ajuns sa bag in ea TOT ATAT cat m-ar fi costat un motor bun.Poate ceva mai mult ca am vrut sa o scot "Perfect", atat cat se poate la o comunista Intr-adevar, faptul ca am facut-o eu pana la ultima saiba mi-a permis sa ma duc calare asta vara la Brasov,Timisoara,Sibiu,Vama Veche. Dar acum am bagat-o iar in revizie generala, doar ca acuma e "intretinere curenta",si nu RK. CONCLUZIA: mai bine stai linistit ca tot e iarna, si banii pe care i-ai fi bagat intr-un motor varza( achizitie + piese,acte,etc) tzine-i sa-ti iei unul in primavara cu care sa te si dai sezonul asta, nu sa plangi pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 bai stie el axa ce zice dar... cand te roade microbu... simbiotu' ce-o fi el nu poti sa te abtii dai cat ai si doar pt cateva ture de cartier numa sa ai tu motoru' tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 mei copii eu am o jawa pe care o dezmembrez are acte cu nr noi de VS iau niste chestii de pe ea (o roata) pun altele si dup'aia o dau la un pretz mai mult modic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate