Sari la conținut

cadru simson


valhall
 Share

Postări Recomandate

Singurul ajutor pe care pot sa tzi-l dau este urmatorul:acum 6(shase) luni am vazut de vanzare doua Simson-uri(ce-i drept kam "kokoshate amandoua;unul ku atash altul fara)Motoarele le-am vazut pe strada Vlaicu Voda nr.23(vis-a-vis) de Mall-ul din Vitan.Este un blok ku un mic magazin la parter.In spatele blokului le vei gasi(daca mai sunt) pe amandoua.Sunt ale unui mosh care sta la parter(daca mai traieshte).BAFTA!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Am fost eu azi pe Vlaicu Voda si am vb cu proprietarul. E un tip cam pe la 50+ ani, nea Puiu. Pe Simsonul solo a cerut 15 milioane :ok: si ala cu atas cica nu e de vanzare. Asa ca, acele motociclete sunt destinate sa rugineasca in continuare...

Apropo, pe solo are acte pe numele unuia din Urziceni, nu a mai fost pornit de 2 ani (nici nu vreau sa ma gandesc ce e inauntru in maruntaiele lui) si cerea 15 milioane :moto:

 

@lil debul: ii mai faci si pe altii sa te astepte in speranta ca o sa cumpere piese de la tine? :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nea Puiu crede ca Simsonu e ca vinu... cu cat mai vechi cu atat mai scump (si probabil mai bun) :makeout: :ok: :moto: Oricat ar fi el de Simson.... 15 milioane e un pret mare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stiti ca nu ma mira foarte mult acest pret. Un mosh, identic nea Puiu ii cerea 12 mil. unui prieten al meu. Simsonul era intr-o stare groasnica, cutia de viteze distrusa, chiulasa la fel, piston, cilindru...ce mai janghina si pe deasupra si cu numere vechi, iar de rugina nici nu mai discutam. Acest pret era nenegociabil.

Nu stiu de ce moshii astea au impresia ca nu stiu ce relicve arheologice au in curte si pot cere pe ele preturi enorme...poate ca moshii astea ar trebui sa primeasca o palma dupa ceafa, sa le sara basca si sa se mai gandeasca. Nu pot cere aceste preturi pe toate harburile. Cred ca motocicleta mai sus amintita nu putea fi folosita decat pentru piese...pote nici pentru atat...

L-as intelege perfect pe mosh, daca ar avea un Simson,...de exemplu... in stare originala care arata foarte bine (nu zic sa luceasca ornamentele nichelate, ca noi ca deh, are si ea 40 si ceva de ani) care este foarte bine ingrijita si care merge impecabil. L-as intelege in situatia asta si ar fi indreptatit sa ceara banii astea...poate chiar mai mult pentru ca este o adevarata piesa, dar pe un harb ruginit, stat in ploaie si nepornit de cine stie cand... :ok:

Asta este...nu ai ce sa faci... traiesti cu speranta si mai cauti...

Succes si Numa' bine! :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehehe, nu ai de ce sa te scuzi, ai vrut sa faci un bine. Chiar te rog daca mai auzi de vreun Simson sa mai postezi pe aici. Am nevoie de un donator de organe pt Adolf :ok:

 

Oricum, e pacat de motocicletele alea doua, au crescut brusturii mai inalti decat ele :makeout: Cand nu le-am zarit din prima din cauza junglei, crezusem ca a fost altul pe acolo si le-a saltat de la nea Puiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IMI CER SCUZE DE INCURCATURA, DAR N-AM MAI DESCHIS CALCULATORUL CAM DE MULT SI ORICUM N-AM NICI UN MAIL DE LA TINE. DACA MAI VREI SA FACEM COMBINATIA HAI SA FOLOSIM MIJLOACE DE COMUNICARE CLASICE SI VERIFICATE 686.55.87. SI 0727.729.099. INCA O DATA IMI CER SCUZE,EU SINT,VORBA NEAMTULUI:EIN MANN,EIN AVORT. :wave:

post-8-1118462252.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

man iti dau eu un cadru de simson awo 425, am si un simson complet daca te intereseaza de vanzare, vorba aceea munca nemteasca :o 250 cmc, 14 cp, 2 sisteme de aprindere, 90 % piese originale, 120 km/h , problema ca nu am acte la el :wave: il dau ieftin, sau il schimb cu un minsk de 125 inmatriculat. Daca esti interesat ma gasesti pe messenger la motortd2long@yahoo.com sau 0743395338.

post-8-1118513503_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E simpatic foc tudor_biker asta. Nu conteaza ce postezi, ce vinzi, hop si el cu anuntul lui peste tine :wave: . Am vazut ca s-a bagat si peste vanzarea lui Hadess si la mai multi.

Dar ce e cel mai haios, e faptul ca tot da copy paste la frazele alea cu "vorba aia maraf nemteasca" :o Mi-a adus aminte de Caragiale cu "castravetele este un fruct dicotiledonat cu tulpina in forma de vrej..." atata stiu atata spun :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

m-au disperat astia cu simsoanele lor care se caleaza la 20 de km! nu spun ca simsoanele n-ar fi bune dar alea care sunt de la mama lor, nu reparate de orice ciocanar! adik alea care au cel mult 1500 de km din fabrica si cu ulei ffffffffffffff.bun in ele si cu electrica schimbata si bujii bune si cu si cu si cu si cu si cu.... rahat! mai bine ij (stiu eu!!!!)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Decat sa rup mobra intre picioare ca tine ma stres_l&P si sa fac laba cu patentu mai degraba merg cu simsonu si care cunoaste apreciaza asa ca tu dute si te plimba cu mobra dupa ce ai reparar 2 sapt la ea sa faci o tura de bloc :crack: si ai grija pe cine faci ciocanar ca mai degraba de ala decat ciocoflender ca tine care ar pupa si pamantu sa aiba un motor cat de cat ca al meu :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stimabile TUDOR_BIKER degeaba te ataci... stress_L&P nu te-a jignit personal... dar tu ai simtzit nevoia sa dai... :bounce:

 

ok... ai motorul tau... dar spune-mi si mie pe unde te dai cu el... sau ai facut rost de acte pt el?

 

consider ca un simson fara acte e mai greu de folosit decat ij planeta fara acte care mai are ceva veleitatzi de enduro si il potzi folosi la datu' prin paduri/pe coclauri...

 

un motor bun dar fara acte... intzeleg frustrarea :crack:

 

m

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

120 e o utopie. Nu cu Simsonul.

Cine da asemenea viteze e praff. Simsonul are o emblema foarte frumoasa ,un S stilizat ca un drum.

Simsonul e o motocicleta de drum, un touring de 60km/h care ar merge asa sute de mii de km. Mai precis a mers ,ca acum foarte putine sunt originale si refacute. Valhall are una belea, tot respectul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu la simson am avut acte cu nr.vechi dar l-am radiat din cauza ca am ajuns la RAR si nu corespundeau seriile si din cauza asta l-am radiat ca dupa aia sa ii fac acte dar nu am mai avut timp, si in legatura cu viteza maxima am dreptate cat scrie in bord atata merge nu ca la ij-urile sau jawa. Adevaru trebuie sa o fortezi sa ajunga la 120 dar eu nu am mai mers de vreo 2 ani cu asemenea viteza. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai mah...totusi...120? :crack:

Nu vreau sa fiu de partea nimanui, dar totusi Simsonul nu prinde 120 km/h :crack: . Pe bune...exagerezi! Poate nu iti merge kilometrajul corect, chiar daca acum o sa spui ca iti merge...120 este prea mult pentru Simson. Mai taie putin...

 

Numa' bine! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...