tgsilviu Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 cu ce pot si eu completa lichidul din bateria unui moped CHAMPIONS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 cu ce pot si eu completa lichidul din bateria unui moped CHAMPIONS Cu apa distilata, gasesti in benzinarii sau la marile marketuri! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 cu ce pot si eu completa lichidul din bateria unui moped CHAMPIONS acid sulfuric, daca mai are ceva plumb pe placi... hmm... tre sa il intreb pe unu de unde o luat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 apa distilata in baterie? Acid sulfuric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 apa distilata in baterie? Acid sulfuric da ma apa distilata ... se pune peste acid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) acid sulfuric, daca mai are ceva plumb pe placi... hmm... tre sa il intreb pe unu de unde o luat... Intrebarea era cu ce se completeaza, nu cu ce "scoti din morti" o baterie apa distilata in baterie? Acid sulfuric Chiar si daca ai bateria uscata, tot apa distilata pui ! Gilerik, tu de ce te bagi aiurea in seama? Esti total paralel, completeaza-ti tu bateria cu acid sulfuric si apoi ia-l pe taica-tu de mana sa va duceti sa luati baterie noua! Bafta! Editat Ianuarie 6, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tttrix Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 doar apa distilata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 da nu stiam.. HO ! stiam doar de acid sulfuric in baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) da ma uraniu 45 combinat cu nitroglicerina ...dupa toate astea expui bateria la radiatii solare cu atomi identici si egali ..... si te tine o viata.... sa numai zic ca iti baga si 5 cp la roata ps:nu am auzit de asta ca se baga acid sulfuric ...poate asa e ..ca nu stiu ...dar nu pot sa`mi imaginez ..cine iti da tie acid sulfuric Editat Ianuarie 7, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) da ma uraniu 45 combinat cu nitroglicerina ...dupa toate astea expui bateria la radiatii solare cu atomi identici si egali ..... si te tine o viata.... sa numai zic ca iti baga si 5 cp la roata ps:nu am auzit de asta ca se baga acid sulfuric ...poate asa e ..ca nu stiu ...dar nu pot sa`mi imaginez ..cine iti da tie acid sulfuric profa' de chimie,are ea prin sticlutele alea ON: apa distilata Editat Ianuarie 7, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) APA DISTILATA !!! Editat Ianuarie 7, 2008 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 lichidul din baterie se numeste electrolit si este o combinatie de apa distilata si acid kre are o anumita densitate(nu mai stiu kre exact parka scrie pe fiekre baterie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Intrebarea era cu ce se completeaza, nu cu ce "scoti din morti" o baterie Chiar si daca ai bateria uscata, tot apa distilata pui ! Gilerik, tu de ce te bagi aiurea in seama? Esti total paralel, completeaza-ti tu bateria cu acid sulfuric si apoi ia-l pe taica-tu de mana sa va duceti sa luati baterie noua! Bafta! Vrei sa zici ca se iau de manutza si direct dosar penal! Cum dreq acid sulfuric?! E acid.... electrilit da nicidecum acid sulfuric! E substanta interzisa, nu se comercializeaza. Si ce este in scoli sa ia cu aprobare si asa... si oricum e diluat ala. Se pune apa distilata. Si ca sa os coti din morti o pui la redresor. Daca nu respira iei alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 n3cks asa este... acidul sulfuric este o substanta interzisa comercializarii, dar asta nu inseamna ca nu se poate obtine nicicum... eu am pus H2SO4 intr-o baterie aproape noua, care dupa ce s-a descarcat am pus-o pe redresor mai mult decat trebuia, si electrolitul s-a evaporat... dupa ce am pus H2SO4 70% si apa distilata restu, era ca noua. apropo... H2SO4 gasesti la mecanicii din gari (la atelierele unde incarca mecanicii de locomotive bateriile)... (eu am de la un baiat care lucreaza la ROMBAT) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate