Sari la conținut

Am scos Simsonul de la iernat


RaveGSXR
 Share

Postări Recomandate

Uraaaa, am pornit Simsonul dupa vreo 4 luni de hibernare. A luat-o la a 3-a pedala (ma rog, as putea spune a 2-a, ca si uitasem cum se porneste o motocicleta :laugh: )

 

Daca maine nu ploua, mai ies o tura tot pe sestache (nu am asigurare, si mai grav am probleme cu luminile, nici macar stop pe frana :banana: ) si ii trag niste poze.

Poate ma ajutati cu niscai sfaturi de restaurare, voi aia mai intelepti in mecanica de comuniste. :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ce vrei sa restaurezi mai intai :grinbandit:

serios, depinde. Eu zic sa verifici starea cilindrului, a pistonului, sa verifici sa nu aibe joc boltul in bucsa. Frane.. Merge pus ferodou de jawa. Sist electric refacut cu alternator de Planeta 5 si releu tot de planeta pe 12V. Scapi si de magnetoul ala care da scanteie cand vrea el. Mai departe ce sa zic... Poti face totul daca e asa ... Depinde la cat estimezi ca o mai tii. Adik daca merita sau nu sa bagi bani in ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bună treabă  :grinbandit:

Hehe, prietene, de aia am si scos motorul numai pe aleile din spatele blocurilor, unde probabilitatea de a intalni o masina e foarte mica. Si nu am mers mai mult de 10 min.

 

@Demostene: Nu vreau sa pun piese de la alte tipuri. Am totul original, mai putin farul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai nu te mania pe mine unchiule ca nu am sa mai fac :banana: Stiu ca nu am procedat corect, da spre deosebire de cei care detin japoneze si doar schimba uleiul primavara eventual, pt mine a fost o zi foarte fericita ca m-am putut da cu Simsonul dupa 4 luni de pauza, fie si doar 10 minute prin spatele blocurilor.

 

Stiu ca e deranjant sa dai de unul caruia nu ii merg stopurile pe frana, da 9 ani de condus prin Bucale m-au invatat sa tin distanta fata de ala dinaintea mea, tocmai sa compensez eventuala defectiune electrica.

 

PS: Ca sa iti intorc carcoteala, mata cu GPZ-ul ce cauti pe forum de comuniste? :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut la "Ivan" ca are ceva cutii electrice la jupiter pt inlocuirea releului si diodelor . Oare ala e mai fiabil decat releul????

Voi ce parere aveti??

fricz

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...mha "vecine" da cum scoti tu simsonu' ala ?ca eu unu nu prea l-am auzit , ( cred ca e tare silentios :grinbandit: ). Eu unu acasa cand pornesc ,eu sau fratemiu, iju scuala vecini din 2 blocuri si 2 strazi :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...mha "vecine" da cum scoti tu simsonu' ala ?ca eu unu nu prea l-am auzit , ( cred ca e tare silentios  :D ). Eu unu acasa cand pornesc ,eu sau fratemiu, iju scuala vecini din 2 blocuri si 2 strazi  :laugh:

Haha, Misha' l-am scos si duminica, dupa ce m-am intors de la salon. Nu ti-l pornesc sub geamul de la balcon, in spatele blocului, ci mai mult pe lateral, pe unde e baia. In plus toba e buna, am trecut de varsta cand imi placea sa fac zgomot ca sa mi se dea atentie cu orice pret (chiar daca ma luau cu huo si rosii stricate :D ).

Sa gasesc o data suportul manetei de ambreiaj si te dau o tura :laugh:

 

PS: Nu te mutasei inca in bloc, avea un amic de-al meu un Jupiter 4 cu evacuare custom :D (teava normala de o indoise el, si o sudase 2-in-1 :laugh: ), il auzeam de la metrou de la Dristor cand venea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...