crysty_90 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 da da ceva de genu ))))) sa iti mai zc un sfat intotdeauna incearca sa anticipezi ce ar vrea s faca ala din fata ta ca ii cu conserva sau cu motoru ca poti scapa cam de cel putin 10 ori d o cazatura mai serioasa pe zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) salut! sunt incepator asa ca luati-ma usor iar ca sa fie meniul complet mi-am luat si racheta (kawasaki zx-636 din 2005). In concluzie, decat sa-mi spune-ti ca am exagerat mai bine mi-ati da niste sfaturi utile! Culoarea e nimerita. Sfaturi? Atentie mare si...crashpaduri (din experienta proprie). Editat Aprilie 7, 2009 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Culoarea e nimerita. Sfaturi? Atentie mare si...crashpaduri (din experienta proprie). da ai dreptate cu crashpad-urile mi-ar fi utile, oricum deja mi-s comandate sper sa soseasca cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefymaster Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 da ai dreptate cu crashpad-urile mi-ar fi utile, oricum deja mi-s comandate sper sa soseasca cat de curand! Buna acum mi-am luat si eu un aprilia RS 125 din 2007 e primu meu motor il am de vreo luna pana acum nu am iesit cu el la drum mai mult prin oras m-ar interesa si pe mine niste crashpaduri pentru ca sunt la inceput si cred ca e vcel mai bine asa unde pot gasi si cam la ce pret sunt ?? o sa pun si eu poze cu motoru si cu mine dupa masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Buna acum mi-am luat si eu un aprilia RS 125 din 2007 e primu meu motor il am de vreo luna pana acum nu am iesit cu el la drum mai mult prin oras m-ar interesa si pe mine niste crashpaduri pentru ca sunt la inceput si cred ca e vcel mai bine asa unde pot gasi si cam la ce pret sunt ??o sa pun si eu poze cu motoru si cu mine dupa masa Pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Buna acum mi-am luat si eu un aprilia RS 125 din 2007 e primu meu motor il am de vreo luna pana acum nu am iesit cu el la drum mai mult prin oras m-ar interesa si pe mine niste crashpaduri pentru ca sunt la inceput si cred ca e vcel mai bine asa unde pot gasi si cam la ce pret sunt ??o sa pun si eu poze cu motoru si cu mine dupa masa in orice magazin moto iar daca nu au pe stoc iti comanda si in maxim 2 saptamani ai crashpad-urile! mai intreaba poate are cineva SH si platesti mai putin pe ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefymaster Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 in orice magazin moto iar daca nu au pe stoc iti comanda si in maxim 2 saptamani ai crashpad-urile!mai intreaba poate are cineva SH si platesti mai putin pe ele! Ok mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Pana atunci inca n-au venit pozele din dupa-masa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tr_999 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 sal pt toata lumea!!!sunt nou pe aici si probabil printre cei mai tineri motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Bine ai venit!!!La multi kilometri cu SV!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_tr_999 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 msms asfalt uscat pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonbarni Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Salut. Barni sint. in przent ma plimb cu o honda 500 am pus 2 poze dar nu stiu daca o sa apara nene... nu am reusit acum sa-mi pun o poza cu mutra mea imi explicati si mie cum pot sa-mi sudez o poza aici? am reusit! Da eu sint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salut. Barni sint. in przent ma plimb cu o honda 500 imi explicati si mie cum pot sa-mi sudez o poza aici? am reusit! Da eu sint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Eu PS - numele meu e Radu Astfalt uscat la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceBox Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Edy ma numesc si detin un Bandit S din `02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Edy ma numesc si detin un Bandit S din `02 Salutare Edy . asfalt uscat si grija mare . apropo...tre sa uzi motorul pe cand dai o bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Edy ma numesc si detin un Bandit S din `02 bine ai venit intre noi! asfalt uscat si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS62ATY Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Sal pt toata lumea.. numele meu e Atti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yangzi Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Sa-l stapanesti sanatos!!! Alegere buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Salut! Faina mobra, spor la kilometri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Salutare ,numele meu e Clau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pretor Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare! Marius e numele meu. Sunt nou prin zona, saptamana trecuta mi-am cumparat primul motor. Kawasaki ER-5 din '99. Inca nu am poze, dar... revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) Salutare!Marius e numele meu. Sunt nou prin zona, saptamana trecuta mi-am cumparat primul motor. Kawasaki ER-5 din '99. Inca nu am poze, dar... revin Bine ai venit printre noi, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de pasiunea asta. (Cand ne vezi mai multi adunati pe la Hipnotik sau la OMV-fostul Petrom sa nu eziti sa te opresti ) Asfalt uscat si mare grija in trafic ! Editat Aprilie 30, 2010 de emypavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pretor Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Mersi! Cand ne vezi mai multi adunati pe la Hipnotik sau la OMV-fostul Petrom sa nu eziti sa te opresti OMV-ul de pe Doja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate