emypavel Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Mersi! OMV-ul de pe Doja? Nu, nu ...cel de dupa hotel Busines spre Corunca, acolo este adunarea in fiecare weekend daca e vreme buna, de la ora 13, de unde se pleaca in diverse destinatii cel mai frecvent ture scurte pana la Sighisoara sau mai departe pana la padurea Bogatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 salut sunt mihai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cousin Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) Sa pun eu si o poza Editat Iulie 28, 2010 de cousin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru RR Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) Salutare baieti! Doru cu motoru Editat Iulie 28, 2010 de Doru RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salutare baieti! Doru cu motoru tu " esti cu capu " nu cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 tu " esti cu capu " nu cu motoru :) asta cam asa e! haios comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Salutare la toti !!Revin cu o intrebare pe care am mai pus la topicul de id-uri.Am cunoscut un tip motociclist din MEDIAS si am uitat sa ne schimbam nr de tel .ca el era mai tot plecat prin cetate dupa fete si beuttura(ne-am cunoscut la SIGHISOARA la festival)si in urmatoarea dimineata eu am plecat acasa iar el nu era la dormitor.Asa ca daca cineva il recunoaste din poza mare bucurie imi face sa m aajute cu nr de tel sau alta modalitate sa dau de el.Ca pina in MEDIAS ajung rapid cu motorul.NO PROBLEM. I se zice ZICO.Il stiti?TIPUL IN NEGRU CU BARBA . MULTAM anticipat. Mesaj completat NO !! Nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ventomoto Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Pun si eu cateva poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 ce tare e asta....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levigp Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 dar asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hary22 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Salut, cateva poze cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Salut, cateva poze cu moto Welcome, bro! Frumoase motociclete(vaci :D ,stii tu)..Just take care of each-other! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hary22 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Welcome, bro! Frumoase motociclete(vaci :D ,stii tu)..Just take care of each-other! Mersi.... da o sa am . sper ca la primavara o iei si tu una sa mai merem sa plimbam vacii lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Mersi.... da o sa am .sper ca la primavara o iei si tu una sa mai merem sa plimbam vacii lol Lasa ca rezolvam cumva... pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Si eu il caut pe ZICO Sper sal gases daca ai dat de el sa im spui si mie Salutare la toti !!Revin cu o intrebare pe care am mai pus la topicul de id-uri.Am cunoscut un tip motociclist din MEDIAS si am uitat sa ne schimbam nr de tel .ca el era mai tot plecat prin cetate dupa fete si beuttura(ne-am cunoscut la SIGHISOARA la festival)si in urmatoarea dimineata eu am plecat acasa iar el nu era la dormitor.Asa ca daca cineva il recunoaste din poza mare bucurie imi face sa m aajute cu nr de tel sau alta modalitate sa dau de el.Ca pina in MEDIAS ajung rapid cu motorul.NO PROBLEM. I se zice ZICO.Il stiti?TIPUL IN NEGRU CU BARBA . MULTAM anticipat. Mesaj completat NO !! Nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 (editat) salutare Editat Octombrie 1, 2011 de nagy otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Edysson Edysson Acum vazut mai bine pozele,cu tigara in peco....... Oricum cu benzinele noastre ,nici o sansa sa ia foc Edysson Acum vazut mai bine pozele,cu tigara in peco....... Oricum cu benzinele noastre ,nici o sansa sa ia foc Am mai luat un motor ,curand am sa pun poze noi,din pacate cu ea in garaj,pe frigul asta eu nu mai ies.O suzuka de 600 am pus-o la colectie langa celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGodFather_2007 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonbarni Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Salut. Barni sint. in przent ma plimb cu o honda 500 am pus 2 poze dar nu stiu daca o sa apara nene... nu am reusit acum sa-mi pun o poza cu mutra mea imi explicati si mie cum pot sa-mi sudez o poza aici? am reusit! Da eu sint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Salutare, Ar fi cazul sa me prezint si eu Ma numesc Paul si detin un Kawasaki Z750 din 2004. Deocamdata ma plimb singur neavand foarte multa experienta. In ciuda faptului ca numarul de motociclisti in Mures creste, forumul nostru este cam mort. Ar fi cazul sa il resuscitam putin. Curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george...vam Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Salut baieti. Eu sunt George. Am mai activat pe forum acum cativa ani si m-am decis sa revin in speranta ca voi gasi oameni faini cu care sa ies la o plimbare din cand in cand. De curand am schimbat un Suzuki Gsx-R pe un Kawasaki ER-6N pe care il iubesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Salut, faina jucaria ta, poate te induri intr-o zi si o oferi la un mic ride... ma foarte atrage si ER6 si Versys. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OnuAdrian Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 SI EU SALUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Salut. Sunt Ionut. am motorul asta de o jumatate de an, e primul meu motor. imi place sa fac ture scurte asa pana in 50 de km pe langa targu mures, de soft enduro, paduri, si orice drum de pamant, dar nu am gasit colegi cu care sa ma duc. asa ca, daca puneti la cale astfel de ture (merg si la lungi), va rog sa ma chemati. Editat Septembrie 4, 2013 de johny77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Va asteptam la Joia Moto, organizat de Moto TGM, in fiecare Joi la J'ai Bistrot! Salut. Sunt Ionut. am motorul asta de o jumatate de an, e primul meu motor. imi place sa fac ture scurte asa pana in 50 de km pe langa targu mures, de soft enduro, paduri, si orice drum de pamant, dar nu am gasit colegi cu care sa ma duc. asa ca, daca puneti la cale astfel de ture (merg si la lungi), va rog sa ma chemati. Daca imi vand motorul, de la anul o sa ai partener de drumuri de pamant si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate